Denis Shapovalov - Foto, Biografi, Nyheter, Personlig Liv, Tennis 2021

Biografi

Denis Shapovalov - Kanadisk tennisspiller som har klart å tiltrekke seg oppmerksomheten til eksperter og analytikere. Den unge idrettsutøveren med 18 vant den prestisjefylte fremgangen av årets fremgang "og" morgendagens stjerne ", og ble også vinneren av Junior Wimbledon.

Barndom og ungdom

Det faktum at Denis biografen er en eller annen måte, vil være relatert til sport, det var klart fra øyeblikket av utseendet. Son Tessa Shapovalova, vice-mester i Sovjetunionen i tennis, skulle gå i foreldrenes fotspor. Guttens far profesjonelt engasjert i volleyball. Russerne etter nasjonalitet, flyttet de til Israel. Gutten ble født i Tel Aviv 15. april 1999.

Familien flyttet til Canada, da det ikke var barn og år. Shapovalov har en eldste bror Yevgeny, og i begynnelsen var foreldrene mer engasjert i sin sportsutvikling. Men da Denis kom med treningen, ble det klart at potensialet til den yngre sønnen er mer.

For første gang på profesjonell domstol fant han seg om 5 år. Hans trener var mor. Tessa passerte sine egne ferdigheter og kunnskaper. I 8 år handlet hun som mentor, underviste unge mennesker en rekke teknikker og teknikker. Takket være moren eier fyren perfekt den enhånds Beckhead, som eksperter kaller det et visittkort.

Personlige liv

Atleten er ikke gift og foretrekker ikke å spre seg om tilstedeværelsen av pasia og nyanser av personlig liv generelt. Denis er glad for å dele med fans av bilder og videoer, som publiserer på sosiale nettverk. Personlig konto fyr i "Instagram" er fylt med øyeblikksbilder fra retten, slapper av med kjente og profesjonelle bilder av tennisspillere.

Denis elsker å reise og tilbringe tid i venner. Periodisk samarbeider han med modelleringsbyråer og ulike merker som en ambassadør.

Veksten i Shapovalov er 185 cm, og vekten er 75 kg.

Tennis

Profesjonell karriere Shapovalova startet på Junior US Open Tournament. Snakker i en duett med Felix Auger Allasim, ble den unge mannen vinneren. Han kom inn i Youth National Teamet i Canada og vant Davis Cup. Lykke til ikke forlot fyren. Neste sesong, han nådde semifinalen til junior konkurransen Roland Garros, og ble deretter vinneren av koppen i Rohampton. Shapovalov klarte også å erobre hovedprisen til Junior Wimbledon og nådde den endelige av konkurransen i selskapet med partneren Felix Azhez-Allasim.

I 2016 begynte Denis å handle sammen med voksne idrettsutøvere og ikke aksepterte invitasjonen til å delta i den australske åpne junior konkurransen. Fyren valgte evnen til å utføre på ITF. Av de 4 turneringene kom Shapovalov ut med 3 seire og i samme år begynte å spille på Apr-turneringene.

I Washington mistet han motstanderen, og i Toronto klarte han å beseire triumf over nick kirosom, som var inkludert i topp 20 i tennisverdenen. Etter å ha tent i 2. runde av Grigor Dimitrov, fokuserte kanadisk på utfordreren. Han viste seg å være 2 ganger i kvartfinalen og klarte til og med å bryte inn i semifinalen. Så gjorde han sin debut i konkurransen om Davis Cup. Snakker mot motstanderen fra Chile-teamet, led Denis fiasko.

2017 for Shapovalov begynte mislykket. Året begynte med et fint og teknisk nederlag i kampen for landslaget. Deretter vant tennisspilleren den første utfordrerens sportskarriere. I den neste konkurransen i Mexico nådde han finalen, men klart ikke med fienden. På bare 3 måneder deltok i 7 turneringer og aldri viste seg å være vinneren i 1. omg. Feilbandet endte i London, hvor 2 kamper vant innenfor rammen av ATR Shapovalov og 1.-runden ble holdt, nederlaget fra Tomash Berdish.

Av de 3 utfordrere som ble brukt i Canada, vant fyren bare den første. I den tredje, mistet han til Alexander Zverev. Denis ga også vei til kunstfødte Chorich. Som en del av USA åpnet, vant han de 6 møtene og først gikk til den fjerde runde av den større hjelmturneringen. Og selv om ytterligere kamper ikke var for Shapovalov spesielt vellykket, lukket han sesongen ved å gå inn i 1. hundre tennisspillere i verden. Den unge mannen tok 51. posisjonen til vurderingen.

Neste år var det ikke mulig å fylle opp spargrisen med troféer. Denis nektet å delta i futures og utfordringer til fordel for forestillinger i turneringene APR. Fra og med fiasko i Brisbane, Auckland, Acapulco og Indian Wells, Shapovalov rehabilititert, går inn i 2. omg. Så vant han 6 kamper i Miami og Delje-Beach. Overgangen til bakken belegget brakte 2 nederlag, men neste og 4 seire på spansk territorium. Tapt idrettsutøver med en lang motstander, Alexander Zverev. Opplyst og i kampen med Rafael Nadal.

2018 avsluttet oppnåelsen av den 27. vurderingsposisjonen. Tennisspilleren beholdt indikatorene, selv om han ikke kunne forbedre dem. Han klarte å gå til den tredje runden på australske åpen og vise seg selv i Rotterdam, og deretter i indiske brønner. Senere i 13 kamper, utført idrettsutøveren på den beste måten, mistet fra dem 10. Og i høst vant det første APR-troféet i turneringen i Stockholm.

I 2019 vant Denis ATR-kampen, kjemper på retten med Daniel Evans. Parrede utslipp, tilbrakte han oftest i en duett med Rohan Bopannaya. Gutta ble finalister i Stuttgart og nådde semifinalen til det åpne mesterskapet Canada. I det åpne mesterskapet i USA fant idrettsutøvere seg i tredje runde, men fløy ut av konkurransen. Representerer interessene til det nasjonale teamet i Canada, som for første gang nådde verdensgruppens siste gruppe på Davis Cup, Shapovalov og Avasimsim, ga vei til det spanske landslaget.

Denis Shapovalov nå

I en dobbel kamp i en duett med Rokhan, trakk Bopan Canadian seieren fra Contina Henry og Stroffa Yana Lennard. Odane i februar 2020 i 2.-runde av AP-kroat-kroat-konkurransen Marina Chilic, senere Denis Shapovalov mistet Alexander Bagelik i finalen.

Nå fortsetter fyren trening under starten av Mikhail sør og mor, som fremdeles fungerer som hans mentor. Atleten forbereder seg på nye konkurranser.