Bianca Andreesque - Foto, Biografi, Tennisspelare, Nyheter, Personligt liv, "Instagram" 2021

Biografi

Kanadensisk tennisspelare Bianca Andreesc är känd för älskare av denna sport. Flickan har upprepade gånger erövrat utmärkelser i olika mästerskap och turneringar och är medlem i det kanadensiska landslaget i federationen Cup. I vuxen tennis talade de om henne 2017, efter turneringen i Washington, och då kallades det ett årets genombrott, för att hon lyckades slå två ex-första racketar av världen.

Barndom och ungdom

Biografi Bianchi började sommaren 2000 i Ontario-provinsen, Kanada. Flickan föddes i familjen migranter som flyttade till ett annat land från Rumänien. Nästan omedelbart efter dotterns födelse återvände familjen till sitt hemland, där på 7 år Andreesk och började förstå Aza-tennisen. Det är sant att den framtida idrottaren inte slutade, hon försökte också sin styrka i simning, gymnastik, skridskoåkning och fotboll.

Efter en tid var Bianca med sina föräldrar igen i Kanada. I mississog kom hon in tennisklubben och översatte sedan till centrum av Tennis Federation of Canada i Toronto. Sedan började hon delta i tävlingar bland barn och erövra de första medaljerna.

Testimonin av detta är den upptagna 1: a platsen i Les Petits som turnering i Frankrike, och sedan titelmästaren i ungdomskonkurrenserna Orange Bowl. Ett år senare upprepade hon framgång i samma sportmöten, bara om flickan tävlade med idrottare under 16 år, då år 2015 var hennes rivaler unga män under 18 år. Samtidigt har Bijke ännu inte blivit 16 vid den tiden.

Tennis

Den första i karriären i Andreessk vuxna turnering väntade på en tennisspelare år 2015, då blev hon bara 15 år gammal. Och efter ett år utförde hon i tävlingarna i den kvinnliga ITF-cykeln, där han slog rivaler i paret och enstaka utsläpp. Vid det amerikanska öppet mästerskapet samma år nådde Bianca semifinalerna, men förlorade mot Kyle dagens seger.

Det satte inte en tjej för att nå 3: e platsen i ITF-rankningen bland Juniors. I början av nästa år visade hon samma resultat i det australiska öppet mästerskapet, när han spelade i en enda utsläpp, men i ett par blev Carson Brandine mästaren av dessa tävlingar.

I februari 2017 var Andreesque inbjuden till det kanadensiska landslaget. Talar på I American Federation Cup-gruppen, Bianca slog alla rivaler, och i det sista spelet tog laget en avgörande punkt i kampen mot deltagarna i Kazakstans landslag.

I juni visade hon igen sin skicklighet i Frankrikes öppna mästerskap, blev en stor mästare av den större hjälmturneringsmästaren. Då hade hon en annan tur av segrar, och enligt säsongens resultat kallades den kanadensiska idrottaren kodtennisspelaren i Kanada.

Nästa säsong började för en tjej med två förlorare i finalen i ITF-turneringarna. Men på hösten rehabiliterades hon av två segrar i en enda urladdning, och samtidigt förbättrade positionen i rankningen, avslutade året i det andra hundra. 2019 började för henne inte mindre framgångsrikt, i det öppna mästerskapet av Auckland Andreesca tar 2: a plats, vilket ger bara tyska Juliez tyskar.

TRUE, vid det öppna mästerskapet i Australien, förlorade hon, och i nästa WTA 125K-serie Tournament Beat Tatiana Maria i semifinalerna och vann titelmästaren. Då väntade hon på ett framgångsrikt tal för det kanadensiska landslaget, spel på Open Championship Mexico och Premier Tournament i Miami. Men på grund av axelskadorna, som erhölls under våren 2019, misslyckades hon med att komma till spelet mot Tjeckien.

Privatliv

Om det personliga livet för idrottaren Lite är känt. På grund av de permanenta träningspassarna för något som en annan tjej nästan saknar. Men när hon fortfarande lyckas vila, går hon till havet, det framgår av dess många bilder i "Instagram", där Bianca fångas på stranden i en baddräkt eller bara vilar i en krets av kära.

Regelbunden sport och meditation hjälper Andreesk att stödja en siffra i formuläret, även om dess vikt är okänd, med en höjd av 170 cm, ser flickan smal ut och åtstramas.

Bianca Andreessku nu

Bianca och nu aktivt tränar, för att delta i turneringar regelbundet och försöker alltid vara i en sportig form.

År 2019 kom Andreesca för första gången i sin karriär till finalen i turneringen av Grand Slam. I början av september samma år vann flickan Serena Williams och vann sin första turnering av detta slag. Men på detta kommer kanadensiska inte att sluta, och nu är det mål att vinna i det sista WTA-mästerskapet.