Anastasia POTAPOVA - Biografía, Novas, Fotos, Vida persoal, Tenis, "Instagram", tenis, nun traxe de baño 2021

Biografía

O xogador de tenis ruso Anastasia POTAPOVA é un participante regular en prestixiosas competicións internacionais. Agora no activo da antiga primeira raqueta do mundo no ranking xuvenil da Federación Internacional de Tenis hai premios de torneos de ITF e WTA único, ademais de entrar nas etapas finais dos Xuventude Campionatos de Francia e Estados Unidos Estados.

Infancia e mocidade

Anastasia Sergeeevna Potapova naceu na primavera de 2001 na familia de atletas hereditarios da antiga cidade rusa de Saratov. A nai de Yulia Patapova, un candidato a un mestre de deportes de voleibol e a avoa Olga Pavlinova - un adestrador de baloncesto que defendeu ao equipo dunha universidade de educación física local, predeterminada o camiño da vida da rapaza, dándolle a unha escola de tenis con máis de 4,5 anos.

A idea de ensinar a Nastya a moverse correctamente na corte dos membros da familia xurdiu tras un conxunto nun grupo infantil foi anunciado no Palacio Deportivo. A xeración máis antiga deuse conta inmediatamente que un deporte enerxético e nobre é axeitado para Nastya.

Anastasia POTAPOVA e Julia Gatto Monticon

Pasar probas co futuro adestrador - Oksana Vladimirovna Kuzmina, POTAPOVA demostrou resultados sorprendentes. Os indicadores físicos superaron o nivel de preparación de nenos que teñen máis de 1-2 anos. Logo das primeiras sesións, quedou moi claro que a moza era real talento.

Nunha idade de 9 anos, sen ter un único punto de clasificación, o tenista inicial gañou o torneo en Volgograd. Tras subir ao Pedestal de Honor, Nastya deuse conta de que quería participar en competicións internacionais. A partir deste punto, a parte principal da biografía foi a estrada cara ao mundo dos profesionais e do mestre.

En 2013, 12 anos de idade POTAPOVA gañou o tenis Europa 3 O1 Propiedades Khimki Junior Open Tournament e atraeu Alexander Ostrovsky - Empresario, que foi o fundador da Academia de Tennis en Khimki preto de Moscú. Recomendou a familia e mentor Irina Doronina a achegarse á capital e comezar a adestrar nas paredes do establecemento equipado con equipos modernos e tribunais de revestimento de alta calidade.

PotApov acordou e non se arrepentiu da decisión tomada, porque Oleg Ivanovich Vovk (profesor en formación física xeral) e unha serie de consultores psicólogos expertos axudaron a entrar nun novo nivel e pretenden participar nos torneos xuvenís do Grand Slam.

Tenis.

Durante tres anos de clases na Escola de Moscú, Anastasia converteuse nun profesional. En 2016, ela, tras pasar todas as etapas de cualificación, gañou o torneo de Wimbledon entre homes e mozos. Ao mesmo tempo, o tenista ruso comezou a participar nas competicións de competición do Pro Circuíto e gañou o título de "primeiras raquetas mundiais".

A tempada 2017 POTAPOV comezou a partir dunha colección dunha base ben mantida en Miami e a aparición nunha serie de eventos de estado. Na primavera, ela por primeira vez na súa carreira gañou o Torneo de Circuíto ITF Pro en Brasil, intentou a súa propia forza na categoría WTA da categoría obrigatoria Premier e pasou a primeira rolda de cualificacións.

Posteriormente, un nativo de Saratov alcanzou os partidos de cuartos de final sobre as propiedades de propiedades O1 nunha única descarga. A vitoria sobre Polina Monoye deu unha confianza á noiva, e ela xunto con Olesi Petrushina gañou a copa na parella competición.

No verán, a etapa decisiva do principal evento de tenis internacional apareceu no circuíto de activos - ITF Pro Circuíto en Eslovaquia, así como o paso de tres círculos de cualificación de Wimbledon. Desafortunadamente, a lesión recibida durante unha das loitas non permitiu continuar a batalla pola vitoria. Nastya decidiu completar a carreira xuvenil no Torneo Roland Garros Paris.

En 2018, POTAPOVA xogou en finais de ITF en Sharm El-Sheikh, Khimki e Roma, así como os partidos decisivos de WTA na Copa do Río Moscova e Tashkent. O primeiro título como unha anastasia profesional gañou na capital de Rusia. Logo da vitoria na descarga vinculada coa fe experimentada de Zvonareva, ingresou nos centos de mellores tenis na clasificación internacional de WTA.

A nova tempada comezou por atletas cunha serie de competicións en Australia. Na práctica, nos xulgados de Brisbane, Hobart e Melbourne, ela preparada adecuadamente para o aberto australiano - superou a etapa de cualificación e entrou na segunda rolda dun dos torneos máis prestixiosos do Grand Slam. Verdade, entón, a pesar do humor de combate e formación cualitativa, perdeu a Corey Gauff no campionato aberto de Estados Unidos.

Incorporar de Getty Images

No inverno, 2019, a muller rusa falou brillantemente no torneo de categoría en Hungría, pero nas semifinais saíu do concurso, recibindo unha lesión. Restaurar, a moza gañou ao rival no Top 15 da clasificación da Asociación de Tenis das Mulleres e mostrou as marabillas da velocidade e da tecnoloxía nas competicións balísticas abertas, antes do chamado Copa do Río Moscú.

Este resultado foi posible despois de cambiar o adestrador e compañeiro de Sparring - Yen Hughes e Nikita Zimin axudaron a un atleta cun aumento en 175 cm e pesando uns 65 kg en preparación para a tempada 2020. POTAPOVA non se perdeu contra o fondo da estrela Serena Williams no torneo do Grand Slam en Australia. A pesar da derrota trituradora, o atleta estaba satisfeito co seu propio xogo.

Máis tarde, Anastasia fixo o seu camiño cara aos cuartos de final da competición de categoría WTA-Premier en San Petersburgo. No tenso partido, Kiki de Burtsen esmagouna, que estaba nos dez primeiros dos mellores xogadores de tenis. O saldo da tempada foi contactado por unha pandemia de infección coronavirus e a introdución de modo de restrición. Os mestres de descargas individuais e vinculadas case non acudiron aos tribunais, polo que no activo de Potapova, na primavera do tempo para reunirse con Julia Gatto Monticone e Johannia en Monterrey, así como a Copa da Federación, debuxar no debuxo, non engadiu títulos altos e vitorias conmemorativas individuais.

Vida persoal

Nunha entrevista con xornalistas, Anastasia non contar a verdade sobre a vida persoal. Os fanáticos están contentos con información que a moza ama a carismáticos duros cun sentido saudable de humor. Os futbolistas do equipo nacional de Ruso e Croacia, así como os xogadores do Moscova "Spartak" - as mascotas dos xogadores de tenis profesionais son bastante responsables destes requisitos.

Tempo libre, a moza prefire gastar na sociedade de persoas que a inspiren - son amigos, familiares familiares, mentores e familiares. A xulgar polas fotos de vestidos de noite e traxes de baño, publicado na conta en "Instagram", Patapova adora asistir a eventos oficiais e viaxar polo mundo. Nunha broma, ela di que conectou o destino con tenis para visitar diferentes cidades do planeta.

Anastasia POTAPOVA agora

2021 Anastasia para a tradición comezou coa serie australiana de torneos. No Trofeo de Gippsland, que é considerado un adestramento fronte ao aberto australiano, a muller rusa pasou por Whitney Usgva, e despois sufriu a Simon Khalep, polo que gañou un gran casco.

Nas principais competicións de inverno, o atleta gañou un risco de Alison entre as mulleres estadounidenses, e despois nas 1/16 finales a segunda vez na súa carreira enfrontáronse ao lendario Serena Williams. Cometeu unha serie de erros sobre a presentación, Potapov deixou o torneo cun rexistro persoal: acceso á 3ª rolda. Discutir resultados co mentor Ian Hughes, POTAPOVA fixo as conclusións necesarias.