Corey Gauff - biografie, persoonlijk leven, foto, nieuws, tennis, ranking, "Instagram", leeftijd, wedstrijden, vader 2021

Biografie

Headers of Sports News Portals Pedrevi met de woorden over de nieuwe Super-Tennis Superstar uit Amerika na de triomf van Corey Gaasff op Wimbledon. Sinds de kindertijd is de atleet al geweten wat hij wil tennissen. Nu verovert de American Global Courts, demonstreert uitstekende apparatuur en een dynamisch spel.

Jeugd en jeugd

Op 13 maart 2004 werd de toekomstige ster van Global Tennis geboren in diellandstrand. Vader, die ook Corey noemt, speelde Basketball in de student en ging toen naar de gezondheidssfeer. Moeder Candy was bezig met atletiek. Atleet heeft twee jongere broers - Cody en Cameron. De kindertijd van het meisje dat later op het Hof sprak onder de naam Coco Gauff, ging door Atlanta. Na 4 maanden Corey zag de uitzending van het Australische open kampioenschap, waar Serena Williams won. Baby wenste te sporten.

Ouders hielpen te worden bepaald, dreef dochter op sportsecties in verschillende richtingen. Tegen 6 jaar heeft Little Gauff de keuze gemaakt ten gunste van tennis. Zoals ze later in een interview bekende, is het spel in het team niet voor haar, ze ziel om zelfstandig te vechten.

Om haar dochter professioneel te trainen, keerde het gezin terug naar Delje-Beach. Beide ouders hebben hun loopbaan verlaten en hebben hun inspanningen geleverd over de ontwikkeling van mazelentalent. Op de leeftijd van 10 jaar begon Gavera Muratoglu in Frankrijk Academy te studeren, die wordt geleid door Patrick Muratoglu - Serena Williams Coach. Patrick hielp met de financiering van een jonge atleet.

Tennis

In 2016 namen mazelen deel aan de prestigieuze Les Petit als toernooi en bereikte onmiddellijk de halve finale. Ze debuteerde in het Junior-toernooi van de Grand Slam in 2017 en bezet opnieuw de 2e plaats, verloor Amanda Anisimova. De atleet is de jongste single finalist geworden onder meisjes in de geschiedenis van het open kampioenschap.

In het open kampioenschap van Frankrijk won ze haar eerst in de carrière van het Junior-toernooi van de Grand Slam, verslaande Cathy Mc Nely Compatriot in drie sets. Amerikaan is de vijfde jongste kampioen geworden onder meisjes in de geschiedenis van Roland Garros.

Op 14 nam de tennisspeler deel aan professionele ITF-toernooien. Na het kwalificeren van het Amerikaanse open kampioenschap verloor ze de eerste wedstrijd. Na falen in het kwalificeren was het open kampioenschap van Frankrijk Gauff in staat om naar Wimbledon te komen. In zijn debuutwedstrijd verdedigde ze Vinus Williams in directe sets, wat sinds de kindertijd haar idool was.

Amerikaan vervolgde zijn zegevierende processie en nam de top over Magdalena-visser uit Slowakije. Deze wedstrijden veroorzaakten een echte opwinding en werden het meest zichtbaar. Vanwege de overwinningen behaalde mazelen ernstige resultaten - de 141e regel van de wereldranglijst bij collega's.

In 2019 won de jonge sportenster het open kampioenschap in Luxemburg in een paar met Katie McNely. En in oktober van hetzelfde jaar werd hij de meest jonge eigenaar van de titel WTA. Ze viel toevallig op het spel in Linz en vervanging van de gewonde collega. Kloppen Katerina Kozlov uit Oekraïne en Duits Andrea Petkovich, in de laatste Corey met Elena Ostapenko. Deze wedstrijd was intens, maar Gaasff kon zichzelf in de hand nemen en een ervaren rivaal verslaan.

Het volgende jaar is behoorlijk succesvol geworden in de carrière van atleten. Dus, bij het open kampioenschap van Australië liep Gauffa Vinus Williams in de eerste ronde en Circethea's Senana - in de tweede. Na de hervatting van WTA-wedstrijden na een pauze geassocieerd met Covend-19, was de Amerikaan beter dan twee spelers uit de top 50 bij Lexington Challenger, alvorens verloren in twee sets in een rij van de 49e World Racket Jennifer Brady. Toen volgde de open kampioenschappen van Italië en Frankrijk.

Priveleven

GAUFF is dichtbij met ouders. Bij de spellen, een dochter, indien mogelijk, begeleidt zijn vader, ondersteunt de erfgename voordat hij het Hof betreedt. Afzonderlijk verschilt een persoonlijk leven in de biografie van mazelen niet van het leven van leeftijdsgenoten.

Een atleet, zoals veel van haar vrienden, luistert graag naar hiphop en rap, houdt van schoonheid bloggers op "Yutube" kijken en communiceren met vriendinnen door videogesprek. In "Instagram" publiceert Tennis Player foto's en video van training, waar honderdduizenden fans worden geëvalueerd. GrowENd Gauff - 176 cm en gewicht - 64 kg. Een slanke figuur hebben, verwekt Amerikaans zelden fans met foto's in zwemkleding.

COREY GAUFF NU

In 2021 ging de atleet zijn carrière voort. Aan het begin van het jaar, de Corey verwachte vergadering bij het Australische open kampioenschap. Curred met de rivalen, toonde ze een licht en dynamisch spel, maar kon niet naar de halve finale gaan. De 35e regel in een enkele afvoertennisspeler verstrekte deelname aan het Dubai-kampioenschap, waar ze Ekaterina Alexandrov, Teresu Martintenov en anderen versloeg.

In mei ging GAUFF naar de eerste halve finale op het WTA 1000-toernooi bij het open Italiaanse kampioenschap vanwege het feit dat Ashley Barti, in die tijd tennisspeler nr. 1, afstamde van de afstand vanwege de rechterhandeling in de kwartfinale match. In het licht van deze omstandigheden kwam de Amerikaan eerst de top 30 binnen. Toen won hij in een single en paar (van McNeil) ontladen bij het open kampioenschap van Emilia-Romagna in Parma. Ze werd de jongste speler die won en single, en de titel van de stear in het toernooi, omdat Maria Sharapova het deed in Birmingham Classic 2004.

Zo steeg Gauffa in de wereldranglijst voor de 25e plaats in een enkele ontlading en de 41e - in het paar. Corey werd de meest jonge Amerikaanse auto in de top 25. Tennisspelers bij het open kampioenschap van Frankrijk en Wimbledon waren succesvol.

Corey uitgenodigd en deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2021 in Tokio. Ze werd de tweede voor leeftijdsatleet uit de Verenigde Staten na Jennifer Capriata, sprak op 16 en de jongste Olympische tennisspeler na Mario Anchić, die in 2000 aan de games deelnam.

Prestaties en prijzen

• 2017 - Finalist van één junior-toernooi van een grote hoed in een enkele ontlading (Open ons kampioenschap)
  • 2018 - Winnaar van één junior-toernooi van de Grand Helm in één categorie (Open Kampioenschap van Frankrijk)
  • 2018 - De winnaar van een junior-toernooi van de Grand Slam in de verdubbelde categorie (Open USA Championship)
  • Winnaar van vijf WTA-toernooien (twee van hen in een enkele ontlading)
  • De jongste in de geschiedenis van de tennisserspeler, die in staat was om de kwalificaties te overwinnen op het Dames Greater Helmet-toernooi en de meest jonge speler (zowel bij vrouwen als mannen), die erin slaagde de kwalificaties op Wimbledon te overwinnen