Matteo Berrettini - Foto, Biografi, Personlig liv, Nyheter, Tennis Piller 2021

Biografi

Matteo Berrettini begynte å spille tennis fra 4 år. Clearance og utholdenhet hjalp ham til å bli en stjerne i sport og gå inn i topp 20 ATP.

Barndom og ungdom

Matteo Berrettini ble født 12. april 1996 i Roma, Italia. Vokser sammen med bror Yakopo, som også ble en profesjonell idrettsutøver. Det er lite om tidlig biografi av mesteren. Han begynte å studere tennis da han var 4 år gammel og oppnådde raskt høye resultater.

Personlige liv

I lang tid forblir det personlige livet til tennisisten en hemmelighet for fans. Men i 2019 syntes nyheten om tennis tonic nyheten om at Berrettini er funnet med Ayla Tomlyanovich - den tidligere Girl Nick Kirozh. Paret holdt en felles middag i restauranten New York, men idrettsutøveren kommenterte ikke på relasjoner.

På fritiden besøker en ung mann fotball og basketball kamper. Han er syk for LeBron James og Fiorentina-teamet.

Tennis

Berrettini debuterte i 2013 på futures Italia F21, hvor beseiret. Allerede et år senere bestemte atleten seg for å prøve kraften på Challenger-turneringen i strice, men tapt til Dustin Brown. De følgende årene har den unge mannen brukt på trening og forbedring av ferdighet.

I mars 2015 dukket opp tennisspilleren på Futures Turkey F11, hvor Miki Yankovich vant. Han nådde kvartfinalen, men han ga vei til Edward Emerrein i to sett. I samme måned deltok Matteo i en dobbel turnering med Filippo Baldi, med hvem hun vant mesterskapet. Det brakte en idrettsutøver for å slå på ATP-vurderingen, hvor han tok 1674-stillingen.

I løpet av året deltok den unge mannen i varierende suksessturneringer, men han måtte ta en pause på grunn av kneskade. Bare i september 2016 kom Berrettini tilbake til konkurransen og straks vunnet futures Italia F27-turneringen i et par med Jacopo Stephanini. Deretter utførte tennisspilleren på utfordreren i Brescia, hvor han slo Tommy Robread, men han ga vei til Luke Bath. Allerede på slutten av sesongen steg en lovende spiller til 435. plass i ATP.

Etter at Matteo nådde den 264. linjen av vurderingen og kom inn i topp 300, gjorde han sin debut i ATP runde, men i første fase tapte Fabio Famini. Så deltok han i Challenger i San Benedetto, hvor han vant hovedprisen. Resultatet tillot ham å hoppe på en gang noen få stillinger, og etter turneringen i Istanbul, lukk sesongen på 135. plass.

Under det australske åpne mesterskapet mistet tennisspilleren i den avgjørende turen, men klarte å komme inn i hovedgitteret i den større hjelmturneringen. Allerede i 1.-runden ble han slått av Adrian Mannarino. Etter det viste atleten på det sveitsiske mesterskapet, hvor den første tittelen på ATP etter seieren over Roberto Bauttoy Agut ble vunnet.

I samme år gjorde Berrettini sin debut på Wimbledon-turneringen, hvor han slo Jack Nau, men i løpet av det amerikanske åpne mesterskapet ble beseiret. Til tross for tapet klarte idrettsutøveren å fullføre sesongen i 54. posisjon.

2019 tok tennis i den andre tittelen ATP i en enkelt utslipp etter seieren over Philip Kraminovich på det åpne mesterskapet i Ungarn. Under det internasjonale bayerske mesterskapet ga han vei til Christian Garin.

Den neste seieren fant sted på Alexander Zverev på Open Championship of Italy. Trofékjeden fortsatte på turneringen i Wimbledon, hvor Matteo kom til 1/8 av Grand Helmet og ga seieren Roger Federer. Da, takket være vinneren av Gael Montfis, kom italieneren til semifinalen til en stor lue, men Rafael ble slått ut.

Matteo Berrettini nå

I september 2019 besøkte tennisspilleren Russland til å delta i det åpne mesterskapet i St. Petersburg. Han slo med suksess konkurrenter, men til slutt ga han vei til Herra Gerasimov. Den 14. oktober i samme år steg Berrettini til 11. plass til ATP-vurderingen.

Nå fortsetter Matteo å trene. Fans ser på hans suksess på siden i "Instagram", hvor nyheter og bilder blir publisert. En ung mann forsøker å opprettholde en sportsform - med en økning i 196 cm veier 90 kg.