Lily Vasilyeva - Biografie, Nieuws, Foto, Persoonlijk leven, Skiër, Ski-racen, Wereldbeker 2021

Anonim

Biografie

Lily Vasilyeva begon te skiën in de adolescentie en bracht jarenlang door te slagen. Ze won erkenning bij Russische wedstrijden en in 2021 ontving het eerst de mogelijkheid om het land op de Wereldkampioenschappen te presenteren.

Jeugd en jeugd

Lily Leonidovna Vasilyeva verscheen op 3 mei 1994 in de stad Mozhga, Udmurtia. Het meisje werd opgevoed in een sportfamilie, haar oudere broers werden geworsteld, maar besloot later zich te concentreren op de carrière.

Bij ski stond Lily op dankzij zijn vriend, die haar met hem bracht naar de "Spring" -basis. De beroemdheid bleef opgewekt met training en besloot zichzelf te wijden aan dit soort sport, welke ouders werden ondersteund. Ze naderde de voorbereiding op verantwoorde wijze, werkte elke dag, ongeacht de weersomstandigheden, en dit heeft uiteindelijk geholpen hoogtes te bereiken.

Skilas

Voor de eerste keer trok de skiër de aandacht van fans aan het einde van 2010, toen het verscheen bij de all-Russische wedstrijden tussen atleten van 17-18 jaar in Syktyvkar. Ze werd een bronzen medaillist in een individueel racen met een vrije stijl van 7,5 km. Toen trad het meisje met succes in Krasnogorsk, waar ze de 1e in de race werd bij 7,5 km door klassieke stijl en de 3e in de komst van 5 km gratis. In de daaropvolgende jaren bezette de beroemdheid regelmatig prijzen in zijn leeftijdscategorie op dit toernooi.

Een andere belangrijke prestatie in de biografie van een atleet was een overwinning in de teamsprint op de Russische kampioenschappen. In 2015 won ze voor het eerst de medaille van Universiade, na de 3e aangekomen op 5 km van Classic Style.

Het volgende jaar toonde Vasilyeva zich aan het Russische kampioenschap tussen skiërs 21-23 jaar in Rybinsk. Ze slaagde erin om brons te winnen in de individuele race voor 10 km klassieke stijl en zilver in de Sprint-vrije stijl. Maar om mijn beste resultaten te laten zien atleet alleen toen ik lid werd van de Universiade-2017 in Kazachstan.

Het Lilia-toernooi was niet voorbereid als onderdeel van het Russische nationale team, maar alleen in Udmurtia. Tijdens de kwalificatietrap nam ze de 4e plaats in de klassieke race met 15 km, maar na aankomst in Almaty ging ze naar de top van het formulier en slaagde erin om rivalen meteen in verschillende disciplines te omzeilen. De skiër heeft de piggy bankprijzen bijgelegd met gouden medailles in het relais, individueel ras en massa start, evenals zilver in verf en sprintklassieke stijl.

Daarna werd Lily de ster in zijn geboorteland en de gewenste gast op een interview. Ze gaf toe dat ze was geconfigureerd om te winnen, maar verwachtte niet zo'n aantal prijzen. De ouders die het bijna vóór elke wedstrijd noemen om het te ondersteunen om het succes van de atleet te ondersteunen.

In 2018 ontving Vasilyeva de titel van Master of Sports of International Class, maar nogmaals om fans met prijsplaatsen die ze slechts een jaar later in staat was. De skiër noteerde door verschillende prijzen in de Russische Cup-fasen, en won ook zilver in een ski-race voor 10 km door klassieke stijl bij alle Russische wedstrijden.

In dezelfde rijk aan de overwinning op nationale wedstrijden, werd het volgende jaar uitgegeven. Maar bij grote internationale toernooien waren beroemdheden veel kleiner. Ze miste herhaaldelijk de mogelijkheid om in de beker te komen voor het WK, en de beker toonde middelmatige resultaten. In 2020 nam de Russische vrouw op deze wedstrijd de 34e plaats in de massa start.

Priveleven

Het persoonlijke leven van beroemdheden heeft succesvol ontwikkeld, ze is blij in relaties met Ravil Valiahmetov. De chef van atleten is ook bezig met skiën, hij ondersteunt vaak het meisje in competities.

View this post on Instagram

A post shared by Лиля (@lilickavasilek)

Begin 2019 gedeeld Vasilyeva met de abonnees van het Instagram-account door de foto van het nieuwe jaar, waarop ze werd vastgelegd met een geliefde en een klein kind. Publicatie Lily koos ervoor om zonder commentaar te vertrekken.

Lily vasiliev nu

Het begin van 2021 was uitstekend voor atleten succesvol. In januari werd het een feestje bij de Continental Cup in Wit-Russische Raubichi, waar hij de drie winnaars in de sprint en een ski-race gedurende 5 km binnenging. Daarna verscheen Lily bij de All-Russische wedstrijden in Krasnogorsk, waarbij de 3e plaats in de Sprint en 2e - in een individuele race voor 10 km in een individuele race is.

Maar vooral fel de skiër uitgevoerd aan de Oost-Europese beker. Ze werd de winnaar in 3 disciplines: in de sprint, individuele race en massa start gratis stijl. Kort daarna werd bekend dat de beroemdheid onderdeel werd van het Russische nationale team op de Wereldkampioenschappen in het Duitse Oberstdorf.

Nu is Vasilyev nauwelijks getraind om de indicatoren te verbeteren en nieuwe hoekpunten te veroveren. Ontspan een meisje dat meestal alleen in mei beheert. Ze geeft de voorkeur aan de uitgebrachte tijd door te brengen op uitstapjes naar ouders en recreatie met familie.