Arthur Dalaloyan - Biografi, Gymnast, Nyheter, Personligt liv, Foto, Kvinna, Barn, Gymnast Karriär 2021

Biografi

Arthur Dalaloyan är en rysk gymnast. Atleten har upprepade gånger blivit världsmästaren och vann de viktigaste priserna i Europa och Ryssland. Arthur är en välförtjänt mästare av den ryska federationen.

Barndom och ungdom

Arthur Dalaloyan föddes den 26 april 1996. Hans lilla hemland blev staden Tiraspol, som ligger i Moldavien. Efternamnet gick till pojken från fadern, armeniska efter nationalitet.

När Dalaloyan var ett barn flyttade föräldrarna till Moskva. Familjen var inte försenad i huvudstaden under lång tid och flyttade till Novosibirsk. Vid 6 år började pojken visa intresse för sport. Hans första klasser ägde rum i den sibiriska staden, men då följde flytten till Moskva igen, vilket avslöjade stora utsikter före Artur. Barnet spelades in i flera sektioner - han var engagerad i gymnastik, Judo och lärde sig även att skulpta från lera. Med tanke på pojken potential, föreslog gymnastikaren att träna utbildning. Föräldrar var inte emot.

I Metropolitan Club "Dynamo" var han engagerad i riktning mot Alexander Kalinin. Mentorn bidrog till att vara medlem i landets juniorsteam med 13 år. Den unge mans talang var uppenbar. Dalaloyan blev mästaren i enskilda tal på tvärstången och vann brons i kommandonskonverteringar. Trots den stora potentialen, efter 2 år, släppte Arthur ut ur landslaget, eftersom han misslyckades med att klara av de disciplinära bestämmelserna.

Privatliv

Arthur Dalaloyana har en fru, hennes namn är Olga Borodin. I mars 2019 gjorde gymnasten det valda förslaget om hand och hjärtan. För tillfället höjer paret tre barn - Son till Olga Stepan och två gemensamma subventioner Nicole och Carolina.

På viktiga händelser är idrottaren uppdelad med fans på Instagram-kontot.

Atletens tillväxt är 162 cm, och vikten är 63 kg.

Gymnastik

Atleten insåg snabbt att professionell gymnastik är hans kallelse. Han bestämde sig för att fortsätta sportbiografin. Återvänder till landslaget vann han guld på det nationella mästerskapet.

År 2013 passerade Dalaloyan urvalet för internationella tävlingar. Idrottaren representerade Rysslands intressen på World Gymnasiad i Brasilien. En spargris av prestationer, han fyllde med en guldmedalj för en prestation med ett lag, på ringarna och ett referenshopp. Arthur vann också brons i allround och silver för övningarna på tvärstången.

Ett år senare vann han laget på det ryska mästerskapet och ledde i ett tal med övningar på barerna och ringarna. Gymnasten blev en silvermedaljist av European Championship Command-tävlingen. Startade sedan tävlingen i kategorin vuxenålder. Arthur gjorde sin debut på den ryska koppen, men misslyckades med att vinna priset.

Men 2015 blev han en bronsmedalist i det ryska mästerskapet och vann landskoppsilveret. Det är sant, i det ryska landslaget, som förberedde sig för de olympiska spelen, kom idrottaren inte. Arthur kompenserade för segern i Voronin Cup. 2017 blev ett viktigt år i en gymnast karriär. Han vann två guld- och silvermedaljer i det ryska mästerskapet och talade vid det europeiska mästerskapet, blev det bästa i supporthoppet och den andra i den personliga allrounden. Den efterföljande koppen av Ryssland tog igen två gyllene två guld, liksom två silverutmärkelser.

Utmärkt säsong tillbringade hjälpt av gymnast för att komma till sitt första världsmästerskap. Arthur representerade landet i fria övningar och ett stödhopp. Lycka till gick omkring honom på grund av skada på en fotled, som hämtats strax före tävlingen. Nästa säsong försvarade idrottaren titlarna på det ryska mästerskapet, vann tre guld och brons.

Gymnastens förtjänst var ledarskapet vid VM inom ramen för den personliga allrounden på tävlingar i Doha. Dalalooyan blev en absolut mästare år 2018. Från huvudkonkurrenten till Arthurs konkurrens separerades tusentalens lobar av punkten. Avgörande var ytterligare indikatorer dikterade av reglerna.

Arthur Dalaloyan nu

I april 2019 talade den ryska i det europeiska mästerskapet och blev en guldmedaljist i fria övningar. Atleten är listad i det ryska landslaget tillsammans med Nikita Nagornohnaya, David Belyavsky, Denis Alinezin och Ivan Sretovich. Teamet vann guld i allround på VM.

Dalaloyan blev en silvermedaljist i en personlig allround. Arthur vann också silveret i stödhoppet och brons för övningen på tvärstången.

Med sina känslor från tävlingen delade gymnasten med publiken för att överföra "Evening Urgant" och Follovers, som följde honom i sociala nätverk.