Arthur Dalaloyan - Biografía, Ximnasia, Novas, Vida persoal, Foto, esposa, Nenos, Carreira de Ximnasia 2021

Biografía

Arthur Dalaloyan é unha ximnasta rusa. O atleta repetidamente converteuse no campión do mundo e gañou os principais premios de Europa e Rusia. Arthur é un merecido mestre de deportes da Federación Rusa.

Infancia e mocidade

Arthur Dalaloyan naceu o 26 de abril de 1996. A súa pequena terra natal converteuse na cidade de Tiraspol, situada en Moldavia. O apelido foi ao neno do pai, armenio por nacionalidade.

Cando Dalaloyan era un neno, os pais trasladáronse a Moscú. A familia non foi atrasada na capital por moito tempo e trasladouse a Novosibirsk. Aos 6 anos, o neno comezou a mostrar interese polo deporte. As súas primeiras clases tiveron lugar na cidade de Siberia, pero despois volveuse a seguir o movemento a Moscú, que revelou grandes perspectivas antes de Artur. O neno foi gravado en varias seccións, estaba comprometido coa ximnasia, o judo e ata aprendeu a esculpir a partir de arxila. Novendo o potencial do neno, o adestrador do ximnasio suxeriu comezar a formación de formación. Os pais non estaban en contra.

No club metropolitano "Dynamo" estivo involucrado na dirección de Alexander Kalinin. O Mentor axudou a ser membro do equipo xuvenil do país por 13 anos. O talento do mozo era obvio. Dalaloyan converteuse no campión en discursos individuais no traveseiro e gañou bronce en conversións de comandos. A pesar do gran potencial, despois de 2 anos, Arthur saíu do equipo nacional, xa que non conseguiu xestionar as normas disciplinarias.

Vida persoal

Arthur Dalaloyana ten unha muller, o seu nome é Olga Borodin. En marzo de 2019, a ximnasta fixo a proposta elixida da man e do corazón. Polo momento, a parella levanta tres fillos: o fillo de Olga Stepan e dúas subvencións conxuntas Nicole e Carolina.

En eventos importantes, o atleta está dividido con fans na conta de Instagram.

O crecemento do atleta é de 162 cm, eo peso é de 63 kg.

Ximnasia

O atleta rápidamente decatouse de que a ximnasia profesional é a súa vocación. Decidiu continuar a biografía deportiva. Volvendo ao equipo nacional, gañou ouro no campionato nacional.

En 2013, Dalaloyan pasou a selección de competicións internacionais. O atleta representou os intereses de Rusia no World Gymnasiad en Brasil. Un alcancía de logros, reabasteceu cunha medalla de ouro por unha actuación cun equipo, nos aneis e un salto de referencia. Arthur tamén gañou o bronce en todo o mundo e prata para os exercicios no traveseiro.

Un ano despois, gañou o equipo no Campionato Ruso e levou a un discurso con exercicios sobre os bares e aneis. A ximnasta converteuse nun medallista de prata da competición de Campionato Europeo. A continuación, comezou a competencia na categoría de idade adulta. Arthur fixo o seu debut na Copa Rusa, pero non puido gañar o premio.

Pero en 2015 converteuse nun medallista de bronce do Campionato Ruso e gañou o Copa da Copa de Prata. Verdade, no equipo nacional ruso, que se preparaba para os Xogos Olímpicos, o atleta non veu. Arthur compensou a vitoria na Copa Voronin. 2017 converteuse nun ano importante nunha carreira de ximnasta. Gañou dúas medallas de ouro e prata no Campionato Ruso e falou no Campionato Europeo, converténdose no mellor no salto de apoio eo segundo no persoal persoal. A posterior cunca de Rusia volveu a traer dous dous ouro de ouro, así como dous premios de prata.

Excelente tempada pasada axudada pola gimnasta para chegar ao seu primeiro Campionato Mundial. Arthur representou ao país en exercicios libres e un salto de apoio. Boa sorte foi ao seu redor por mor da lesión dun nocello, obtivo pouco antes da competición. A próxima tempada, o atleta defendeu os títulos no Campionato Ruso, gañou tres ouro e bronce.

O mérito da gimnasta foi o liderado nos Campionatos do Mundo no marco do persoal persoal en competicións en Doha. Dalaloyan converteuse nun campión absoluto en 2018. Desde o principal competidor á competencia de Arthur, miles de lóbulos do punto foron separados. Decisivos eran indicadores adicionais dictados polas regras.

Arthur Dalaloyan agora

En abril de 2019, o ruso falou no Campionato Europeo e converteuse nun medallista de ouro en exercicios libres. O atleta está listado no equipo nacional ruso xunto con Nikita Nagornohnaya, David Belyavsky, Denis Ablyazin e Ivan Sretovich. O equipo gañou ouro en todo o campionato mundial.

Dalaloyan converteuse nun medallista de prata nun persoal persoal. Arthur tamén gañou a prata no salto de apoio e bronce para o exercicio no traveseiro.

Coas súas emocións da competición, a gimnasta compartiu coa audiencia para trasladar a "noite urxente" e Follovers, que o seguiu nas redes sociais.