Matteo Berrettini - Foto, biografie, persoonlijk leven, nieuws, tennisspeler 2021

Biografie

Matteo Berrettini begon vanaf 4 jaar tennis te spelen. Opruiming en doorzettingsvermogen hielpen hem een ​​ster van sport te worden en de top 20 ATP binnen te gaan.

Jeugd en jeugd

Matteo Berrettini werd geboren op 12 april 1996 in Rome, Italië. Groeien samen met broer Yakopo, die ook een professionele atleet werd. Er is weinig over de vroege biografie van kampioen. Hij begon tennis te studeren toen hij 4 jaar oud was en snel hoge resultaten behaalde.

Priveleven

Lange tijd bleef het persoonlijke leven van de tennisist een geheim voor fans. Maar in 2019 verscheen het nieuws van tennis Tonic het nieuws dat Berrettini wordt gevonden met Ayla Tomyanovich - het voormalige meisje Nick Kirozh. Het paar hield een gezamenlijk diner in het restaurant New York, maar de atleet heeft geen commentaar gegeven op relaties.

In zijn vrije tijd bezoekt een jonge man voetbal- en basketbalwedstrijden. Hij is ziek voor Lebron James en het Fiorentina-team.

Tennis

Berrettini debuteerde in 2013 op Futures Italy F21, waar versloeg. Al een jaar later besloot de atleet om de macht te proberen bij het Challenger-toernooi in het midden, maar verloren aan Dustin Brown. De volgende jaren besteedde de jongeman aan opleiding en verbetering van de vaardigheid.

In maart 2015 verscheen de tennisspeler op Futures Turkey F11, waar de Miki Yankovich won. Hij bereikte het kwartaalfinal, maar hij gaf plaats voor Edward Emerein in twee sets. In dezelfde maand nam Matteo deel aan een dubbel toernooi met Filippo Baldi, met wie ze het kampioenschap won. Het bracht een atleet om de ATP-rating te raken, waar hij de 1674e positie nam.

Gedurende het jaar nam de jongeman deel aan verschillende succestoernooien, maar hij moest een pauze nemen als gevolg van knieblessure. Alleen in september 2016 keerde Berrettini terug naar de competitie en won onmiddellijk het futures Italië F27-toernooi in een paar met Jacopo Stephanini. Dan presteerde de tennisspeler op de Challenger in Brescia, waar hij Tommy Robread versloeg, maar hij gaf plaats voor Luke-bad. Al aan het einde van het seizoen steeg een veelbelovende speler tot de 435e plaats in ATP.

Nadat Matteo de 264e regel van de rating bereikte en de top 300 is ingevoerd, maakte hij zijn debuut in ATP-ronde, maar in de eerste fase verloor Fabio Famini. Toen nam hij deel aan Challenger in San Benedetto, waar hij de hoofdprijs won. Het resultaat stond hem in staat om meteen een paar posities te springen, en na het toernooi in Istanbul, sluit het seizoen op de 135e plaats.

Tijdens het Australische open kampioenschap verloor de tennisspeler in de beslissende tour, maar erin geslaagd om in het hoofdraster van het grotere helmtoernooi te komen. Al in de 1e ronde werd hij uitgeschakeld door Adrian Mannarino. Daarna verscheen de atleet bij het Zwitserse kampioenschap, waar de eerste titel ATP na de overwinning over Roberto Bauttoy Agut werd gewonnen.

In hetzelfde jaar maakte Berrettini zijn debuut op het Wimbledon-toernooi, waar hij Jack Nau versloeg, maar tijdens het Amerikaanse open kampioenschap werd verslagen. Ondanks het verlies slaagde de atleet erin het seizoen op de 54e positie te voltooien.

2019 bracht tennis in de tweede titel ATP in een enkele ontlading na de overwinning over Philip Kraminovich bij het open kampioenschap van Hongarije. Tijdens het International Beierse kampioenschap gaf hij plaats aan Christian Garin.

De volgende overwinning vond plaats op Alexander Zverev bij het open kampioenschap van Italië. De trofee-ketting ging door op het toernooi in Wimbledon, waar Matteo kwam tot 1/8 van de Grand Helm en gaf de overwinning Roger Federer. Dankelijk, dankzij het winnen van Gael Montfis, kwam de Italiaan naar de halve finale van een grote hoed, maar Rafael werd uitgeschakeld.

Matteo Berrettini nu

In september 2019 bezocht de tennisspeler Rusland om deel te nemen aan het open kampioenschap van St. Petersburg. Hij versloeg met succes concurrenten, maar uiteindelijk gaf hij plaats aan Herra Gerasimov. Op 14 oktober van hetzelfde jaar steeg Berrettini naar de 11e positie van de ATP-rating.

Nu blijft Matteo het trainen. Fans kijken naar zijn successen op de pagina in "Instagram", waar nieuws en foto's worden gepubliceerd. Een jonge man probeert een sportvorm te behouden - met een toename in 196 cm weegt 90 kg.