Bianca Andreesque - Foto, Biografi, Tennisspiller, Nyheter, Personlig liv, "Instagram" 2021

Biografi

Kanadisk tennisspiller Bianca Andreesc er kjent for elskere av denne sporten. Jenta har gjentatte ganger erobret priser i forskjellige mesterskap og turneringer og er medlem av det kanadiske landslaget i Federation Cup. I voksen tennis snakket de om henne i 2017, etter turneringen i Washington, og da ble det kalt et gjennombrudd på året, fordi hun klarte å slå to ex-første racketer i verden.

Barndom og ungdom

Biografi Bianchi begynte sommeren 2000 i Ontario-provinsen, Canada. Jenta ble født i familien av innvandrere som flyttet til et annet land fra Romania. Nesten umiddelbart etter datterens fødsel, kom familien tilbake til hjemlandet, hvor i 7 år Andreesk og begynte å forstå AZA-tennisen. Sannt, på dette, stoppet fremtidens idrettsutøver ikke, hun prøvde også sin styrke i svømming, gymnastikk, skøyter og fotball.

Etter en stund var Bianca med foreldrene igjen i Canada. I Mississogue kom hun inn i Tennis Club, og deretter oversatt til sentrum av Tennis Federation of Canada i Toronto. Så begynte hun å delta i konkurranser blant barn og erobre de første medaljer.

Vitnesbyrdet om dette er det travle 1. plass i Les Petits AS som turnering i Frankrike, og deretter tittelmesteren i ungdomskonkurransen Orange Bowl. Et år senere gjentok hun suksess i de samme sportsmøtene, bare hvis for første gang piken konkurrerte med idrettsutøvere under 16 år, så i 2015 var hennes rivaler unge menn under 18 år. Samtidig har Bianke ennå ikke blitt 16 på den tiden.

Tennis

Den første i karrieren til Andreesk Adult Tournament ventet på en tennisspiller i 2015, så hun ble bare 15 år gammel. Og etter et år utførte hun i konkurranserne til den kvinnelige ITF-syklusen, hvor han slo rivaler i paret og enkeltutslippene. På det amerikanske åpne mesterskapet i samme år nådde Bianca semifinalen, men mistet til Kyle Day's seier.

Det gjorde ikke en jente for å nå det tredje stedet i ITF-rangering blant juniorer. I begynnelsen av neste år viste hun det samme resultatet i det australske åpne mesterskapet, da han spilte i en enkelt utslipp, men i et par med Carson ble Brandine mesteren for disse konkurransene.

I februar 2017 ble Andreesque invitert til det kanadiske landslaget. Å snakke på I American Federation Cup-gruppen, slo Bianca alle rivaler, og i det siste spillet brakte laget et avgjørende punkt i kampen mot deltakerne i National Teamet i Kasakhstan.

I juni viste hun igjen sin dyktighet i det åpne mesterskapet i Frankrike, og ble en stor mester i den større hjelmturneringsmesteren. Så hadde hun en annen turn av seire, og ifølge resultatene av sesongen ble den kanadiske idrettsutøveren kalt koden tennisspilleren i Canada.

Neste sesong begynte for en jente med to tapere i finalen i ITF-turneringene. Men om høsten ble hun rehabilitert av to seire i en enkelt utslipp, og samtidig forbedret posisjonen i rangeringen, og avsluttet året i andre hundre. 2019 begynte for henne ikke mindre vellykket, i det åpne mesterskapet i Auckland Andreesca tar det andre stedet, noe som bare gir tyske Juliez-tyskere.

Sant på Open Championship of Australia, mistet hun, og i den neste WTA 125k Series Tournament slo Tatiana Maria i semifinalen og vant tittelmesteren. Så ventet hun på en vellykket tale for det kanadiske landslaget, spill på Open Championship Mexico og Premier-turneringen i Miami. På grunn av skulderskaden, oppnådd våren 2019, klarte hun imidlertid ikke å komme seg til spillet mot Tsjekkia.

Personlige liv

Om det personlige livet til idrettsutøveren er litt kjent. På grunn av de permanente tidsøktene for noe mangler en annen jente nesten. Men når hun fortsatt klarer å hvile, går hun til sjøen, dette fremgår av sine mange bilder i "Instagram", hvor Bianca er fanget på stranden i en badedrakt eller bare hviler i en sirkel av kjære.

Regelmessig sport og meditasjon hjelper Andreesk til å støtte en figur i skjemaet, selv om vekten er ukjent, med en høyde på 170 cm, ser jenta slank og strammet ut.

Bianca Andreesku nå

Bianca og nå aktivt trener, fordi regelmessig deltar i turneringer og prøver å alltid være i en sportslig form.

I 2019 kom Andreesca for første gang i sin karriere til finalen av turneringen av Grand Slam. I begynnelsen av september i samme år vant jenta Serena Williams, og vunnet sin første turnering av denne typen. Men på dette kommer den kanadiske ikke å stoppe, og nå er målet å vinne i det endelige WTA-mesterskapet.