Robert Schwartzman (Racer) - Biografie, Persoonlijk leven, Foto, Nieuws, Formule 2, Vader, Dood Oorzaak 2021

Anonim

Biografie

Robert Schwarzman - Russische racer Joodse nationaliteit. Hoewel deze sport niet te populair is in de post-Sovjet-ruimte, legde de jongeman altijd hoge doelen en was niet bang om alles op te offeren omwille van de overwinning.

Jeugd en jeugd

Robert Mikhailovich Schwarzman werd geboren op 16 september 1999 in St. Petersburg, Rusland. Vader Mikhail had een bedrijf, het bedrijf op de groothandel van bloemen.

Robert sinds de kinderjaren gehouden speelgoedauto's, reed elektrische auto's en fietsen. Karting nam uit van 4 jaar, nam deel aan twee races in Rostov en één in Kursk om een ​​licentie te krijgen. En al snel begon de wedstrijd in Italië. De eerste kaart van de beginnende piloot kost € 3 duizend, hij werd uit Duitsland gebracht in een gedemonteerde vorm.

Meestal woonde de jongen in Italië en ging daar naar school. Ouders verhuisden met hem. In de context van het Russische klimaat was het moeilijk voor het racen.

Bij competities communiceerden Robert en Mikhail constant en lunchen met Max Ferstappen, George Russell, Charl, Leclerk en hun ouders. Mick en Michael Schumachers waren ook aanwezig en de zeven-time kampioen werd met iedereen op een par, zonder arrogantie gehouden.

In 2008 won Schwartzman in de World Grand Finales EasyKart in de klasse van machines met een 60cc-motor. Een jaar later herhaalde ik succes. Aan het einde van het seizoen maakte hij zijn debuut in de categorie 60 Mini en won Triumph in Trofeo Delle Industrie Competition.

Ras

In 2013 kon Robert het World Martal Championship winnen. Racer vloog uit de route, keerde terug, verstrikt op de tegenstander, ze werden verplaatst en gaf niet om te winnen. De concurrent werd gestraft, maar Schwartzman bleef op de derde plaats.

De vader en de zoon besloten om de kart te verlaten en zich voor te bereiden op serieuze wedstrijden om een ​​nieuwe fase te starten in de sportbiografie van Robert. Omwille van dit gemist het volgende seizoen.

Meer € 5 miljoen is al afgelopen in de Schwartzman-carrière. Geld is al geëindigd, maar op dit moment viel de racer onder de voogdij over SMP Racing en Boris Rothenberg.

In 2015 sprak Russisch in twee Formule 4-kampioenschappen, Duits en Italiaans, nam de vierde en derde plaats. In het algemeen won de rekening drie overwinningen, hij eindigde het zeventien keer op het podium en won vijf kwalificerende races. Een indrukwekkend resultaat, gezien dat rivaliserende rivalen 2-3 jaar ouder waren.

In november 2017 tekende Robert een contract met de Ferrari Academy. Dit betekende dat hij in de toekomst een kans had om een ​​"Formule 1" -proef te worden, de meest prestigieuze racerieserie ter wereld.

In september 2019 werd de Russische deelnemer van het team Prema Racing de kampioen van formule 3. Hij nam de tweede plaats in de eerste race van de laatste fase van het kampioenschap en brak uit van concurrenten voor een ontoegankelijke afstand.

Priveleven

De atleet houdt ervan om in sociale netwerken te zitten en de opmerkingen van fans te lezen. De clubs gaan nu niet, geven er de voorkeur aan om thuis te zijn met familie. Omdat een hobby zich bezighoudt met Boxing Krav-Maga, ontwikkeld door Israëlisch Militair.

Tijdens training en competitie is er geen tijd om na te denken over het persoonlijke leven, maar in je vrije tijd ontmoet de racer meisjes in Tinder. Hoewel Robert in een interview gaf toe dat hij een serieuze relatie zou willen beginnen.

De groei van Schwartzman 183 cm, Gewicht 64 kg.

Robert Schwartzman nu

In april 2020 verloor Robert zijn vader. De doodsoorzaak werd Coronavirus. Mikhail Schwartzman was slechts 52 jaar oud. De zoon werd president van "Coloroptorga" en werd gedwongen om in dit bedrijf te verdiepen. Maar hij bleef het hoofddoel van de overwinning in Formule 1 overwegen, het was erover dat zijn ouder droomde. Zijn partner wil graag een meer ervaren piloot hebben, die iets te leren heeft. Bijvoorbeeld Sebastian Vettel.

In augustus 2020 botste Schwarzman en Schumacher op races in Silverstone op de snelweg. Uiteindelijk was Mick de tweede, en Robert beschadigde de voorkant van de voorkant en kon geen punten verdienen.

In september bereidde de atleet een speciaal ontwerp van de helm voor voor de thuisfase "Formule 2", die in Sochi werd gehouden. De traditionele tekening onder Khokhloma Robert Toegevoegd strips in de kleuren van de Russische vlag. In het profiel van de rijder in "Instagram" een foto van een auto met een tweekoppige adelaar op de kap, terwijl een meer bewijs van zijn patriottisme verscheen.

Nikita MaZEpine en Robert Schwartzman

Op 29 november 2020 won Schwarzman de tweede race van de 11e fase "Formule 2" in Bahrein. De tweede werd Russische Nikita Mazepine. De derde plaats op het podium nam de Zwitserse Louis Delapse. Mick Schumacher kwam naar de finishlijn zevende.

Niettemin werd de Duitser geleid door de algemene offset, de tweede was Callum Aylott, de derde - MaZEpine, Schwartzman - de vierde.

Op 7 december 2020 verscheen de "Twitter" -kanaal "match-tv" het nieuws dat de Russisch in formule 2 in 2021 zal blijven. Deze beslissing is gemaakt door het hele Prema-team.