Johannes Dalo - Biografia, notícies, foto, vida personal, biatleta noruega, "Instagram" 2021

Biografia

Després d'un avanç en la temporada 2020, el biatleta de Johannes de Young i Torwegi de Johannes va donar a partir del grup "salvador esperança" i va començar a implementar ambicions de campió. L'atleta creu que és impossible somiar amb la millor vida, però sempre hi ha un lloc per al desenvolupament.

Infància i joventut

La biografia de Johannes Dalo va començar el 23 de maig de 1997 a Noruec Lörenskogge, va créixer al poble de Blator, Sirum comuna (ara - Comuna Lillestrom a la província Akhershus). A les competicions nacionals representaven l'equip FET SKIKLUBB.

El pare Johannes Yo sovint va recordar la carrera esportiva (va guanyar un guanyador del Campionat Mundial de Biathlon entre Junior 1991) i va esperar que el Fill anés als seus passos. El noi, per descomptat, va participar en viatges familiars en esquís, però només per esmorzar amb gofres i taronja. L'esperança es va fondre, però un cop el propi noi va arribar al seu pare i va afirmar que volia participar en Biathlon.

Va resultar que, assegut al soterrani de la casa, Johannes va trobar les medalles del seu pare: brillants, es van penjar en belles cintes multicolors. Es va convertir en un impuls, el noi va pensar que seria bo aconseguir el mateix.

Els ídols de Johannes com a infància - Ule-Einar Bjorndalen i Taria Boy, amb qui va actuar més tard en el mateix equip. Per a ell, els campions noruecs són comparables als déus: el noi va embolicar l'habitació amb pòsters amb ells, va veure el vídeo a YouTube, estudiant la tècnica. Al vostre propi canal d'atleta, també podeu veure com el jove Dale, nu al cinturó, va córrer amb patins de rodets i va treure el tiroteig.

Biathlon

Johannes va parlar en les primeres competicions internacionals el 2017 al Campionat Mundial Júnior (fins a 21) a Orsbl, Eslovàquia, on, juntament amb DAG, Sander Bjorndalen, Alexander Fiheldom Andersen i Syndre Pettersen van guanyar una medalla de plata al relé, donant pas a l'equip rus. En les etapes personals, l'atleta va trigar 18 i 22.

Als campionats mundials mundials del pebre estonià, es va seguir una nova plata en el relleu (amb Svetorm Bakken, endre Spersheim i Sturd Holm Lead) i el bronze individual en la carrera de persecució.

Després de les victòries en les dues races individuals de la competició de segona classe - la Copa IBU, al desembre de 2018, al Riddan italià, Dalle va tenir l'oportunitat de mostrar-se a la Copa del Món de Biathlon a Txec Place-On-Morav. El 20 de desembre, tancant l'objectiu i en l'horitzontal, i en el tir vertical, va acabar en el Sprint al 15è lloc. En el pas, Johannes va caure i va trencar un rifle, però va acabar la cursa amb el recanvi, convertint-se en 28è.

Després de diverses actuacions a la Copa IBU amb quatre podis al febrer, Norwezhez va participar a la Copa del Món. Després del 70è lloc en una carrera individual reduïda a la Canadian Canadian Canmona, al nord-americà Sols Hollow a Sprint, els primers deu van entrar als deu primers. A la següent persecució del noruec es va convertir en l'11.

A més comença a la Copa IBU, l'atleta va guanyar l'esprint a la Italiana Val Martello, i la segona vegada va pujar al podi amb bronze. En les finals de la temporada, a la Copa del Món a la capital de Noruega, Oslo, Daled no va aprovar les qualificacions en la carrera de persecució, prenent 63rd a l'esprint. Seguint la copa, l'atleta va entrar a la màxima qualificació.

Johannes Dalle va caure en la composició constant de l'equip nacional noruec a la Copa del Món 2019/2020. En la primera cursa personal - Sprint a Ostersunde, Dalee va prendre el 7è lloc i en el mateix lloc el 4 de desembre de 2019 va guanyar la primera victòria a l'equip de relé, on els seus socis eren Erlenn Evelin Bithenegor, Taria Boy i Johannes Boy.

En les properes dues etapes, a l'austríac Hochfilzen i alemany Oberhof, les raons de reproducció noruega han repetit èxits: a Alemanya, Lars Helge Birkeland es va convertir en socis, Erlenn Bithenegor i Vostil Shostad Kristiansen. En Rupolding alemany, els noruecs van donar pas als francesos i es van convertir en el segon. En la primera meitat de la temporada, Dalee 8 vegades es va incorporar als 10 primers en els inicis individuals, els millors resultats van ser quarts de lloc a la missa comencen a Oberhof i el cinquè lloc de la cursa individual a Pokleteuk, Eslovènia.

Dalee es va convertir en membre de l'equip de Noruega i als 2020 Campionats del Món de la roca italiana Anttereselve, on va prendre el 23 de lloc a Sprint, el 17 - a la cursa de persecució, 9è - a la cursa individual, 8è - a la missa Comenceu i també teniu plata a l'equip de relé juntament amb Christiansen i Brothers Boe. Els escandinaus de nou van passar per alt els francesos.

En la part final de la temporada, actuant en la mateixa composició que en els Campionats del Món, els noruecs van guanyar el relleu en el nou lloc-on-morava, i en l'individu partit de Dale, es van ficar dues vegades als deu primers. Les dues últimes etapes de la Copa del Món es van cancel·lar a causa d'una pandèmia. En general, es va donar l'esdeveniment als deu primers, convertint-se en quart en la qualificació de la massa començant. S'esperava que Noruega guanyés la batuta i es va classificar el primer lloc a la Copa de les Nacions.

Vida personal

En els mitjans de comunicació entre l'hobby, es va esmentar el servei de cites. Quan els periodistes de la televisió noruega li van mostrar l'atleta del cor es va riure.

Ara, a la vida personal de Johannes hi ha una noia permanent: el mateix any de Christina Skudal, que també es dedica a Bigton. La parella viu junts en una casa familiar tranquil·la a l'estació d'esquí de Schushenen, a prop de Lillehammer. A Instagram comptes d'atletes, sovint es poden veure les fotos romàntiques des d'unes vacances conjuntes - a la Torre Eiffel de París o de la foguera al foc de Nortway Nortway.

En el discurs victoriós de la Copa del Món a Àustria, va agrair el suport de la família, mare, àvia, avi i núvia.

Johannes Dalo ara

La Copa del Món de Biathlon 2020/2021 es va obrir amb Comença en Finlàndia Contiolachti. Per reduir el risc d'infecció amb Coronavirus, a causa de la reducció de les mous, es van introduir "etapes de polvorització". A Finlàndia, l'atleta va caure dues vegades en els deu primers, però al relé, on Noruega va guanyar, no ho va fer. I el biathlonista va fer tot per indicar l'error de l'error.

Les 4 i 4a etapes de Hochfilzen es converteixen en superwersay superwersay per Dale. En el primer d'ells, el noruec a l'edat de 23 anys va conquistar el seu debut Gold a Sprint, també guanyant el relé de l'equip (amb Levelid i Brothers Boe) i després d'haver rebut bronze a la carrera, i en la segona carrera Sprint Va perdre al company d'equip al comandament de Sturle Holmu.

Després de la primera victòria, que es va convertir en la tercera carrera en una carrera de copa sense errors, va donar una bretxa a l'estadi.

"Sóc molt emocional, però són les llàgrimes d'alegria. Estic encantat d'aconseguir un gran somni. Aquesta és una victòria psicològica ", va dir el biatleta.

No menys èxit per a l'atleta també es va convertir en el Campionat del Món, que va començar un mes després a Eslovènia. Johannes Dalo va prendre el tercer lloc en la carrera individual, donant pas al seu compatriota Sturla Leveld i alemany Arnd Paiffer.