Nikita Nagorno - Foto, biografía, ximnasta, campión mundial, noticias, vida persoal 2021

Biografía

O atleta ruso Nikita Nagorno é un mestre de deportes de clase internacional, así como un campión mundial mundial nunha serie de ximnasia deportiva. Gañou os campionatos en Europa e foi un vencedor dos Xogos Olímpicos de Río, realizando elementos complexos sobre os bares, exercicios gratuítos e saltos de apoio.

Infancia e mocidade

Nikita Vladimirovich Nagorno naceu o 12 de febreiro de 1997 no sur da Federación Rusa, en Rostov-on-Don.

Non hai case nada que contar sobre os detalles da primeira biografía dunha ximnasta profesional, porque a súa infancia foi dedicada ao deporte.

Inscrito na sección atlética, e despois á escola da Reserva Olímpica, o mozo non tivo tempo de xogar en compañía de amigos. Só ocasionalmente pasou tempo cun avó, un ex-empregado na "canle de remo", polo que camiñaban ao longo das marxes de Don, kebabs asados ​​e estaban implicados na pesca.

A mediados dos anos 2000, traballando baixo o cumio dos adestradores locais, Nikita comezou a mostrar os resultados e decidiu trasladarse a Moscú. Tendo en ser estudante de Olga Skypurenko, así como Vladimir Fudimov e Anatolia Reloin, o neno demostrou a capacidade e logo entrou no equipo xuvenil.

Os primeiros logros serios do Nagornohnaya, cuxo crecemento foi de 168 cm, eo peso debido aos músculos traballados alcanzou os 70 kg, converteuse na medalla de bronce do Campionato Junior de Rusia, así como a participación no Campionato Europeo, onde el Encantado con preto e mentores cun ouro e unha prata.

Vida persoal

En 2018, pasando o servizo paralelo en Romgvardia, Nikita organizou unha vida persoal. A súa esposa eo fan máis leal converteuse nunha ximnasta de Daria Spiridonov, que aceptou a voda, que foi presentada ao atleta unha agradable sorpresa.

Agora os cónxuxes xuntos actúan nas competicións e antes do final da carreira profesional non planean facer nenos. Pero Nagory comezou a prepararse para a futura reposición da familia e abriu o seu propio negocio uníndose á compañía de emprendedores.

Ximnasia

A carreira adulta Nikita Nagorno comezou como parte do equipo metropolitano, desde o cal tras un brillante discurso nunha serie de competicións, foi invitado ao equipo nacional. A partir de mediados de 2010 comezou a actuar constantemente a nivel internacional, converténdose no campión de Europa e ao vencedor da Copa en varios tipos de programa de concurso.

En 2016, grazas ás estimacións da ximnasta, o equipo ruso gañou ouro no Campionato do Continente, e entón os mozos convertéronse en gañadores de prata da Olimpiada, que desde o 6 de agosto ao 16 de agosto realizouse en Río de Xaneiro.

Ao final deste produtivo e exitoso para o equipo nacional da tempada Nikita, debido a unha lesión grave, por algún tempo caeu da loita. E a mediados de 2017, falou ben nos bares e gañou o bronce no Campionato Europeo, entón os puntos reclutados en todo, convertéronse no propietario da Copa do país.

O campionato mundial fallou por Rosovchanina durante este período de tempo, xa que caeu varias veces nunha rolda de cualificación. Pero, restaurando a forma ao torneo internacional, onde se xogou o premio nomeado despois de Mikhail Voronin, Nagorno copiou con todo tipo de exercicios e recibiu medallas de ouro e prata.

En 2018, batendo as top 20 cualificacións mundiais, como parte do equipo nacional no Campionato Nikita Planet converteuse no segundo no comando global. E na final individual para todo, tomou o terceiro paso do podio, dando paso ao xiao Zhotane chinés e ao ruso por Arthur Dalaloyan.

Nikita Nagorno agora

2019 para Rosovchannina Nikita Nagornochny, así como para todo o equipo nacional ruso, converteuse no momento de triunfos e vitorias. Ao defender o título do mellor atleta nacional no exercicio en barras paralelas, a gimnasta copiou co resto do programa e recibiu un boleto ao Campionato do Mundo.

Representantes de 16 países participaron no primeiro campionato de 49 anos celebrado no outono de Alemán Stuttgart. Grazas aos esforzos de Rosovchann, o equipo tomou ouro no todo, esta vez nada que renunciar aos xaponeses ou aos chineses.

No intercambio persoal de Nikita tamén recibiu o premio máis alto, a orixe do vencedor de prata Arthur Dalaloyan en todos os proxectís sobre a técnica e puntos, e despois no salto de apoio volveuse a ser o propietario do ouro. Unha foto dun atleta feliz foi inmediatamente establecido en "Instagram".