Ekaterina Rumyantseva - biografie, foto, persoonlijk leven, nieuws, biathlon 2021

Biografie

Ekaterina Rumyantseva - Russische atleet, skiër en biathlete. Sinds 2015 staat hij voor het paralympische Russische nationale team.

Ekaterina Rumyantseva werd geboren in het kleine dorpje Valdheim, in de buurt van Biobidzhan, in de Joodse autonome regio. Bracht een meisje op in een kinderhuis. De moeder weigerde haar bij de geboorte toen ze werd geïnformeerd dat het kind problemen had met het musculoskeletale systeem.

Skiër ekaterina rumyantev

In de gebruikelijke school schakelde Katya over naar Grade 5. Natuurlijk namen de kinderen het meisje ver van onmiddellijk - ze had problemen met haar hand en gezicht. Ze vuisten letterlijk hun plaats onder de zon terug te trekken. Hij gaf zichzelf nooit overtreding, ze was al van het weeshuis in goede fitheid gekomen. Ze was echter dol op voetbal, maar speelde in het mannelijke team, omdat het vrouwelijke niet in principe was. Later begon atletiek, basketbal, volleybal te studeren.

Rumyantsev heeft altijd de zijne gezocht, dankzij haar was het basketbalteam van de school de eerste in het gebied. Zelfs ondanks het probleem met de hand, drukte ze 58 keer ingedrukt. Niet elke gezonde man bereikt een dergelijk resultaat.

Ekaterina rumyantsev

Ze zei meer dan eens dat ze geluk had met de leraar voor lichamelijke opvoeding. Hij steunde het in haar geheel en zag de leider erin. Al snel kwam ze op ski's en nam schieten op, ze reed zonder stokken, maar het verhinderde haar niet om haar de snelste te zijn. De leeftijdsgenoten van mensen kwamen op en herkenden het meisje. Student op school, ze rangschikte de tweede in de regionale wedstrijden van Pentathlon, nam ook deel aan de all-around, waar hij ook tweede werd.

Na school ging hij naar de Amur State University genoemd naar Sholol-Aleichem aan de faculteit Mathematics en Information Technologies. Sinds de kindertijd droomde ze van het vinden van een gezin, vind ze haar ouders. En ze is geslaagd. Het bleek dat ze vrij dichtbij, 80 km van haar leven - in het dorp Smidovich. Catherine ging natuurlijk daarheen. Maar het lijkt erop dat er geen begrip was. Hij keerde terug en begon zelfs ijverig te trainen.

Sport

In 2015 omvatte Catherine Rumyantsev een deel van het Russische paralympische team. Terug in 2014, kijkend naar de paralympische spelen in Sochi, droomde het meisje om Irina Alexandrovna Gromova te worden om haar coach te worden. Dus uiteindelijk en kwam uit. De atleet begon te trainen in de sportschool van het Olympisch Reserve "Vorobyev Mountains" in Moskou, evenals in de sportclub "Recipe-Sport".

Ekaterina rumyantev skiën

Haar debuut in het nationale team vond plaats op het WK. Ze nam deel aan de drie stadia van het WK in skiën en Biathlon tussen atleten met de nederlaag van het Musculoskeletale systeem. In maart 2016 vonden internationale paralympische wedstrijden plaats in Zuid-Korea. Rumyantsev maakte Triumph. Ze slaagde erin om meteen gouden medailles te nemen in vier disciplines - Biathlon (10 km), Biathlon (6 km), Ski-race (7,5 km), Ski-race (1 km).

Ekaterina Rumyantseva in het paralympische Russische nationale Biathlon-team

Ook Rumyantsev won zilver op het WK, brons op het wereldkampioenschap in een race van 15 kilometer. Catherine is een meervoudige winnaar van de kampioenschappen van Rusland. In 2017 vertegenwoordigde de atleet in het WK de stad Moskou, slaagde ze erin de eerste te worden in de ski-race tussen vrouwen die staan.

In februari 2018 heeft het Internationaal Paralympisch Comité een lijst met atleten aangekondigd die deelnemen aan paralympics in Phenchhan. Rumyantsev kwam hun nummer in. Waar, atleten zijn atleten onder een neutrale vlag.

Priveleven

Ekaterina Rumyantseva probeert niet te adverteren zijn persoonlijk leven, het leidt geen openbare pagina's in sociale netwerken. Het meisje heeft een "Instagram", maar het is gesloten en niet geverifieerd. Trouwens, verklaarde ze persoonlijk dat ze geen sociale netwerken zouden gebruiken voor het einde van het spel. Elke dag komen er dagelijks honderden berichten, het meisje om ze te lezen en de verantwoordelijker.

Het is zeker bekend dat het meisje nog niet getrouwd is. Maar dit is begrijpelijk, vandaag heeft Catherine zich volledig toegewijd aan sport.

Ekaterina rumyantseva nu

De Olympiade in Pytenchhan werd eerst in de carrière van Catherine Rumyantsevaya. Maar op de eerste dag van de concurrentie verklaarde het meisje zichzelf. Ze won goud in een 6 kilometer lange biathlon-race. De skiër voltooide de race met een briljant resultaat. Het meisje was met 16,3 seconden vóór Anna Milanin en stond de enige slip toe.

Ekaterina Rumyantseva op paralympiaat in Pytenchhan

De atleet na de race vertelde dat absoluut niet nerveus. Hoewel het niet gemakkelijk te rennen was - onder mijn voeten was een sterke "pap". En er was geen vertrouwen in de overwinning tot de afwerking.

Niet minder succesvol voor Catherine was een ski-race met 15 kilometer. Rumyantsev werd opnieuw de eerste. En deze keer werd haar belangrijkste achtervolger Compatriot Anna Milanin. Maar zoals de laatste race gaf ze geen kans om te winnen. Catherine was 1 minuut 18 seconden voor vóór Anna.

Ekaterina Rumyantseva in 2018

13 maart 2018 Rumyantsev won zijn derde Olympisch goud. Het meisje won in een Biathlon-race 10 km. Ze miste een keer, verdiende de penaltycirkel, maar werd nog steeds de eerste.

Awards

• 2016 - Gouden medaille bij internationale wedstrijden in Zuid-Korea in Biathlon (10 km)
  • 2016 - Gouden medaille bij internationale wedstrijden in Zuid-Korea in het ski-ras (7,5 km)
  • 2016 - Gouden medaille bij internationale wedstrijden in Zuid-Korea in de ski-race (1 km)
  • 2017 - Gouden medaille op het Russische kampioenschap
  • 2017 - Gouden medaille bij World Cup in the Ski Race
  • 2018 - Bronzen Medaille op de Wereldkampioenschappen in de ski-race (15 km)
  • 2018 - Gouden medaille op Paralympic Biathlon Games (6 km)
  • 2018 - Gouden medaille op paralympische spellen in de ski-race (15 km)
  • 2018 - Gouden medaille op paralympische biathlon paralympische spellen (10 km)