Arthur Dalaloyan - elämäkerta, voimisteli, uutiset, henkilökohtainen elämä, valokuva, vaimo, lapset, voimistelija 2021

Elämäkerta

Arthur Dalaloyan on venäläinen voimistelija. Urheilija on toistuvasti muuttunut maailmanmestari ja voitti Euroopan ja Venäjän tärkeimmät palkinnot. Arthur on Venäjän federaation hyvin ansaittu mestari.

Lapsuus ja nuori

Arthur Dalaloyan syntyi 26. huhtikuuta 1996. Hänen pienen kotimaansa tuli Tiraspolin kaupunki, joka sijaitsee Moldovassa. Sukunimi meni pojalle Isästä, Armenian kansalaisuudesta.

Kun Dalaloyan oli lapsi, vanhemmat siirtyivät Moskovaan. Perhe ei viivästynyt pääkaupungissa pitkään ja muutti Novosibirskiin. 6-vuotiaana poika alkoi osoittaa kiinnostusta urheilusta. Hänen ensimmäiset luokat pidettiin Siperian kaupungissa, mutta sitten seurasi Moskovaan siirtymistä, mikä paljasti suuria näkymiä ennen Arturia. Lapsi kirjattiin useisiin osiin - hän oli harjoittanut voimistelua, Judo ja jopa oppinut veulptin savesta. Pojan potentiaali, kuntosali valmentaja ehdotti koulutuksen aloittamista. Vanhemmat eivät olleet vastaan.

Metropolitan Clubissa "Dynamo" hän oli mukana Alexander Kalinin suuntaan. Mentori auttoi jäsenenä maan junioryhmän 13 vuoden ajan. Nuoren miehen lahjakkuus oli ilmeinen. Dalaloyanista tuli mestari yksittäisissä puheissa Crossbarissa ja voitti pronssia komentojen tuloksissa. Huolimatta suuresta potentiaalista kahden vuoden kuluttua, Arthur putosi pois maajoukkueesta, koska hän ei onnistunut selviytymään kurinpitosääntöihin.

Henkilökohtainen elämä

Arthur Dalaloyanalla on vaimo, hänen nimensä on Olga Borodin. Maaliskuussa 2019 voimistelija teki käden ja sydämen valitut ehdotuksen. Tällä hetkellä pari herättää kolme lasta - OLGA Stepanin poika ja kaksi yhteistä tukea Nicole ja Carolina.

Tärkeimmillä tapahtumilla urheilija jaetaan faneihin Instagram-tilissä.

Urheilijan kasvu on 162 cm ja paino on 63 kg.

Voimistelu

Urheilija huomasi nopeasti, että ammatillinen voimistelu on hänen kutsunsa. Hän päätti jatkaa urheilua elämäkerta. Paluu maajoukkueen, hän voitti kultaa kansallisesta mestaruudesta.

Vuonna 2013 Dalaloyan läpäisi kansainvälisten kilpailujen valinnan. Urheilija edusti Venäjän etuja Brasiliassa Gymnasiadissa. Piggy Bank of saavutukset, hän täydensi kultamitalin suorituskyvyn kanssa tiimin kanssa, renkaat ja viite hyppy. Arthur voitti myös pronssi all-around ja hopea harjoituksiin ristipalkissa.

Vuotta myöhemmin hän voitti joukkueen Venäjän mestaruuskilpailussa ja johtanut puheeseen harjoituksiin baareissa ja renkailla. Gymnast tuli Euroopan mestaruuden komentokilpailun hopeamiakalisti. Sitten aloitti kilpailun aikuisten ikäryhmässä. Arthur teki debyyttinsä Venäjän Cupissa, mutta ei voittanut palkintoa.

Mutta vuonna 2015 hänestä tuli Venäjän mestaruuden pronssi-mitalisti ja voitti maan Cup hopea. Totta, Venäjän maajoukkueessa, joka valmisteli olympialaisiin, urheilija ei tullut. Arthur kompensoi voiton Voronin Cupin voitosta. 2017 tuli tärkeä vuosi voimistelija-uralla. Hän voitti kaksi kulta- ja hopeamitalia Venäjän mestaruuskilpailussa ja puhui Euroopan mestaruuskilpailussa, mikä on parhaiten tukihyppy ja toinen henkilökohtaisessa all. Seuraava kuppi Venäjän jälleen toi kaksi kultaista kaksi kultaa sekä kaksi hopeaa palkintoa.

Erinomainen kausi käytetty voimistelemalla voimistelija päästäkseen ensimmäisen maailmanmestaruuden. Arthur edusti maata vapaassa harjoituksissa ja tukihyppy. Onnea meni hänen ympärilleen, koska nilkan loukkaantuminen sai pian ennen kilpailua. Seuraavana kauden, urheilijan puolusti nimikkeitä Venäjän mestaruuden, voitti kolme kultaa ja pronssi.

Gymnastin ansio oli maailmanmestaruuskilpailujen johtajuus henkilökohtaisen kaikkialla Dohan kilpailuissa. Dalanoyanista tuli ehdoton mestari vuonna 2018. Tärkein kilpailija Arthurin kilpailuun, tuhannet pisteen lohkot erotettiin. Ratkaisevat olivat sääntöjen määrittelemät lisäindikaattorit.

Arthur Dalaloyan nyt

Huhtikuussa 2019 venäläinen puhui Euroopan mestaruuskilpailussa ja tuli kultamitalisti ilmaisilla harjoituksissa. Urheilija on listattu Venäjän kansallisryhmässä yhdessä Nikita Nagornohnayan kanssa David Belyavsky, Denis Alyazin ja Ivan Sretovich. Joukkue voitti kultaa kaikkialla maailmanmestaruuskilpailuissa.

Dalaloyanista tuli hopeamitalisti henkilökohtaisessa ympärillä. Arthur voitti myös hopean tukihyppy ja pronssit harjoituksen ristipalkissa.

Kilpailun tunteiden kanssa voimistelija jakoi yleisön kanssa siirtämään "iltakiukon" ja fildoversin, jotka seurasivat häntä sosiaalisissa verkoissa.