Edward Nikolaev - Biografie, Persoonlijk leven, Foto, Nieuws, Kamaz-Master's Pilot, Ranker 2021

Anonim

Biografie

Edward Nikolaev sinds de kindertijd geïnteresseerd was in motorracen, wat uiteindelijk niet alleen hobby's werd, maar ook door het beroep. Hij werd beroemd als getalenteerde racer, de piloot van het Master-team van Kamaz en de vijf-time winnaar van de Dakar-rally.

Jeugd en jeugd

Eduard Nikolaev werd geboren op 21 augustus 1984 in de Russische stad Naberezhnye Chelny. Hij werd opgevoed in de familie van de motorrijder, een zes-time buggy-kampioen. De ster van de ster was tegen hem om in de voetsporen van zijn vader te gaan, dus de edward vloog heimelijk naar de beeldtraining.

Nadat het Karter de winnaar van het all-Russische kampioenschap werd, trok Semyon Yakubov de aandacht op hem. Hij suggereerde een jonge atleet om een ​​monteur te worden in het Master-team van Kamaz. Al toen demonstreerde Eduard een verbazingwekkend vermogen om te werken. Overdag studeerde de racer in een automatische mechanische technische school en in de avonden gerepareerde auto's.

Al snel ging de jongeman het Polytechnic Institute binnen, maar de passie gooide niet. Al in 2004 debuteerde Nikolaev in wedstrijden als een monteur, en na 2 jaar werd hij voor het eerst een vrachtwagenpiloot op het Russische kampioenschapsfase. In de toekomst wist hij herhaaldelijk de prijzen te veroveren op huishoudelijke rally.

Ras

Het eerste uiterlijk van Edward op de rally "Dakar" vond plaats in 2007. Hij was een monteur in de bemanning van Ilgizar Mardeene, die uiteindelijk de 2e plaats in de klasse van vrachtwagens kon veroveren. De volgende zilveren medaille van het Nikolaev-toernooi won al samen met Vladimir Chagin, die zijn mentor en een voorbeeld voor imitatie werd.

In 2010 kreeg de atleet eerst de gouden rally "Dakar", als een monteur in het vervoer van Chagin. Een jaar later maakte hij zijn debuut bij de concurrentie als een pilot van de truck en slaagde erin de 3e plaats te veroveren. Dan werd het hele podium van het toernooi genomen door Kamaz Master Races.

Volgens Eduard, de sleutel tot het succes van Russische atleten - teamwork. Hoewel het rivalen op races zijn, maar ze blijven respecteren voor elkaar en conflicten voorkomen. Een ander significant punt is een grondige kennis van het auto-apparaat dat elk bemanningslid noodzakelijk is, ongeacht de rol.

Verbeter het resultaat tijdens het volgende uiterlijk op Dakar, Edward is mislukt. Die keer werd hij uit de race verwijderd vanwege de schending van de regels. Maar Nikolaev was niet van streek en keerde in 2013 terug om de winnaar van het toernooi als pilot voor de eerste keer te worden.

Daarna bleef de racer deelnemen aan Russische en internationale wedstrijden, het veroveren van prijzen. Om het team de gouden medaille van de jaarlijkse rally-piloot "Kamaz-Master" in 2017 opnieuw te brengen, toen hij 19 minuten voor de zilveren winnaar stond.

Een jaar later herhaalde het kampioen het succes, waarbij de spectaculaire overwinning in de verjaardag, de 40e, Dakar. Bij de eerste stadia van de race was de Chief Rival Russisch Argentijnse Federico Willagra. Maar uiteindelijk kwam de concurrent af van de afstand als gevolg van uitsplitsingen van de versnellingsbak, en Nikolaev bereikte Nikolaev de afwerking met een defecte koppeling.

Dakar-2019 bestond niet en zonder incident. In één fase zit de atleetruck vast in het zand. Wachten op hulp was nergens, dus de bemanning moest ermee omgaan. Maar ze steunden ze in de buurt van de ventilator met wie de piloot als een teken van dankbaarheid stemde om Selfie te maken. Maar ondanks de moeilijkheden, wisten er beroemdheden de gouden medaille opnieuw te veroveren.

Het is veel moeilijker bij de atleet tijdens het volgende uiterlijk op de jaarlijkse rally-marathon. De truck brak in het midden van de woestijn, omdat het team bijna 14 uur moest doorbrengen voor reparaties. Maar kort nadat ze erin slaagden te vertrekken, weigerde de auto de motor.

Preparaten voor Dakar-2021 zijn gepasseerd onder de omstandigheden van een pandemie van Coronavirus-infectie. In een interview voor Ria-nieuws, zei de racer dat tijdens quarantaine zich bezighoudt met het leren van een vreemde taal en tijd doorbracht met zijn familie. Hij vergeet niet van sport, hij had een halve marathon.

Hoewel fans uitkeken tot het uiterlijk van Edward in het jaarlijkse toernooi, werd in oktober 2020 bekend dat hij niet zou deelnemen. De reden waarom Nikolaev Dakar heeft gemist, begon de geplande rotatie in het team. Vanaf 5 piloten tot de concurrentie kan alleen worden toegestaan ​​4. Maar de kampioen bleef niet zonder werk, hij assisteerde het hoofd van de Kamaz Master aan het hoofd.

Priveleven

Personal Life Atleet heeft succesvol ontwikkeld, hij is gelukkig getrouwd met een vrouw met de naam Oksana. Paar verhoogt haar dochter. Het gezin betekent veel voor de beroemdheid, dus de souvenirs hangen altijd in zijn racewagen, die het huis eraan herinneren. Het geeft kracht.

Eduard Nikolaev nu

In februari 2021 werd de racer de gast van het Evening Urgant-programma, waar hij vertelde over de heldere overwinning van het Kamaz-Master-team op de rally-marathon van Dakar. Nu blijft de atleet omgaan met races. En in de zomer van hetzelfde jaar, met de deelname van Nikolaev, werd de serie "Master" gepubliceerd, gedeclareerd door de makers als "'s werelds eerste serie over de rally-raid."

Nikolaev is gedeeld door succes met fans op de pagina "Instagram" -pagina, publiceert video en foto's.