Bianca Andreesque - Foto, biografie, tennisspeler, nieuws, persoonlijk leven, "Instagram" 2021

Biografie

Canadese tennisspeler Bianca Andreesc is goed bekend bij liefhebbers van deze sport. Het meisje heeft herhaaldelijk awards veroverd in verschillende kampioenschappen en toernooien en is een lid van het Canadese nationale team in de Federation Cup. In Volwassenennis spraken ze in 2017 over haar, na het toernooi in Washington, en toen werd het een doorbraak van het jaar genoemd, omdat ze erin slaagde twee ex-eerste rackets van de wereld te verslaan.

Jeugd en jeugd

Biografie Bianchi begon in de zomer van 2000 in de provincie Ontario, Canada. Het meisje werd geboren in de familie van migranten die naar een ander land van Roemenië verhuisden. Bijna onmiddellijk na de geboorte van de dochter keerde het gezin terug naar hun thuisland, waar in 7 jaar Andreesk en begon het AZA-tennis te begrijpen. Waar, op dit de toekomstige atleet stopte niet, ze probeerde ook zijn kracht in zwemmen, gymnastiek, schaatsen en voetbal.

Na enige tijd was Bianca met zijn ouders weer in Canada. In Mississogue ging ze de tennisclub binnen en vertaald vervolgens in het centrum van de tennisfederatie van Canada in Toronto. Toen begon ze deel te nemen aan wedstrijden onder kinderen en de eerste medailles veroverd.

Het getuigenis hiervan is de drukke 1e plaats in de Les Petits als toernooi in Frankrijk, en dan de titelkampioen in de jeugdwedstrijden Orange Bowl. Een jaar later herhaalde ze succes in dezelfde sportbijeenkomsten, alleen als het meisje voor de eerste keer concurreerde met atleten onder de leeftijd van 16, dan waren haar rivalen in 2015 jonge mannen jonger dan 18 jaar. Tegelijkertijd is Bianke nog niet op dat moment 16 geworden.

Tennis

De eerste in de carrière van Andreesk Adult Tournament wachtte op een tennisser in 2015, toen werd ze maar 15 jaar oud. En na een jaar trad ze op in de wedstrijden van de vrouwelijke ITF-cyclus, waar hij rivalen in het paar en enkele lozingen versloeg. Bij het Amerikaanse open kampioenschap van hetzelfde jaar bereikte Bianca de halve finale, maar verloor de overwinning van Kyle Day.

Het legde geen meisje om de 3e plaats in de ITF-ranglijst bij junioren te bereiken. Aan het begin van volgend jaar vertoonde ze hetzelfde resultaat in het Australische open kampioenschap, toen hij in een enkele ontlading speelde, maar in een paar met Carson-brandine werd de kampioen van die wedstrijden.

In februari 2017 werd Andreesque uitgenodigd voor het Canadese nationale team. Spreken bij de I American Federation Cup Group, Bianca verslaat alle rivalen, en in het laatste spel bracht het team een ​​beslissend punt in de strijd tegen de deelnemers aan het nationale team van Kazachstan.

In juni toonde ze opnieuw haar vaardigheid in het open kampioenschap van Frankrijk en werd een grote kampioen van de grotere helmtoernooikampioen. Toen had ze nog een beurt van overwinningen, en volgens de resultaten van het seizoen werd de Canadese atleet de code tennisspeler in Canada genoemd.

Het volgende seizoen begon voor een meisje met twee verliezers in de finale van de ITF-toernooien. Maar in de herfst werd ze gerehabiliteerd door twee overwinningen in een enkele ontlading, en tegelijkertijd verbeterde de positie in de rangorde, eindig het jaar in de tweedehonderd. 2019 begon voor haar niet minder succesvol, in het open kampioenschap van Auckland Andreesca neemt de 2e plaats, die alleen Duitse Juliez-Duitsers oplevert.

Toegegeven, bij het open kampioenschap van Australië, verloor ze, en in het volgende WTA 125K-serie-toernooi versloeg Tatiana Maria in de halve finale en won de titelkampioen. Toen wachtte ze op een succesvolle toespraak voor het Canadese nationale team, games in het Open Championship Mexico en het Premier Tournament in Miami. Vanwege de schouderblessure, verkregen in het voorjaar van 2019, kreeg ze echter niet in het spel tegen de Tsjechische Republiek.

Priveleven

Over het persoonlijke leven van de atleet weinig is bekend. Vanwege de permanente tijdstrainingen voor iets dat een ander meisje bijna ontbeert. Maar toen ze nog steeds uitrust, gaat ze naar de zee, dit wordt blijkt uit de vele foto's in "Instagram", waar Bianca op het strand in een badpak wordt vastgelegd of gewoon rustend in een geliefden.

Regelmatige sporten en meditatie helpen Andreesk om een ​​figuur in de vorm te ondersteunen, hoewel het gewicht onbekend is, met een hoogte van 170 cm, ziet het meisje er slank en aangescherpt.

Bianca Andreesku nu

Bianca en nu actief traint, omdat ze regelmatig deelnemen aan toernooien en proberen altijd in een sportieve vorm te zijn.

In 2019 kwam Andreesca voor de eerste keer in zijn carrière naar de finale van het toernooi van de Grand Slam. Begin september van hetzelfde jaar won het meisje Serena Williams, het winnen van zijn eerste toernooi van deze soort. Maar hierop gaat de Canadees niet stoppen, en nu is het doel om te winnen in het laatste WTA-kampioenschap.