Arthur Dalaloyan - Biografi, Gymnast, Nyheter, Personlig liv, Foto, Kone, Barn, Gymnast Karriere 2021

Biografi

Arthur Dalaloyan er en russisk gymnast. Atleten har gjentatte ganger blitt verdensmesteren og vant hovedpremiene i Europa og Russland. Arthur er en velfortjent mester i den russiske føderasjonen.

Barndom og ungdom

Arthur Dalaloyan ble født 26. april 1996. Hans lille hjemland ble byen Tiraspol, som ligger i Moldova. Etternavnet gikk til gutten fra faren, armensken etter nasjonalitet.

Da Dalaloyan var et barn, flyttet foreldrene til Moskva. Familien var ikke forsinket i hovedstaden i lang tid og flyttet til Novosibirsk. På 6 år begynte gutten å vise interesse for sport. Hans første klasser fant sted i den sibiriske byen, men da ble flyttet til Moskva igjen fulgt, noe som avslørte store prospekter før Artur. Barnet ble registrert i flere seksjoner - han var engasjert i gymnastikk, Judo og lærte til og med å skape ler. Legg merke til potensialet til gutten, foreslo Gym-treneren å starte treningsopplæring. Foreldrene var ikke imot.

I Metropolitan Club "Dynamo" var han engasjert i retning av Alexander Kalinin. Mentoren bidro til å være medlem av Junior-teamet i landet med 13 år. Talentet til den unge mannen var åpenbar. Dalaloyan ble mesteren i individuelle taler på tverrstangen og vant bronse i kommandokonverteringer. Til tross for det store potensialet, etter 2 år, droppet Arthur ut av landslaget, siden han ikke klarte å takle de disiplinære forskriftene.

Personlige liv

Arthur Dalaloyana har en kone, hennes navn er Olga Borodin. I mars 2019 gjorde gymnastet det valgte forslaget til hånden og hjerter. For øyeblikket øker paret tre barn - sønnen til Olga Stepan og to fellesstøtte Nicole og Carolina.

På viktige hendelser er idrettsutøveren delt med fans i Instagram-kontoen.

Veksten av utøveren er 162 cm, og vekten er 63 kg.

Gymnastikk

Atleten innså raskt at profesjonell gymnastikk er hans kall. Han bestemte seg for å fortsette sportsbiografien. Tilbake til landslaget, vant han gull på nasjonalmesterskapet.

I 2013 passerte Dalaloyan utvalget for internasjonale konkurranser. Atleten representerte Russlands interesser på The World GymnasiaD i Brasil. En spargris av prestasjoner, han fulgte med en gullmedalje for en forestilling med et lag, på ringene og et referansehopp. Arthur vant også bronse i all-round og sølv for øvelsene på tverrstangen.

Et år senere vant han laget på det russiske mesterskapet og ledet i en tale med øvelser på barer og ringer. Gymnastet ble en sølvmedalist av European Championship Command-konkurransen. Deretter startet konkurransen i kategorien Aldersalder. Arthur gjorde sin debut på den russiske koppen, men klarte ikke å vinne prisen.

Men i 2015 ble han en bronse medalje i det russiske mesterskapet og vant Country Cup Silver. Sannt, i det russiske landslaget, som forberedte seg på de olympiske lekene, kom ikke atleten. Arthur kompensert for seieren i Voronin-koppen. 2017 ble et viktig år i en gymnast karriere. Han vant to gull- og sølvmedaljer på det russiske mesterskapet og snakket på det europeiske mesterskapet, og ble det beste i støttehoppet og den andre i den personlige all-round. Den påfølgende koppen Russland tok igjen to gyldne to gull, så vel som to sølvpriser.

Utmerket sesong brukt hjulpet av gymnast å komme til sitt første verdensmesterskap. Arthur representerte landet i gratis øvelser og et støttespill. Lykke til gikk rundt ham på grunn av skade på en ankel, oppnådd kort før konkurransen. Deretter forsvarte atleten titlene på det russiske mesterskapet, vant tre gull og bronse.

Melden av gymnast var ledelsen på VM i rammen av den personlige all-round på konkurranser i Doha. Dalalooyan ble en absolutt mester i 2018. Fra den viktigste konkurrenten til Arthurs konkurranse ble tusenvis av poenget skilt. Avgjørende var flere indikatorer diktert av reglene.

Arthur Dalaloyan Now.

I april 2019 snakket den russiske på det europeiske mesterskapet og ble en gullmedalje i gratis øvelser. Atleten er oppført i det russiske landslaget sammen med Nikita Nagornohnaya, David Belyavsky, Denis Ablyazin og Ivan Sretovich. Teamet vant gull i all-around på VM.

Dalaloyan ble en sølvmedalje i en personlig all-round. Arthur vant også sølv i støttehoppet og bronse for øvelsen på tverrsnittet.

Med sine følelser fra konkurransen deles gymnastet med publikum til å overføre "kveldsbransjen" og Follovers, som fulgte ham i sosiale nettverk.