Mariusha Pudzyanovsky - foto, biografie, powerlifting, nieuws, persoonlijk leven 2021

Biografie

Powerlifer van Polen Mariusch Pudzyanovsky, die beroemd werd voor zowel de Dominator, of Pudzian, is bekend in de sterke punten van sport, voornamelijk dankzij het enshival van de Guinness-records. Hij slaagde erin haar naam daar te maken na vijf overwinningen in de wedstrijd "de sterke man van de planeet". Nu werkt een man in gemengde vechtsporten en probeert in veldslagen dezelfde goede resultaten te tonen.

Jeugd en jeugd

Mariusha werd in de winter van 1977 geboren in de Poolse stad Biala Ravzo. De jongen sinds de kindertijd was geïnteresseerd in sport, omdat zijn vader een professionele atleet was. Aanvankelijk trok hij een karate aan, en na een paar jaar schakelde de zoon van de atleet de aandacht op de paerlifting. Om 15 jaar, tegelijkertijd begon de jongeman de doos te beheersen, die in zijn biografie van de komende 7 jaar aanwezig was.

In 16 Pudzyanovsky heb ik voor het eerst deelgenomen aan de wedstrijd voor het centrum van de barbell onder professionals, slaagde hij erin het gewicht van 160 kg te tillen. Hij bleef hard studeren en na nog eens 2 jaar verhoogde dit resultaat met 45 kg.

Priveleven

Over het persoonlijke leven van Mariusch geeft er de voorkeur aan om zich niet te verspreiden. Volgens wat informatie heeft hij een vrouw en een kind, maar een foto met zijn familie publiceert niet in "Instagram". Maar er zijn veel foto's van zijn toespraken in de ring en van training.

Vechtsporten

Voor de eerste keer om deel te nemen aan de Power Athletics-wedstrijden van de Strongman, had Mariusha het geluk. Als onderdeel van het Wereldkampioenschap vocht hij voor de titel van de sterkste man van de planeet. Later, later al bijna 2 jaar moest hij een gedwongen onderbreking in zijn carrière maken. In de 2000 was de man in de gevangenis en voerde 1 jaar en 7 maanden in conclusie. Hij werd beschuldigd van het aanvallen van een persoon en diefstal. Pudzyanovsky zei in zijn rechtvaardiging dat hij niet van plan was om iemand te beschadigen, maar alleen probeerde de baas van de lokale maffia te stoppen, die een andere kerel versloeg.

Het vertrekken van een zin, keerde Pudzyanovsky naar huis en ging door met zijn training. De eerste overwinning op de lijst van zijn prestaties verscheen in 2002, toen Mariusha voor de eerste keer en werd de wereldkampioen in Strongman. Hij herhaalde dit succes 4 keer, tweemaal bezet de tweede plaatsen en 1 keer derde. Ook concurreerde een man in de Europese kampioenschappen, waar hij ook de eigenaar van een gouden medaille werd.

Hoewel Mariush ijverig werd voorbereid op elke Macht Atletiekwedstrijd, deed hij niet alleen een carrière in deze sport. Vier keer werd de man de kampioen van Polen als een staaf, bezit Karate en heeft de 4e categorie in deze sport en speelt ook rugby, staat voor het team van het "Budovani Lodz". Met een hoogte van 186 cm is het gewicht 132 kg, maar dit belet niet dat een man snel rond het veld bewegen, maar integendeel, maakt het een sterke tegenstander.

Ondanks de grote verscheidenheid aan leven, in 2009 besloot Mariusch zich in MMA te proberen. In gedachten houdend het gebrek aan ervaring, de beste Poolse promotie KSW was niet bang om een ​​contract met een man te sluiten, dit werd bijgedragen aan zijn populariteit in de sportwereld en talrijke prestaties. Al in december van hetzelfde jaar ging hij eerst naar het octaaf tegen de Compatriot Marcina Nimana en versloeg het met technische knock-out.

De eerste nederlaag wachtte op hem in de strijd met American Tim Silvia, welke paal zich overgeeft. Nadat hij Erika Esha versloeg, verloor hij van James Thompson, en in de volgende ontmoeting met hem, die zes maanden later werd gehouden, won de strijd. Dit resultaat werd afgegeven door een controversiële rechterlijke beslissing. Hij regelde Thompson niet en de jager begon een ongelukkige promotie uit te spreken. Toen besloot zijn leiderschap om het falen van de strijd te herkennen. Maar de volgende ontmoeting met Bob Sappa bracht de pole-overwinning.

In 2017 verscheen informatie over de organisatie van de strijd tussen Pudzyanovsky en Fedor Emelyanenko in de pers, maar ze ontving geen officiële bevestiging. Hoewel velen op deze ontmoeting wachtten, vond ze nooit plaats, maar liefhebbers van gemengde vechtsporten laten geen hoop ooit om twee van deze vechters in één ring te zien.

Mariusha Pudzyanovsky nu

Mariusch en presteert nu in gemengde vechtsporten, die vaak onjuist gevechten worden genoemd zonder regels. In het voorjaar van 2019 ontmoette hij in de ring met zijn landgenoot Shimon Krakeki. Hun gevecht stopte de dokter aan het einde van de 1e ronde, terwijl de tegenstander Mariusch vele slagen heeft toegebracht, waarna, volgens een specialist, hij niet langer kon verdedigen.

In november van hetzelfde jaar wachtte een andere bijeenkomst op hem, deze keer met de vertegenwoordiger van Bosnië en Herzegovina Yerko.