Geboren chorich - foto, biografie, tennisspeler, nieuws, persoonlijk leven, "Instagram" 2021

Biografie

Het schiereiland Balkan is altijd beroemd om getalenteerde vertegenwoordigers van verschillende sporten, die Luke Modrich, Zoran Mikulich en Sarah Colac zijn. Nu de jonge tennisspeler geboren Chorich, die de Davis Cup ontving en hoopt het internationale kampioenschap te winnen.

Jeugd en jeugd

Geboren Chorich werd geboren in Kroatië op 14 november 1996 en samen met de zuster genaamd Bruna hield de kindertijd in een pittoreske Zagreb.

Er waren tennisbanen waar de vader en moeder, Damir en Zheleck, werden onderscheiden door de zoon op 5 jaar oud om zich voor te bereiden op een sportcarrière. Binnenkort, leren op de middelbare school, begon de jongen zich in een gespecialiseerd centrum te betrekken, zijn oden waren in die tijd Goran Ivanishevich en Rafael Nadal. En begin 2010 was hij al een ster in de Junior Group en, en won de Amerikaanse open jeugd eerst de gouden medaille.

Voor dit, in de winter van 2011 nam geboren deel aan de ITF-futures-toernooien, geleidelijk aan ratingpunten om in de ATP-tour te komen. Met succes omgaan met rivalen op kwalificaties, bereikte hij vaak de finale en debuteerde toen onder professionals in Iokoham op de prestigieuze reeks van Challenger.

Compagnes combineren met versterkte trainingssessies, Werkte Kroat op fysieke conditie en met een toename van 188 cm begon 85 kg te wegen. Zijn spieren zijn duidelijk zichtbaar op foto's gemaakt voor het seizoen 2013, die in de loop van de tijd verscheen op Facebook en Personal Account in "Instagram".

Priveleven

Van de weinige feiten over het persoonlijke leven van Borne, wordt informatie over zijn meisje toegewezen, wiens naam is Valentina Miletich - soms verscheen op de pagina's van kranten. Het is echter niet op de foto's die zijn gepubliceerd in de tennisspeler "Instagram", en daarom weet het niemand, het paar is nu of niet.

Tennis

Vanaf het begin van een volwassen biografie in Tennis streeft Chorich naar ATP-toernooien, jagen op low-tech competities in China en het verslaan van zulke rivalen als Jaziri's Malik. En hij slaagde erin om in de bevolking te komen onder professionals in Zagreb, en dan deel te nemen aan de belangrijkste gevechten van het open kampioenschap van Kroatië.

De groeiende beoordeling van een jonge tennisspeler stond hem toe om op internationale wedstrijden te verschijnen en snel voldoende ervaring op te schaffen om stabiel te verslaan. De eerste van de reeks van luide successen kwam naar het thuistoernooi in Umay, waar hij na de overwinning over Eduar Roger-Wassen werd geworden bij de professionals nummer 105.

Tegelijkertijd was geboren een kwalificatie aan een van de toernooien van de Grand Slam en versloeg Lukas Rosola bij het open kampioenschap van de VS. Na een paar weken toonde de beste prestatie op wedstrijden in Basel en, omgaan met de idool Raphael Nadal, bereikte het fase van de halve finale.

Deze resultaten werden geëvalueerd door deskundigen van de National Tennis Association, en hij werd uitgenodigd voor het nationale team van Kroatië en heeft ook de titel "Best NewBie" toegekend. In 2014, een deelnemer aan het worden van de teamwedstrijd, won geboren de persoonlijke wedstrijd, maar Ivan Dodig en andere atleten konden de beker niet veroveren.

Aan het begin van het volgende gameteizoen maakte Chorich zijn debuut in de halve finale in Dubai, waarmee het 3e racket van de wereld, dat Andy Murray was. En aan het begin van het grondsegment trad hij in de play-offs in Estorile, en vervolgens op de rechtbank "Roland Garros" blij met het publiek met een prachtig spel.

Voor de eerste keer in de carrière, het bereiken van de 3e ronde van de toernooien van de Grand Slam, kwam Kroat op de top van het formulier en won een aantal zelfverzekerde overwinningen. Dus, in de laatste rating, bezet hij de 44e plaats, wat het beste resultaat was voor Kroatië die op dat moment is geregistreerd.

In 2016-2017 was geboren in de finale van het Maharashtra-kampioenschap, en dan in de 3e ronde van de concurrentie in Parijs en was de winnaar van de Hassan Grand Prix II, die plaatsvond in de keizerlijke stad Marrakech. Aan het begin van het nieuwe seizoen sprak hij briljant in Noventi open, maar de Zwitserse Roger Federer won de overwinning in dit toernooi.

Geboren chorich nu

2019 voor een atleet bleek rijk aan internationale toernooien, waaronder het meest succesvolle was het kampioenschap Rosmalena, gehouden in de Nederlandse stad Hertogenbos. Geboren heeft zichzelf goed bewezen in confrontatie met Adrian Mannarino, maar uiteindelijk scoorde in elk van de drie sets niet de juiste hoeveelheid punten.

Na 2 maanden, bij ons open, heeft het Kroat de 2e cirkel bereikt en weigerde de concurrentie voort te zetten toen Grigor Dimitrov op de weg stond. En in de herfst bij een open toernooi dat in St. Petersburg werd gehouden, versloeg Chorich Joao Souza, die de sterkste Portugese speler was.

In de laatste match voor de prestigieuze titel viel Krojs op Daniel Medvedev en in de 1e set brak ik het racket, bezweek aan ervaringen en emoties. In de opmerkingen na de nederlaag, zei hij dat Russisch bang was, die in de finale van het open kampioenschap van Amerika op een gelijke voet vocht met Raphael Nadal.