Anastasia Potopava - Elämäkerta, uutiset, kuvat, henkilökohtainen elämä, tennispelaaja, "Instagram", tennis, uimapuku 2021

Elämäkerta

Venäjän tennispelaaja Anastasia Potopova on säännöllinen osanottaja arvostetuissa kansainvälisissä kilpailuissa. Nyt maailman entisen ensimmäisen racetin omaisuuserässä kansainvälisen tennisliiton juniorissa on palkintoja pariksi ja yksittäisistä ITF- ja WTA-turnauksista sekä Ranskan nuorisokisojen lopullisiin vaiheisiin ja yhdistyneenä Valtioita.

Lapsuus ja nuori

Anastasia Sergeevna Potopova syntyi keväällä 2001 perinnöllisten urheilijoiden perheessä vanhasta venäläisestä Saratovin kaupungista. Yulia Potopova äiti, ehdokas lentopalloliikennepäällikölle ja isoäiti Olga Pavlinova - koripallovalmentaja, joka puolesteli paikallisen liikunnan yliopiston tiimiä, ennalta määritelty tytön elämänpolku, joka antoi sen tenniskoulun 4,5 vuotta.

Ajatus Opettaa Nastya siirtyä oikein tuomioistuimessa perheenjäsenissä syntyi sen jälkeen, kun Lasten konsernin joukko ilmoitettiin urheilupalatsissa. Vanhempi sukupolvi huomasi välittömästi, että energinen ja jalo urheilu sopii Nastyaan.

Anastasia Potopava ja Julia Gatto Monticon

Testit tulevan valmentajan kanssa - Oksana Vladimirovna Kuzmina, Potopova osoitti hämmästyttäviä tuloksia. Fyysiset indikaattorit ylittivät alle 1-2 vuoden ikäiset lapset. Ensimmäisten istuntojen jälkeen tuli erittäin selväksi, että tyttö oli todellinen lahjakkuus.

9-vuotiaana, ilman yhtä luokituspistettä, aloitustennispelaaja voitti turnauksen Volgogradissa. Kun kunnianhimo on noussut, Nastya tajusi, että hän halusi osallistua kansainvälisiin kilpailuihin. Tästä syystä elämäkerran pääosa oli tietä maailmaan ammattilaisten ja päälliköiden maailmaan.

Vuonna 2013 12-vuotias Potopova voitti Tennis Europe 3 O1 Ominaisuudet Khimki Junior Avoin turnaus ja houkutteli Alexander Ostrovsky - yrittäjä, joka oli Khiminin tenniskatemian perustaja Moskovan lähellä. Hän suositteli perhe- ja mentor Irina Doroninaa lähemmäksi pääkaupunkia ja aloittaa koulutuksen nykyaikaisten laitteiden ja korkealaatuisten päällystyskurssien varustetuissa seinissä.

Potopov sopi eikä ole pahoillani päätöstä, koska Oleg Ivanovich Vovk (opettaja yleisen liikunnan) ja useat kokeneet psykologin konsultit auttoivat pääsemään uuteen tasoon ja pyrkivät osallistumaan Grand Slamin junior turnauksiin.

Tennis

Kolmen vuoden luokkiin Moskovan koulussa Anastasia muuttui ammattimaiseksi. Vuonna 2016 hän oli läpäissyt kaikki karsintavaiheet, voitti Wimbledon-turnauksen nuorten miesten ja tyttöjen keskuudessa. Samalla venäläinen tennispelaaja alkoi osallistua Pro Circullin kilpailukilpailuihin ja voitti ensimmäisen Junior World Mailat "otsikon.

Kausi 2017 Potopov alkoi keräyksestä hyvin hoideta pohja Miami ja ulkonäkö useilla tilatapahtumilla. Keväällä hän ensimmäistä kertaa urallaan voitti ITF Pro piiriturnauksen Brasiliassa, yritti omaa voimansa Premier Pakollisen luokan WTA-luokassa ja läpäisi ensimmäisen pätevyyden.

Myöhemmin Saratov: n syntyperäinen saavutti neljännen ominaisuudet Ladies Cupin neljännen purkauksen. Voitto Polina Monoye antoi tyttöystävän luottamuksen, ja hän yhdessä Olesi Petrushina voitti kupin pariskunnassa.

Kesällä tärkeimmän kansainvälisen tennispaikan ratkaiseva vaihe ilmestyi Slovakian Asset - ITF Pro -piirissä samoin kuin kolmen Wimbledonin pätevyyspiirin kulkua. Valitettavasti jonkin taistelun aikana saatu vahinko ei sallinut jatkaa taistelua voiton. Nastya päätti suorittaa nuorisouran Roland Garros Paris -turnauksessa.

Vuonna 2018 Potopova pelasi ITF-finaaleissa Sharm El-Sheikh, Khimki ja Rooma sekä Moskovan joen Cupin päättäväiset ottelut ja Tashkent Open. Ensimmäinen nimi ammattimaisena Anastatasina voitti Venäjän pääkaupungissa. Sen jälkeen, kun voitto pariksi vapautettu vastuuvapaus Zvoniarevan kokenut usko, hän tuli sadaan parhaan tennispelaajan kansainväliselle WTA: lle.

Uusi kausi alkoi urheilijoille useita kilpailuja Australiassa. Käytännössä Brisbanen, Hobartin ja Melbournen tuomioistuimissa hän oli riittävästi valmiita Australian avoimeen ylittämään pätevyysvaiheen ja meni toiselle kierrokselle yhden suurimman slamin arvostetuimmista turnauksista. Totta, sitten huolimatta torjua mielialaa ja laadullista koulutusta, menettänyt Corey Gauffin Yhdysvaltain Open Championship.

Upota Getty Images

Talvella 2019 venäläinen nainen puhui loistavasti Unkarin luokan turnauksessa, mutta semifinaaleissa pudotti kilpailusta, sai vahinkoa. Palautus, tyttö voitti kilpailijan naisten tennisyhdistyksen arvosanan 15 yläreunassa ja osoitti sitten Itämeren avoimia kilpailuja, aikaisemmin kuin nimeltään Moscow River Cup.

Tämä tulos oli mahdollista valmentajan ja Sparring Partnerin muuttamisen jälkeen ja Nikita Zimin auttoi urheilijaa kasvua 175 cm ja painoi noin 65 kg 2020: n kauden valmistelussa. Potopova ei menetetty Star Serena Williamsin taustalla Australiassa sijaitsevan Grand Slamin turnauksessa. Huolimatta murskauspäästä, urheilija oli tyytyväinen omaan peliinsä.

Myöhemmin Anastasia teki tiensä WTA-Premier -luokan kilpailun neljännekselle Pietarissa. Tender-ottelussa Burtsenin Kiki murskasi häntä, joka oli parhaan tennispelaajan kymmenen parhaan joukkoon. Kauden tasapaino otti yhteyttä Coronavirusinfektio Pandemic ja restriktiotilan käyttöönotto. Yksittäisten ja pariksi päästöjen päälliköt eivät lähtenyt tuomioistuimille, joten Potopavan voimavara, keväällä toistettiin Julia Gatto Monticone ja Johannia Monterreyssä sekä liittovaltion piirustuksessa, ei lisännyt äänekkäitä nimikkeitä ja yksittäisiä muistomerkkejä.

Henkilökohtainen elämä

Toimittajien haastattelussa Anastasia ei kerro totuutta henkilökohtaisesta elämästä. Fanit ovat tyytyväisiä, että tyttö rakastaa kovaa karismaattisia kavereita terveen huumorintajulla. Venäläisen ja Kroatian maajoukkueen jalkapalloilijat sekä Moskovan "Spartak" - Lemmikkieläimet ovat melko vastuussa näistä vaatimuksista.

Vapaa-aika, tyttö haluaa viettää yhteiskunnassa ihmisiä, jotka innostavat häntä - nämä ovat ystäviä, tuttu tuttuja, mentoreita ja perheenjäseniä. Iltapuvut ja uimapuvut, jotka on julkaistu "Instagram", Podapova rakastaa osallistua virallisiin tapahtumiin ja matkustaa ympäri maailmaa. Vitseissä hän sanoo, että hän on liittänyt kohtaloa tennistä, jotta voisimme vierailla eri kaupungeissa planeetan kaupungeissa.

Anastasia Potava nyt

2021 Tradition anastasia aloitti Australian turnausten sarja. Gippsland Trophy, joka pidetään koulutuksena Australian avoimen edessä, venäläinen nainen meni Whitneyn USGVA: n ympärille ja kärsinyt sitten Simon Khalepista kahdesti voitti suuren kypärän.

Päällikertokilpailuissa urheilija voitti Alalaisen riskin amerikkalaisten naisten keskuudessa ja sitten 1/16 finaalissa toisen kerran uransa jälkeen legendaarisen Serena Williamsin kanssa. On syyllistynyt useita virheitä arkistoinnissa, Potavarat jätti turnauksen henkilökohtaisella ennätyksellä - pääsy kolmannen kierrokseen. Keskusteltiin tuloksista Mentor Ian Hughesin kanssa Potopova teki tarvittavat johtopäätökset.