Maurice Manifi - Biografia, notícies, foto, vida personal, esquiador, Instagram, Edat 2021

Biografia

Maurice Manifi és un guanyador múltiple de les etapes de la Copa del Món, un esquiador francès que va guanyar diversos premis en els Jocs Olímpics. En la seva carrera, s'adhereix a la regla principal: es va establir completament en cada entrenament, sentir-se còmode i tranquil·lament a les competicions només amb el 100% de la preparació.

Infància i joventut

El futur campió va néixer a la Comuna Sallan (Superior Savoia) el 4 d'abril de 1986. És cert que es va celebrar la biografia primerenca de l'atleta a Tey. Els pares dels petits anys van passar al Fill a un estil de vida saludable: es va portar regularment a l'hereu a les muntanyes.

Inicialment, Maurice no va percebre seriosament esquí, tot i que va participar constantment en curses amb el seu pare a Saint-Zherwe. Però a l'escola, l'adolescent va començar a relacionar-se amb això amb més responsabilitat, absorbit gradualment a les subtileses d'habilitat.

Així, a l'edat de 11 anys, el manifici ja s'ha incorporat al club Saint-Sigismond-Agy. Un paper important en la biografia professional de Narhornitsa Sallan va jugar el seu entrenador que va motivar l'alumne per al desenvolupament. Gràcies a aquesta persona, va marcar el campió en una entrevista, va avançar d'any a any.

esquiar

Aviat el noi es va unir a l'escola Lycée du Mont-Blanc René Dayve de Passy. Aquest període de l'atleta juvenil va marcar grans èxits. Per exemple, a la temporada 2001/02, es va convertir en la primera en competicions juvenils. Als 17 anys, Maurice va guanyar a Coupe de France Jeunes.

El debut en el torneig internacional va tenir lloc a Noruega. Al Campionat Júnior Mundial, el manifici ha aconseguit una medalla de bronze al relleu, copejant amb aquests esquiadors com Siril Miranda i Vandel romà.

A la temporada 2008/09 es va obtenir una medalla de plata a la competició d'equip a La Kozz, juntament amb els companys Emmanuel Johnier, Ventsan Witto i Jean-Marc Gayyr. I aviat va rebre un títol de campió entre els joves a 23 anys a la competició Praz de Lys, que ve primer a la cursa a 15 km. El 2009, Maurice intenta la felicitat a la Copa del Món, després d'haver rebut el tercer lloc a la cursa individual (Davos).

El 2010, l'atleta va anar als Jocs Olímpics de Vancouver. A una distància de 15 km, va aconseguir venir sisè. Els següents anys de Manifa van treballar dur, guanyant trofeus de prestigi. A la Copa del Món de Falun (Suècia), vaig prendre el segon lloc, en general, la competència estava per davant del compatriota anomenada Jean-Mark Guyar.

Als Campionats del Món d'Oslo (2011), va tornar a tenir la sort de celebrar-se al sisè lloc de la cursa clàssica a 15 km. És cert que en altres etapes del torneig, bona sort es va apartar.

La segona victòria a Skiathlon com a part de la Copa del Món va ocórrer al desembre de 2012 a Canadà (Canadà). El francès va aconseguir avançar al Noruec Schura Rep i italià Roland Clara. A causa de lesions - esquerdes en tendons d'un múscul de quatre caps, Maurice es va negar a participar en el torneig "Tour de Ski" a la temporada 2012/13.

El descans, va arribar al Campionat del Món celebrat a Sochi. Va prendre el 10è lloc a Skiathlon, deixant enrere el coll Dario. La propera temporada en una biografia professional es va celebrar per la tercera victòria a la Copa del Món de Davos (carreres 20 km).

En els Jocs Olímpics de 2014 a Sochi, juntament amb Ivan Perilla-Boyto, Jean-Mark Gayyr i Robin Dvilil·lar Sallanus van aconseguir una medalla de bronze al relé de 4x10 km.

El deteriorament de la salut ha donat lloc a resultats mediocres als Campionats del Món a la mà (Finlàndia, Temporada 2014/15). A la distància clàssica, a 15 km de Manifa va acabar 51st. Durant el torneig "Tour de Ski", benestar millorat, com a resultat, un home va mostrar la segona vegada a l'etapa de la cursa de persecució.

El Campionat del Món de Suècia va portar a 2 medalles atleta. La primera és la plata, es va guanyar a la cursa clàssica durant 15 km, deixant enrere John Olsson. Després, juntament amb l'equip de França, va rebre bronze, que va avançar en la fugida de favorits - Suècia i Noruega.

El resultat excel·lent de Maurice es va demostrar als Jocs Olímpics de 2018 a Pchenchan. El Skiathlon va marcar el cinquè. Al relé 4x10 km, l'esquiador a Adrian Bakschider, Clemagna Pariss i Jean-Mark Gayyr va guanyar bronze. El tercer lloc va ser honrat a l'equip Sprint, dividint el trofeu amb Rishar Zuv.

Vida personal

La casa per a la seva família, Maurice va triar un lloc aïllat al Saint-du-du Mushrott al peu dels verkors de la muntanya. Allà, l'atleta, juntament amb la seva dona, Amandein fa aparèixer el primogènit d'Itan.

El pare Skier es va fer el 2014: va néixer el fill. La paternitat ha afectat molt el seu personatge. En una entrevista amb el cònjuge, descrit detalladament com el marit va canviar després del naixement d'un nen. Si abans estava tancat i com si visqués a la "bombolla", llavors quan apareix l'hereu, florit.

El propi Maurice va assenyalar: convertir-se en el cap de la família, va començar a sentir-se la responsabilitat. De la seva dona i fill, enteses, aquesta separació forçada hauria de ser justificada. Per tant, proveu de provar encara més per aconseguir resultats.

Per cert, els detalls del seu manifici de vida personal no els agrada compartir amb la premsa. En el seu compte Instagram no tantes fotos conjuntes amb els éssers estimats. En lloc de fotografies familiars: magnífics paisatges de muntanya.

L'atleta es posiciona com a perfeccionista, lluitant per fer tot clarament i correctament. Afecta a la seva obra: un home es distribueix completament en competència, sense donar-se cap preocupació.

En el seu temps lliure, li encanta veure pel·lícules o es dedica a un ordinador. El seu ídol és Louis de Füne. I les teves pel·lícules preferides són "Matrix", "El Senyor dels Anells", "Terminator" i "Transformers". Les cases solen sonar música moderna - pop rock and trance. En els llibres de la manificació no és tant temps - en la creativitat prioritària Tom Clancy. A més dels esquís, li agrada córrer, handbol, bàdminton i ciclisme.

Maurice Manifi ara

En el concurs "Tour de Ski", celebrat de l'1 al 10 de gener de 2021, l'esquiador francès de la competició general va tenir el segon lloc. El més emocional no és només per a ell, sinó també per a tots els participants del torneig, l'ascens final de la muntanya era. En una entrevista, el medallista de plata va confessar: en els últims quilòmetres que ni tan sols pensava en el pedestal.

Va pujar al tercer - Denis Spitov va resultar ser per davant, i davant de l'últim francès va superar a un altre rus - Alexander Bolunov. Native Sallan ni tan sols va intentar venir primer, controlant només el retard dels líders.

Al final de les raça esportistes es va felicitar. Manifici, quan creuava la línia, no podia resistir les llàgrimes. El "Tour de Ski" de 2021 es va convertir en històric per a l'equip de França. I en la biografia del campió, aquesta etapa en la carrera es va fer comparable a la medalla olímpica.

Ara Maurice, estar en bona forma física (amb una alçada de 185 cm, el pes és de 76 kg), posa un nou objectiu - per demostrar el millor resultat en els Jocs Olímpics el 2022. Participarà en una competència internacional i, per descomptat, espera portar un trofeu a casa.