JULIA SGYRS - Foto, biografie, persoonlijk leven, nieuws, tennis 2021

Biografie

Duitse atleet Julia Görgges Sinds 2005, sinds 2005, die op professionele tennistoernooien sprak, toonde aan het begin van de carrière briljante resultaten en raakte bijna onmiddellijk de top 100. Het winnen van 14 WTA-titels in een enkele en dubbele ontlading, het meisje ging naar de halve finale van de Grand Slam en in het seizoen 2018 slaagde er bijna in om Wimbledon te veroveren.

Jeugd en jeugd

Julia Görges werd geboren op 2 november 1988 in de Duitse stad Bad-Oldeslo en, samen met een draaipunt, T-shirt werd opgevoed in een familie van verzekeringsagenten van Claus en Ingi Görgges. Als kind ging de toekomstige atleet naar de tennisclub met zijn ouders en parallel ontving hij een opleiding in de gymzalen van Theodore Mommena en een Grotto Claus. Een ander ding dat de genot van Yulia heeft veroorzaakt, waren computers, telefoons en kasregisters. Daarom was er een tijd dat ze droomde van het werken in een hotel bij de receptie.

De eerste coach van de beginnende atleet werd Nicholas Kiefer, de twee-time kampioen van jeugdtoernooien van de Grand Slam en de semi-finalist van het Australische open kampioenschap. Een ervaren mentor had een aanzienlijke impact op de professionele biografie van Julia, en met zijn archivering begon het meisje deel te nemen aan laag-defecte ITF-wedstrijden.

TRUE, de debuut-toespraken van 2005 waren niet succesvol, en Görgges verloor de eerste eerste ronde van 7, maar toen won de tennisser ervaring en won de zekere overwinningen in Bielefeld en Valstytte. Na 2 jaar heeft een atleet die over het cijfer gewerkt en de groei van 180 cm en 70 kg's gewicht heeft bereikt, besloot om de bar te verhogen, met succes toernooien met grote prijzenpools, en uiteindelijk geld verdiende bij Antalya Open Competitions en BRD Boekarest Pen.

Tennis

In 2007 nam Julia eerst deel aan de WTA-tour van de 4e categorie en in de halve finale op de rechtbanken van Stockholm, verloren aan de Russen van het geloof van de Peasive, die op dat moment het 40e racket van de wereld was. En een maand later trekken de Duitse debuutingen meestal een grote helm, maar in de 1e ronde van het open kampioenschap van Amerika, Zhweyn Enene in de reeksen Belgisch.

Het volgende seizoen betaalden Görnges meer aandacht aan fysieke en psychologische training, en zijn beste prestaties van het Open-toernooi van Banka Koper Slovenia open en 1/4 Regio's Morgan Keegan kampioenschappen en de cellulaire zuid-cup. Dit resultaat stelde de atleet in de buurt om de top 100 wereldranglijst te benaderen en deel te nemen aan het hoofdraster van alle statuswedstrijden.

De status van het 87e racket van de wereld won het 100e duizend ITF-toernooi in de Franse stad Biarritz. Dan, in de beslissende fase van harde competities in Bronx en Quebec, verbeterde het meisje op 9 punten de ratingposities en heeft met succes uitgevoerd in paar toernooien in het bedrijf met Oksana Kalashnikova en Sandra Clemenshitz, eindigden het jaar door de overwinning op Al Habtoor Tennisuitdaging in de VAE.

In 2011 hield Julia een reeks goede toespraken, waardoor de 1/2 finale van de ASB-klassieker en de 3e ronde van het Grand Slam-toernooi in Australië. Tegelijkertijd heeft het meisje bijgedragen aan de doorgang van het nationale team in de voorlaatste stadium van de Federatiebeker, en won een match in een enkele ontlading.

In de komende jaren heeft Julia de stabiliteit van de resultaten verloren en won slechts zelden meer dan de 1e ronde binnen één toernooi. Wanneer haar rating viel op de 50e posities, heeft een doorbraak opgetreden in de dubbele ontlading. Samen met de partner Yaroslav bereikten de Swedigovaya Görgges de beslissende confrontatie in het toernooi in Auckland, en vervolgens in een duet met de verdisconteerde diskwalificatie van Barbor Zablavovoy-Strytsovaya hit 1/4 van Wimbledon Finales.

In persoonlijke gevechten was de situatie echter nog steeds betreurbaar. Slechts twee keer bereikte ze de 4e ronde en aan het einde van het seizoen 2015 werd het op wonderbaarlijke wijze bewaard in de top 50. Maar in 2017, bij de Kremlin Cup, Julia, met LBA, geraakt voor vroegere nederlagen, en zonder speciale problemen bereikte de beslissende wedstrijd, versierde Daria Kaskin, wat de gastvrouw was van het toernooi. Het succes van de Toespraak van Moskou keerde het meisje terug in de twintig leiders.

In deze staat ging Julia naar het begin van het seizoen 2018, in het eerste toernooi keerde het recht van het recht om WTA-titels aan te vragen. Ze won weer ASB-klassiek in Auckland en bereikte de beslissende fase van de wedstrijd in St. Petersburg, Doha en Charleston. Tegelijkertijd speelden Görtgges zijn eerste halve finale van het Wimbledon-toernooi, maar de beroemde Serena Williams kon haar niet verslaan.

Priveleven

Zoals vele leeftijden van de jaren 2000, geeft Görgges de voorkeur aan de voorkeur aan de gebeurtenissen van het persoonlijke leven en vertelt niets aan fans in korte en weinig interviews.

Foto in "Instagram" Yulia wordt voornamelijk gedragen. Over de aanwezigheid van kinderen en man weet niets, maar er is informatie die nu een atleet reist met een coach en soms op excursies met mama gaat.

Julia görgges nu

Begin 2019 won Julia, in de rang van het 25e racket van de wereld, de 2e titel op de WTA Auckland, versloeg, versloeg in de laatste Canadese Bianc Andreeski en ging toen naar het Australische open kampioenschap en de 1e ronde verloren Daniel Collins van de VS.

In de zomer werd de atleet uitgeroepen tot een toernooi in Birmingham en verzet zich vol met zulke atleten als Danyan Yastremskaya, Evgenia Rodina, Yulia Puttseva en Peter Martich. De vormen die Görgges echter op de vooravond van de wedstrijd scoorde, was echter niet genoeg om de titel te winnen, en in de finale verloor ze met Ashley Barti met een score van 3: 6, 5: 7.

In het Wimbledon-toernooi had het meisje een waardige weerstand tegen Varvar Flink en Elena-Gabriele Ruso, maar toen was Serena Williams weer in zijn rivaal, die de overwinning heeft gebroken en de gong niet in de 4e ronde liet.