Tamara Voronin - Biografía, Novas, Vida persoal, Biathlon, Copa Mundial, Foto, "Instagram" 2021

Biografía

Tamara Voronin da mocidade acostumábase ás dificultades, porque elixiu un deporte por si mesmos, nos que non hai lugar de debilidade. Grazas á persistencia e ao propósito, a moza puido alcanzar alturas en Biathlon e conquistar os corazóns do público.

Infancia e mocidade

Tamara Igorevna Voronina naceu o 8 de xullo de 1985 na cidade rusa de Kamensk-Uralsky. A rapaza desde unha idade temperá estaba interesada nos deportes: xogou ao baloncesto, Taekwondo estaba comprometido, pero non foi detido por moito tempo nos círculos. Xa no quinto grao, os volumes de Biatletes descubriron ao volume. Aprendendo que a sección foi atendida polos seus compañeiros de clase, a colegialidade decidiu probar a man e pronto comezou a traballar baixo a dirección de Vasily Chezzov.

Para facerte campión, Voronina tivo que pasar por adestramento de esquí, aprender a disparar. Despois do 9º curso, tomou unha decisión difícil de deixar a cidade natal para estudar na Escola Yekaterinburg da Reserva Olímpica No. 1. Licenza con seres queridos era difícil, pero a moza continuou a visitar os pais eo primeiro adestrador e en A sección de Biathlon foi capaz de gañar amigos fieis que compartiron o seu interese polos deportes.

Do mesmo xeito que outros atletas, Tamara está a pensar en ocupar o traballo de adestramento despois de completar a carreira competitiva. Gañou educación relacionada cos deportes. A moza entrou na Ural Estado da Universidade de Cultura Física no servizo especializado na industria deportiva ".

Vida persoal

Nunha entrevista, o biatlonista compórtase modestamente e raramente fala dunha vida persoal. Ela ten un mozo que tamén está implicado en deportes. A celebridade do tempo libre gasta con amigos, adora ver concursos de artes marciais mixtas.

Biathlon.

As actividades competitivas do futuro campión comezaron coa participación no Festival Olímpico da Xuventude Europea, que se celebrou en 2013. Non foi posible lograr resultados elevados á moza: clasificou 39º no Sprint e 16 na carreira individual, pero puido probarse ben e recordar ao público.

Un ano máis tarde, a primeira vitoria importante ocorreu na biografía do atleta. Xunto con outros representantes do equipo nacional ruso, Lilia Davletoshina e María Ivanova, foi capaz de gañar o 2º lugar no escenario do relé do Campionato Junior. O resultado persoal foi inferior ao 34º lugar na carreira de persecución e Sprint, o día 13 da raza individual.

A próxima tempada de Tom comezou con vitorias. Ela mostrouse ben durante unha raza individual nos rolos celebrada durante o campionato de verán de Rusia en Izhevsk. Segundo os resultados da coordinación de Voronin, resultou estar na liña superior da táboa do torneo. Non menos impresionante foi a súa aparición na carreira de inverno de persecución en Saransk, onde gañou de novo a vitoria. Máis tarde, a moza gañou o comezo da masa.

Os logros permitiron ao atleta entrar na lista de Biathletes que foron ao Campionato Junior de Europa en Pokhloch. Pero a viaxe non cumpriu as expectativas, como a Copa do Mundo de Calee Gradishte, porque Tamara nunca conseguiu subir no ranking por encima da posición do 15.

A carreira xuvenil Biathletes rematou no inverno na Universiade, que se celebrou na cidade de Kazakhstan de Almaty. Concursos incluídos Pass, Start Mass e unha raza individual, sobre a que a moza logrou entrar na top 15 Táboa final. Só durante o Sprint resultou estar no lugar 16.

Pouco despois da transición cara ao deporte adulto Voronin tomou o 2º lugar na carreira individual no Campionato Ruso. Co paso do tempo, quedou claro que o lado grave do biatleta é a precisión disto, por mor diso, ata decidiu unha operación para mellorar a visión. Pero en velocidade, a moza é inferior, que ás veces perde competicións.

2018 emitido para Voronina favorable. Ela gañou a medalla de bronce da Copa Ibu en Khanty-Mansiysk, e despois participou na Copa Rusa, onde tomou os primeiros lugares no inicio masivo e Sprint. Un ano despois, a moza tivo a sorte de entrar no equipo nacional ruso que participou na Copa do Mundo.

A primeira etapa da competición, que se celebrou en Suíza osstersund, tivo éxito para a moza. Por primeira vez na súa carreira, ela caeu no Top 15 unha competición tan grande a grande escala, sendo a 14 ª liña despois da raza individual. Pero Fortuna afastouse do atleta, e non cumpriu os criterios de selección necesarios para participar na fase de xaneiro da competición, que se celebrou xa en 2020.

En vez diso, Tamara foi á Copa Rusa da perspectiva de entrar na Copa Ibu. Pero non conseguiu reunir coas forzas, de acordo cos resultados da competición, o Rifle Izhevsk, Voronina, foi a 11ª liña.

Tamara Voronina agora

Agora Tamara segue a construír unha carreira deportiva, por favor, os fanáticos con novos logros. Na tempada 2020/2021, Voronina reaparece a composición do equipo nacional ruso e foi á Copa do Mundo, que comezou en novembro de 2020 en Contiolachti finlandés.

A moza prefire un estilo de vida pechado: non publica unha foto nun traxe de baño, raramente actualiza a páxina en "Instagram" e non leva un blog en Twitter. Voronina trata de permanecer en boa forma e cunha altura de 169 cm pesa 59 kg.