Sofía Kenin - Biografía, Vida persoal, Novas, Fotos, Tenis, Pais, Instagram 2021

Biografía

Sofia Kenin é un xogador de tenis americano con raíces rusas. Na conta do atleta moitas vitorias brillantes. Agora vai ás Cortes cos xogadores máis fortes do mundo. Técnica sorprendente de xogar, dinamismo, alimentar a un gran número de fans ao tenista. Podes ver o xogo de Sofía nos principais campionatos do mundo.

Infancia e mocidade

Kenin naceu o 14 de novembro de 1998 en Moscú. Desde a idade temprana, a moza demostrou unha marabillosa coordinación, eo seu pai (Alex) Alexander Kenin, un tenista profesional, viu unha futura estrela de pistas de tenis na súa filla. Pronto, os pais, xunto con Sonya, inmigraron a Florida, onde a moza foi dada á academia de tenis. O neno comezou a xogar cunha raqueta en 5 anos.

O primeiro adestrador da moza era Rick Metka, que traballou con Sisters Williams, Maria Sharapova e outros xogadores de tenis. Ao mesmo tempo, o pai de Sony creou un sitio onde se puideron publicar fotos e videos falando sobre o éxito deportivo da filla. Foi popular e tiña moitas opinións.

Tenis.

Rick Metka observou nunha entrevista que cando Kenin chegou á Academia, unha marabillosa coordinación das mans e os ollos do neno foi inmediatamente obvio. Os exercicios intensivos levaron ao feito de que a 7 anos de idade, o mozo xogador de tenis gañou o torneo nacional por 10 anos de idade. En 8 anos, as fotos de Sofía apareceron na portada da revista publicada pola Asociación Profesional de Tenis. O cumio da moza foi María Sharapova, que tamén se mudou de Rusia a Florida.

O pai do pai convértese en adestrador. En 2014, Kenin gañou na Copa Junior da Federación como membro do equipo nacional. Tamén nunha única categoría de categoría xogou no torneo de Orange Bowl. Unha cousa importante na biografía deportiva dos xogadores de tenis foi 2015, entón conseguiu a oportunidade de participar en Estados Unidos abertos: foi a primeira aparición de atletas en WTA. A pesar da perda na primeira rolda, na competición xuvenil, a moza chegou á final. No outono do mesmo ano, Sonya tomou 2º lugar no ranking junior.

Incorporar de Getty Images

Na tempada 2016, a moza gañou os torneos de futuros celebrados en California. O oponente do atleta resultou ser un xogador de tenis experimentado Graza Min, que non puido resistir o poderoso xogo de Sofía. 2017 trouxo a Kenin como vitoria, así como derrotas. O comezo do ano non foi moi exitoso - en varias competicións nos Estados e Europa, a moza perdeu aos rivais. Ao final do ano, Sonya ocupou a 113ª liña do ranking mundial.

2018 tamén pasou por un atleta saturado, con perdas e vitorias. No torneo de Wimbledon no Reino Unido, Kenin non puido pasar o 1/32. Co mesmo resultado, a moza xogaba no Campionato Open dos Estados Unidos. O vencedor foi para a competición de Sony Berkeli, onde o tenista converteuse nun finalista.

En xaneiro de 2019, a moza gañou nunha única descarga do torneo WTA. A derrota foi esperada por Sonya no campionato aberto dos Estados Unidos. No outono deste ano no xogador de tenis de Pequín logrou vencer a Garbin Mugurus e Anastasia Pavlyuchenkov. A reunión con Elina Svitolina terminou coa perda de Kenin.

2020 Fíxose moi exitoso para os xogadores de tenis - conseguiu conquistar o campionato aberto de Australia. No gran torneo de cascos, gañou a Ashley Barti - a primeira raqueta do mundo, e na final con Garbini Mugurus confirmou a súa vantaxe e gañou título.

Vida persoal

Sofía non revela a prensa dos segredos da vida persoal. O atleta é novo, polo que se pode asumir que aínda non ten marido e fillos. En "Instagram" O xogador de tenis publica fotos e videos de torneos e viaxes. Nestas fotos, Kenin é capturado por unha ou con noivas.

Crecemento de 170 cm, baixo peso permite que un americano pareza que non só en forma deportiva, senón tamén en traxes de baño. Sofía é regularmente adestrado, polo que case non permanece tempo libre. No xogo de Kenin prefire un revestimento duro, a man de traballo é a dereita e o golpe á esquerda é de dúas mans.

Sofía Kenin agora

Comezou 2021 por Sofía non a mesa con éxito, como a anterior. En febreiro, o propietario do título dun gran casco apelou ao hospital debido a unha grave dor abdominal. Tras a inspección de médicos e tomografía informática, diagnosticáronse os xogadores de tenis - apendicitis aguda. Kenin deitouse nunha operación urxente e, despois de varias semanas, fixo unha pausa de carreira para recuperarse.

As consecuencias da intervención quirúrgica e a falta de exercicios afectaron negativamente a carreira de Kenin. En abril, perdeu ao rival Lauren Davis en Charleston, proporcionando a saída ao próximo círculo do Torneo Abrir ao Volvo Cars.

Agora o atleta está comprometido co novo adestrador Max Wenders.