Daniel Serokhvostov - biografie, nieuws, foto, persoonlijk leven, biathlon, biathlonist, "Instagram", leeftijd 2021

Biografie

Daniel Sunokhvostov was bestemd om een ​​ster te worden, omdat hij in een sportfamilie werd opgebracht en vroeg begon te skiën. De Russische Biathlete slaagde erin de aandacht van fans te veroveren, die noteerde met heldere overwinningen in Russisch en internationaal.

Jeugd en jeugd

Daniel Ruslanovich Serokhvostov werd geboren op 4 april 1999 in de Russische stad Barnaul. Hij was een jongste kind in de familie van coaches Zarinskaya Dussh. Al op 3 jaar werd de jongen voor het eerst skiën en in de adolescentie begon hij in Biathlon te gaan. Maar het werk met een geweer verveeld een atleet, moest meer tijd en kracht doorbrengen, en hij hield ook niet leuk om te schieten.

De volgende zes maanden van Danya was bezig met ski's, maar hij werd gevraagd om lange tijd naar Biathlon terug te keren om het altai-territoriumteam met succes op te treden op het Siberië-kampioenschap. Beroemdheden slaagden erin om met de taak aan te kunnen, waarna hij, samen met het team, naar het kampioenschap van Rusland ging, waar hij de 2e plaats nam en naar het Junior-team kwam. Sindsdien heeft Serokhvostov zijn carrière als biathlete voortgezet.

Biathlon

In de junior-fase slaagde Daniel erin om de aandacht op zichzelf te vestigen, de hoge snelheid te demonstreren tijdens de wedstrijd. Experts vergeleken hem zelfs met Maxim Miracle, die de bijnaam Russische raket won. Maar tegelijkertijd op de atleet, waren er problemen met schieten, gaf hij vaak misses toe die soms de prijzen hebben veroverd.

Al in 2016 heeft de Serokhvostov de overwinning gemarkeerd in Percept in de all-Russian Biathlon-wedstrijden. In de daaropvolgende jaren werd hij herhaaldelijk een prijswinnaar van deze wedstrijd, won de gouden medailles in een soepele race en in de sprint.

Niet minder helder waren de toespraken van Biathlete in de junior kampioenschappen van Rusland. In 2018 won hij goud in disciplines zoals Sprint en Pursuit Racing. Volgens Daniel ervaart hij alleen een sterke opwinding voor het eerste begin van het seizoen, en dan verslavend, en de opwinding gaat naar de achtergrond. De beroemdheid probeert altijd na te denken over elke actie om fouten te voorkomen.

In het seizoen 2019/2020 passeerde de atleet met succes de selectie aan het Junior-team van Rusland. Hij liet zich aan Tchaikovsky zien, waar hij de 1e in de sprint en 2e in de individuele race werd, en in Izhevsk won de Serokhvostov in de Sprint-race. Hierdoor kon Daniel deelnemen aan grote internationale wedstrijden.

Volgens de beroemdheid was hij enigszins nerveus tijdens de IBU-beker tussen junioren, maar slaagde erin om met emoties om te gaan en uiteindelijk de 2e resultaten van de individuele race. Daarna ging de biathlonist naar het Wereldkampioenschap, dat in het Zwitserse Lenzerheide werd gehouden.

Hoewel de atleet de spaarvarken van persoonlijke prestaties kon aanvullen, liet hij zichzelf zien tijdens het relais, waar zijn partners Kirill Bainz, Karim Khalili en Vadim Istampulov waren. Serokhvostov leidde opnieuw schieten, maar hij slaagde erin de gemiste tijd te spelen vanwege de cursus, die het team heeft geholpen om gouden medailles te winnen.

In hetzelfde jaar ging Daniel naar het European Junior Championship, maar slaagde erin alleen de 6e plaats in de Sprint te vieren. De laatste start van het toernooi werd geannuleerd vanwege een Coronavirus-infectie in een pandemie, en de Biathlete werd gedwongen om naar huis te gaan. Ik kon niet deelnemen aan internationale wedstrijden, die erg bedroefd was.

Het was alleen de herfst om de training in de sneeuw in de sneeuw te hervatten, en eind december werd hij lid van de Junior Cup of Rusland. Beroemdheden slaagden er opnieuw in om goud in het relais te winnen, waar zijn partners Vladimir Ivanov, Pavel Kudryashov en Nikita hoor, hoor ik. Daarna werd bekend dat Daniel debuteert op een volwassen niveau.

Priveleven

De atleet geeft de voorkeur aan informatie over het persoonlijke leven niet te onthullen, met de nadruk op sportieve prestaties. Nu publiceert hij de foto op de pagina in de foto "Instagram", die een of in het gezelschap van vrienden vormt.

Daniel Serokhvostov nu

2021 begon voor beroemdheid met deelname aan de Ibu Cup-stadia in Duitsland. Daniel slaagde erin zichzelf te tonen tijdens een gemengd relais, waarin hij deelnam samen met Khalili, Anastasia Goreefa en Valeria Valenets. Russische Biathletes eindigde als eerste met een marge van 40 seconden en won gouden medailles.

Later ging de Serokhvostov naar het Europees Kampioenschap. Hij verving de Eugene-grens in de Sprint-race, die op 29 januari plaatsvond, maar kon geen hoge resultaten tonen. De atleet bleef hard werken om de fans van overwinningen te behagen.