Anonim

Biografía

Matteo Berretini comezou a xogar ao tenis de 4 anos. O despacho e a perseveranza axudoulle a converterse nunha estrela de deportes e entraron no Top 20 ATP.

Infancia e mocidade

Matteo Berretini naceu o 12 de abril de 1996 en Roma, Italia. Crecendo xunto co irmán Yakopo, que tamén se converteu nun atleta profesional. Hai pouco sobre a primeira biografía do campión. Empezou a estudar tenis cando tiña 4 anos e rápidamente alcanzou resultados elevados.

Vida persoal

Durante moito tempo, a vida persoal do tenisista permaneceu en segredo para os fans. Pero en 2019, a noticia de Tenis Tonic apareceu a noticia de que Berretini atópase con Ayla Tomlyanovich - a antiga moza Nick Kirozh. A parella realizou unha cea conxunta no restaurante de Nova York, pero o atleta non comentou sobre as relacións.

No seu tempo libre, un mozo visita fútbol e partidos de baloncesto. Está enfermo para Lebron James eo equipo Fiorentina.

Tenis.

Berretti debutó en 2013 en futuros Italia F21, onde derrotou. Xa un ano máis tarde, o atleta decidiu probar o poder no torneo Challenger de Friece, pero perdeu a Dustin Brown. Os seguintes anos, o mozo pasou a formar e mellorar a habilidade.

En marzo de 2015, o tenista apareceu en Futures Turquía F11, onde gañou o Miki Yankovich. Alcanzou o quarterfinal, pero deu paso a Edward Emerein en dous conxuntos. No mesmo mes, Matteo participou nun torneo dobre con Filippo Baldi, con quen gañou o campionato. Traía un atleta para alcanzar a clasificación ATP, onde tomou a posición de 1674.

Durante o ano, o mozo participou en torneos de éxito variados, pero tivo que facer unha pausa debido á lesión no xeonllo. Só en setembro de 2016, Berretini volveu á competición e inmediatamente gañou o torneo de Futures Italia F27 nunha parella con Jacopo Stephanini. Entón o xogador de tenis realizou o Challenger de Brescia, onde batía a Tommy Robread, pero deu paso ao baño de Luke. Xa ao final da tempada, un prometedor xogador subiu ao 435º lugar do ATP.

Despois de que Matteo alcance a 264ª liña da clasificación e entrou no Top 300, fixo o seu debut en ATP redondo, pero na primeira etapa Fabio Famini perdeu. Logo participou en Challenger en San Benedetto, onde gañou o premio principal. O resultado permitiulle saltar inmediatamente algunhas posicións e, despois do torneo de Estambul, pecha a tempada no lugar 135.

Durante o campionato aberto australiano, o tenista perdeu na xira decisiva, pero logrou entrar na grella principal do maior torneo de casco. Xa na primeira rolda, foi eliminado por Adrian Mannarino. Despois diso, o atleta apareceu no Campionato Suizo, onde se gañou o primeiro título de ATP logo da vitoria sobre Roberto Bauttoy Agut.

No mesmo ano, Berretini fixo o seu debut no torneo de Wimbledon, onde vencía a Jack Nau, pero durante o campionato aberto dos Estados Unidos foi derrotado. A pesar da perda, o atleta conseguiu completar a tempada na posición 54.

2019 trouxo tenis no segundo título ATP nunha única descarga despois da vitoria sobre Philip Kraminovich no campionato aberto de Hungría. Durante o Campionato Internacional de Bavarian, deu paso a Christian Garin.

A próxima vitoria tivo lugar en Alexander Zverev no campionato aberto de Italia. A cadea do trofeo continuou no torneo en Wimbledon, onde Matteo chegou a 1/8 do gran casco e deu a vitoria Roger Federer. Entón, grazas á ganadora de Gael Montfis, o italiano chegou ás semifinais dun gran sombreiro, pero Rafael foi eliminado.

Matteo Berretini agora

En setembro de 2019, o tenista visitou a Rusia a participar no campionato aberto de San Petersburgo. Batu con éxito os competidores, pero ao final deu paso a Harra Gerasimov. O 14 de outubro do mesmo ano, Berretini subiu á 11ª posición da clasificación ATP.

Agora Matteo continúa adestrando. Os fanáticos están a ver os seus éxitos na páxina en "Instagram", onde se publican noticias e fotos. Un mozo intenta manter un formulario deportivo - cun aumento en 196 cm pesa 90 kg.