Johannes Dalo - Biografia, Berriak, Argazkia, Bizitza Pertsonala, Norvegiako Biatleta, "Instagram" 2021

Anonim

Biografia

2020 denboraldian aurrerapausoak eman ondoren, Johannes-eko Norvegiako Biathlete gazte eta xumeek "Salbatzeko itxaropena" eman zuten eta txapeldunen anbizioak ezartzen hasi ziren. Atletak uste du ezinezkoa dela bizitza onenarekin amestea, baina beti dago garapenerako lekua.

Haurtzaroa eta Gazteria

Johannes Dalo-en biografia 1997ko maiatzaren 23an hasi zen Norvegiako Lörenskogge-n, Blaker herrian hazi zen, Communé Sirum (orain - Commungo Lillestrom probintzia Akhershus probintzian). Lehiaketa nazionaletan fet skiklubb taldea irudikatu zuen.

Aita Johannes Yo-k askotan gogoratu zuen kirol ibilbidea (Munduko Biathlon Txapelketaren irabazlea izan zen 1991ko Juniorren artean) eta semea bere pausoetara joango zela espero zuen. Mutilak, noski, familiako ibilaldiak eskian parte hartu zuen, baina gofreekin eta laranjarekin gosaltzeko soilik. Itxaropena urtu egin zen, baina mutila bera aitarengana hurbildu zenean eta Biatloian aritu nahi zuela adierazi zuen.

Konturatu da, etxeko sotoan eserita, Johannes-ek aitaren domina aurkitu zuen - bikain, kolore anitzeko zinta ederrak zintzilikatu zituzten. Impetus bihurtu zen, mutilak gauza bera lortzea polita izango zela pentsatu zuen.

Haurtzaroko Johannes-en idoloak - Ule-Einar Bjorndalen eta Taria mutila, berarekin talde berean aritu zen. Harentzat, Norvegiako Txapeldunek jainkoen parekoak dira. Mutilak gela bildu zuen gela kartelekin, bideoa YouTube-n ikusi zuen, teknika aztertuz. Zure kanal atleta ere ikus daiteke, gainera, gerrikoa biluzik zegoen dale gazteak nola ibiltzen ziren patinetan eta tiro egin zuen.

Biathloi

Johannes-ek 2017an lehen nazioarteko lehiaketetan hitz egin zuen (21 arte) Orsbl-en, Slovakian, non Dag, Sander Bjorndalen-ekin batera, Alexander Fiheldom Andersen eta Syndre Pettersenek zilarrezko domina irabazi zuten erreleboan, erreklamazioan soilik Errusiako taldeari. Etapa pertsonaletan, atletak 18 eta 22 hartu zituen.

Munduko Munduko Txapelketetan estoniako piperretan, zilarrezko berri bat jarraitu zen erreleboan (Svetorm Bakkenekin, Endre Speresheim eta Holm Sturd-ekin) eta jazarpen lasterketan brontze indibiduala.

Bigarren mailako lehiaketako bi lasterketetan egindako garaipenen ondoren, 2018ko abenduan, Italiako txirrindularian, Dalle-k bere burua Biatlon Munduko Kopan erakusteko aukera izan zuen Txekiar leku berrian. Abenduaren 20an, helburua itxi eta horizontalean, eta tiro bertikalean, isuritako esprintearen 15. postuan. Pasabidean, Johannes erori egin zen eta fusil bat hautsi zuen, baina lasterketa amaitu zuen, 28. bihurtuz.

Otsailean lau podiumekin Ibu Cup-en hainbat emanaldiren ondoren, Norwezhez-ek Munduko Kopan hartu zuen parte. Kanadako Kanadako Kanadako Kanadako Kanadako Kanadako lasterketa laburtuan 70. postuan, esprintean dagoen soldadura amerikar zuloan, lehen hamar hamargarren postuan sartu ziren. Norvegiako hurrengo bilaketa 11.a bihurtu zen.

Ibu Cup-en hasiko da, atletak Val Martello italiar esprintean irabazi zuen eta bigarren aldia podiumera igo zen brontzez. Denboraldiko finalean, Norvegiako hiriburuko Munduko Kopan, Oslok, Dalled-ek ez zuen tituluak gainditu jazarpen lasterketan, esprintearen 63an hartuz. Koparen ondoren, atleta 50 puntuazio onenean sartu zen.

Johannes Dalle Norvegiako Selekzio Nazionalaren konposizio etengabea izan zen 2019/2020 Munduko Kopan. Lehen lasterketa pertsonalean - Ostersunde-n, Dalee-k 7. postua hartu zuen eta 2019ko abenduaren 4an, 2019ko lehen garaipena lortu zuen taldeko erreleboan, eta bere bazkideak Erlenn Evelin Bithenegor, Taria Boy eta Johannes Boy izan ziren.

Hurrengo bi etapetan, Austriako Hochfilzen eta Alemaniako Oberhof-en, Norvegiako erreprodukzio arrazoien arrazoiak lorpenak errepikatu dituzte - Alemanian, Lars Helge Birkeland-ek bazkide bihurtu ziren, Erlenn Bithenegor eta Vostil Shostad Kristians-ek bazkide bihurtu ziren. Alemaniako erroldetan, norvegiarrek frantsesera bidea eman zuten eta bigarrena bihurtu zen. Denboraldiaren lehen erdian, 8 aldiz hasieran 10 aldiz sartu da. Banakakoaren hasieratik, emaitzarik onenak 4. postua izan ziren Oberhof-en eta Pokletuk, Esloveniako Lasterketa indibidualean.

Dalee Norvegiako taldeko kidea eta 2020ko munduko txapelketetan italiar rock antereselve-ko ​​kide bihurtu zen, eta bertan 23. lekua hartu zuen esprintean, 17an - jazarpen lasterketan, 9an, banakako lasterketan, 8an, 8an - masa Hasi eta, gainera, zilarrezkoa izan da taldeko erreleboan Christiansen eta Brothers BOErekin batera. Eskandinaviarrek berriro ere frantsesa saihestu zuten.

Denboraldiaren azken zatian, munduko txapelketetan egindako konposizio berean antzeztuz, norvegiarrek erreleboa irabazi zuten leku berrian, eta gizabanakoan Dale-ren hasieran, bi aldiz hamar onenen artean. Munduko Kopako azken bi etapak bertan behera utzi ziren pandemia baten ondorioz. Orokorrean, gertaera hamar onenei eman zitzaien, Masa hasieran 4. maila bihurtuz. Norvegiak bata irabaztea espero zen eta 1. postua lortu zuen Nazioen Kopan.

Bizitza pertsonala

Zaletasunaren artean komunikabideetan, Tinder Dating zerbitzua aipatu da. Norvegiako telebistako kazetariek erakutsi zutenean, bihotzetik atleta barre egin zuen.

Johannes-en bizitza pertsonalean neska iraunkorra dago - Christina Skudal-en urte berekoa da, Biatloian ere arduratzen dena. Bikotea Lillehammer-eko Schushenen eski estazioan familia lasai batean bizi da. Instagram kirolarien kontuetan, maiz ikus ditzakezu argazki erromantikoak opor bateratatik - Parisen Eiffel dorretik edo suzko suzkoa Native Norvegiako sutan.

Austriako Munduko Kopako agertokian garaileen diskurtsoan, eskerrik asko familiaren laguntza - ama, aita, amona, aitona eta neskalaguna.

Johannes Dalo orain

2020/2021 Munduko Biathlon-eko Munduko Kopa Finlandiako Contiolachti hasieratik ireki da. Coronavirus-ekin infekzio arriskua murrizteko, lekualdatzeak murriztea dela eta, "spray faseak" sartu ziren. Finlandian, atleta bi aldiz jaitsi zen hamar onenen artean, baina erreleboan, Norvegiak irabazi zuenean, ez zuen jarri. Eta biatlonistak dena egin zuen akatsa adierazteko.

Hochfilzen 4 eta 4. etapak super-supersay bihurtzen ari dira Daleentzat. Horietako lehenengoetan, 23 urte zituela, bere urrezko debuta konkistatu zuen esprintean, taldeko erreleboa (maila berdinarekin eta BOE) irabaziz eta brontzea jaso ondoren, lasterketako lasterketan eta bigarren esprint lasterketan bakarrik Taldekideari galdu zion Holmu mailaren agintean.

Lehen garaipenaren ondoren, Kopako 3. lasterketa izan zen Kopako karrera batek galdu gabe, hutsune bat eman zuen estadioan.

"Oso emozionala naiz, baina pozaren malkoak dira. Pozik nago amets handi bat lortzen. Garaipen psikologikoa da hau, "esan zuen biathleteak.

Atletarentzat arrakasta gutxiago ez da munduko txapelketa ere izan, hilabete bat geroago Eslovenian hasi zena. Johannes Dalo-k hirugarren postua hartu zuen lasterketan, bere Compatriot Sturla Mosting eta Alemaniako Arnd Paiffer-i bidea emanez.