Carolina Wozniacki - Foto, biografía, vida persoal, noticias, tenis 2021

Biografía

Atleta danesa Carolina Wozniaki é a primeira primeira raqueta do mundo, que gañou o Australian Open Championship e gañou as finais do WTA Tour. Agora o tenista está no medio dun ranking profesional feminino logo de perdernos abertos e en Roland Garros e Wimbledon.

Infancia e mocidade

Carolina Wozniacksky naceu en Odense o 11 de xullo de 1990 e xunto co irmán maior Patrick creceu e creceu nunha familia deportiva. O seu pai, nativo de Polonia, na súa mocidade foi un bo xogador de fútbol, ​​ea súa nai que tiña un alto crecemento foi unha estrela nun equipo de voleibol.

Desde unha idade temperá, a moza estaba involucrada na educación física e percorreu regularmente á pista de tenis, e logo baixo a supervisión dos adestradores experimentados, a velocidade ea técnica do impacto e, que se namoraron dos revestimentos de solo ríxidos, comezou a viaxar a profesionais Deportes.

Nos anos da escola, Carolina estaba a piques de loitar cos seus compañeiros e en 2003 chegou ao primeiro na vida do torneo junior. Debido á estabilidade dos resultados, un incorporador cada mes, o Dane gañou en varios xogos de estado.

O seu primeiro logro foi a vitoria nas competicións de Osaka, onde había serios rivais de Dominica Tsibulkova e Ayumi Morita. E despois da vitoria no escenario xuvenil Wimbledon, case chegou á liña superior do ranking, pero foi descualificado no Campionato de Estados Unidos.

Vida persoal

Carolina Wozniacksky ten unha aparencia eslava atractiva, así como o crecemento de 179 cm con peso de aproximadamente 63 kg. Na súa vida persoal sempre houbo moitos fanáticos, a foto ás veces foi distribuída en sitios de noticias e en "Instagram". Un dos homes que conquistaron o corazón dos xogadores de tenis foi o Northrlander Rory Makilroy, pero a parella temía á véspera da voda, eo atleta encheu o baleiro ao xogo.

Logo dalgún tempo, despois dun descanso no horizonte, Carolina apareceu outro cara: o dianteiro de baloncesto eo centro, e en xuño de 2019, David Lee converteuse no seu marido, que recibiu unha sesión de fotos para a revista "Pleyboy" como agasallo.

Tenis.

Conselleiro da elite de Juniors, o Woznuckle entrou na Liga de Adult e xogou na Copa da Federación, onde gañou unha serie de vitorias persoais. Neste momento, os xestores de tenis esperan que os xestores acordaron invitacións aos torneos que poderían dar a práctica e aumentar o estado e a autoridade.

O resultado deste enfoque foi as actuacións en WTA-concursos, así como o paso á selección final e clasificatoria de 25 mil para Wimbledon. E en poucos meses, Carolina entrou nos playoffs en Estocolmo e despois de que por primeira vez na súa carreira realizou un partido cun xogador superior.

A principios de 2008, a moza volveu a enfrontarse aos líderes e nunha serie de batallas gañadoras gañadas sobre Marion Bartoli. Outra do seu rival foi ruso Svetlana Kuznetsov, a superación, que, Dane foi capaz de gañar nun grave torneo internacional en Eastbourne.

Publicado o 100%, o Woznievka fallou unha serie de competicións e estableceu esperanzas para a próxima tempada profesional. E de feito, falou ben nos pozos indios, Miami e Memphis e alcanzou a final de Mutua Madrid Open e competicións en Charleston.

Nos partidos finais do primeiro ministro, o atleta enfróntase con moitos competidores e, ignorando a Victoria Azarenko, saíu ás semifinais de WTA. Fronte a Serena Williams, a moza non terminou a loita, pero grazas aos anteriores éxitos converteuse na cuarta raqueta do mundo.

A mediados do outono de 2010, o Wozniackov levou a clasificación mundial, progreso impresionante e éxitos permitidos a tempada neste estado. E ao comezo do próximo ano gañou o campionato de Dubai, pero non tiña un torneo en París, nin Wimbledon.

A falta de convincentes vitorias eo cambio de fisioterapeuta eo adestrador levaron ao feito de que Carolina voou máis aló dos límites. Para distraer das derrotas, a moza tomou unha sesión de fotos nun traxe de baño, que foi atraído polo seu corpo polos deseñadores de St Tropez.

Posteriormente na biografía profesional da antiga primeira raqueta do mundo había unha serie de torneos efectivos dunha serie dun gran casco e WTA. Na tempada 2017/2018, foi regularmente na etapa final da competición, onde Simon Halep e Daria Kasatkin atopáronse varias veces no rival.

Carolina Wozniaki agora

2019 foi infructuoso para os xogadores de tenis, xa que desde o campionato de Australia, raramente entrou na rolda de playoff. Na fase de París dun gran casco, perdeu a Veronica Kuddmetova, e no Torneo Open de Estados Unidos deu paso ao Bianke de St. Andrescu nos dous primeiros conxuntos.

A esperanza das etapas de outono da competencia Wozniak, declarouse o torneo de Pequín e despois da vitoria sobre Darya Kasatkin conseguiu ir ás semifinais. Pero no seu camiño difícil ao título, o participante Top-10 foi coñecido, eo bebido deu paso a Naomi Osaka, o sacerdote de moitos torneos WTA.