Arthur Dalaloyan - Biografie, Gymnast, Nieuws, Persoonlijk leven, Foto, Vrouw, Kinderen, Gymnast Career 2021

Biografie

Arthur Dalaloyan is een Russische turnster. De atleet is herhaaldelijk de wereldkampioen geworden en won de belangrijkste prijzen van Europa en Rusland. Arthur is een welverdiende meester in de sporten van de Russische Federatie.

Jeugd en jeugd

Arthur Dalaloyan werd geboren op 26 april 1996. Zijn kleine thuisland werd de stad Tiraspol, gelegen in Moldavië. De achternaam ging naar de jongen van de vader, Armeens door nationaliteit.

Toen Dalaloyan een kind was, verhuisden ouders naar Moskou. Het gezin was lang niet uitgesteld in de hoofdstad en verhuisde naar Novosibirsk. Op 6-jarige leeftijd begon de jongen interesse te tonen in de sport. Zijn eerste klassen vonden plaats in de Siberische stad, maar toen werd de verhuizing naar Moskou opnieuw gevolgd, die grote vooruitzichten vóór Artur onthulde. Het kind werd opgenomen in verschillende secties - hij was bezig met gymnastiek, judo en zelfs geleerd om te beeldhouwen uit klei. Het potentieel van de jongen opmerken, stelde de sportwagencoach voor het starten van trainingstraining. Ouders waren niet tegen.

In de Metropolitan Club "Dynamo" was hij bezig met de richting van Alexander Kalinin. De mentor hielp met 13 jaar lid te zijn van het juniorteam van het land. Het talent van de jongeman was voor de hand liggend. Dalaloyan werd de kampioen in individuele toespraken op de dwarsbalk en won brons in commando-conversies. Ondanks het grote potentieel, na 2 jaar, viel Arthur uit het nationale team, omdat hij de disciplinaire regelgeving niet aankondigde.

Priveleven

Arthur Dalaloyana heeft een vrouw, haar naam is Olga Borodin. In maart 2019 maakte de turner het gekozen voorstel van de hand en harten. Op dit moment verhoogt het paar drie kinderen - de zoon van Olga Stepan en twee gezamenlijke subsidies Nicole en Carolina.

Op belangrijke gebeurtenissen is de atleet verdeeld met fans in het Instagram-account.

De groei van de atleet is 162 cm, en het gewicht is 63 kg.

Gymnastiek

De atleet besefte al snel dat professionele gymnastiek zijn roeping is. Hij besloot de sportbiografie voort te zetten. Terugkerend naar het nationale team, won hij goud op het nationale kampioenschap.

In 2013 passeerde Dalaloyan de selectie voor internationale wedstrijden. De atleet vertegenwoordigde de belangen van Rusland in de wereld Gymnasiad in Brazilië. Een spaarvarken van prestaties, hij bijgevuld met een gouden medaille voor een uitvoering met een team, op de ringen en een referentiesprong. Arthur won ook het brons in all-around en zilver voor de oefeningen aan de dwarsbalk.

Een jaar later won hij het team op het Russische kampioenschap en leidde in een toespraak met oefeningen op de bars en ringen. De turner werd een zilveren medaillezame van de concurrentie voor het opdracht van de Europese Championship Command. Beginte toen de competitie in de categorie voor volwassen leeftijd. Arthur maakte zijn debuut bij de Russische beker, maar kon de prijs niet winnen.

Maar in 2015 werd hij een bronzen medaillist van het Russische kampioenschap en won het landbeker zilver. WAAR, in het Russische nationale team, die zich voorbereidde op de Olympische Spelen, kwam de atleet niet. Arthur compenseerde de overwinning in de Voronin Cup. 2017 werd een belangrijk jaar in een gymnastcarrière. Hij won twee gouden en zilveren medailles op het Russische kampioenschap en sprak op het Europese kampioenschap en werd het beste in de steunsprong en de tweede in de persoonlijke all-around. De daaropvolgende kop van Rusland bracht opnieuw twee gouden twee goud, evenals twee zilveren onderscheidingen.

Een uitstekend seizoen besteed aan de gymnast om bij zijn eerste wereldkampioenschap te komen. Arthur vertegenwoordigde het land in vrije oefeningen en een ondersteuningsprong. Veel geluk ging om hem heen vanwege de verwonding van een enkel, verkregen kort voor de competitie. Volgend seizoen verdedigde de atleet de titels in het Russische kampioenschap, won drie goud en brons.

De verdienste van de turner was het leiderschap op de Wereldkampioenschappen in het kader van de persoonlijke all-around op wedstrijden in Doha. Dalalooyan werd in 2018 een absolute kampioen. Van de belangrijkste concurrent naar de concurrentie van Arthur werden duizendste lobben van het punt gescheiden. Beslissend waren aanvullende indicatoren gedicteerd door de regels.

Arthur Dalaloyan nu

In april 2019 sprak de Russisch op het Europese kampioenschap en werd een gouden medaillewaters in vrije oefeningen. De atleet wordt vermeld in het Russische nationale team, samen met Nikita Nagornohnaya, David Belyavsky, Denis Ablyblin en Ivan Sretovich. Het team won in all-around op de Wereldkampioenschappen.

Dalaloyan werd een zilveren medaille in een persoonlijke all-around. Arthur won ook het zilver in de ondersteuningsprong en brons voor de oefening op de dwarsbalk.

Met zijn emoties van de competitie deelde de turnster met het publiek om de "avond Urgant" en Follovers te overbrengen, die hem volgde in sociale netwerken.