Karen Khachanov - Foto, biografía, vida persoal, noticias, tenista 2021

Biografía

O xogador de tenis ruso Karen Khachanov é un mestre de deportes, que foi un gañador da competencia de alta categorías e o gañador dos torneos ATP. En 2019, entrou na Top 10 clasificación de profesionais e demostrou bos resultados, indo aos playoffs en Pequín e na cidade estadounidense de Indian-Wells.

Infancia e mocidade

Karen Abgaarovich Khachanov naceu o 21 de maio de 1996 na familia de representantes da nacionalidade armenia, que Moscú elixiu a Moscú. O seu pai, o descendiente dun residente de Yerevan, era un xogador de voleibol profesional, ea súa nai escolleu a medicina como unha carreira profesional despois da graduación.

Diversificar ao neno, os pais déronlle á sección de tenis, e comezou a xogar deportes, apenas alcanzando tres anos. Os adestradores primeiro non confiaron nos nenos das bólas e raquetas e estaban comprometidos coa preparación física composta por calefacción e relé.

Durante os anos de estudo no instituto, Karen comezou a comprender a técnica do xogo e decidiu que o seu lugar de traballo sería unha pista de tenis. Pero por mor dunha natureza de alta temperatura, experimentou por fallos e derrotas e, rudamente respondendo aos xuíces e rivais, case pechou o seu camiño cara a un gran deporte.

Afortunadamente, a profesionalidade da nai educada axudou a xestionar a histerías xuvenís e, a principios de 2013, Khachanov gañou o Campionato Europeo. Por ese tempo, o seu crecemento alcanzou unha marca de 198 cm que con peso 87 kg fixo posible xogar a velocidade e conseguir unha serie de premios xuvenís.

Vida persoal

O atleta prefire non falar sobre a súa vida persoal, senón nunha das entrevistas que deslizou a información que estaba casada. Despois diso, no programa de urxencia, Karen dixo que con Veronica Shklyayeva, coñeceu a 8 anos de idade durante a diversión e a loita dos nenos.

Agora a parella non oculta a relación, aínda que non vestindo aneis de matrimonio, as fotos do tenista son expulsadas periódicamente no seu "Instagram". Os amantes pasan moito tempo xuntos: van ao baloncesto e á viaxe, moitas veces visitan a patria histórica de Khacanova ea súa capital - Yerevan.

Tenis.

En 2014, despois de participar na Copa Davis, Karen comezou unha carreira profesional e foi ao torneo en Estambul. Alí, primeiro converteuse no vencedor da competencia da World World Challenger, e logo xogou no Campionato Aberto de Australia e fixo o seu camiño cara á Tour ATP.

Na primavera de 2016, o antigo recén chegado foi unha cualificación de clasificación en Barcelona eo atleta esloveno gañou o atleta esloveno en nome da Aarge. Durante a próxima reunión, superou a Roberto Bautist Agut, que tiña nos títulos de activos e estaba no mundo no lugar 17.

Na continuación da terceira tempada de adultos, Khachanov gañou outro "Challenger", derrotou a rivais tan famosos, como Ramin Ramires Idalgo e Farruh Dolov. E despois diso, estando no ranking de 100 mellores xogadores de tenis profesionais, gañou en Chengdu aberto e por primeira vez na súa propia biografía gañou o título de ATP World Tour.

A principios de 2017, converténdose no 55 raqueto do mundo, Karen chegou á competición na cidade de Auckland e Doha, pero nin nun destes torneos non pasou a 2ª rolda, as vítimas da derrota de Lu Yansyun e Croata Ivo Karlovich.

Entón, con base na clasificación, Moskvich participou nun gran casco, pero o excelente xogo non mostrou nos tribunais axustado "Melbourne Park". E ao comezo dos novos campionatos, falou ben en Nova Zelanda e no campionato aberto do sur de Francia logrou romper os cuartos de final.

No outono de 2018, continuando a demostrar un fermoso tenis, Khachanov apareceu no torneo de París, que se celebrou nas instalacións do Palacio de Deportes "Beri". Alí conseguiu derrotar a Alexander Zverev e Dominic Tim, e despois no partido con Novak Djokovich gañou o cuarto título da ATP-Series.

Karen Khachanov agora

En 2019, comezando un discurso dunha serie de derrotas, Karen eventualmente conseguiu reunirse e nos pozos indios saíron aos cuartos de final. E despois, repetindo o resultado no Campionato Aberto de Francia, entrou no ranking mundial do Top 10 e, a pesar da perda de Dominica Tim, conseguiu con Wimbledon, que soñaba.

O maior logro do ano para un atleta foi o torneo de Pequín, onde venceu a fortes rivais: o italiano chamado Fabio Famini, así como o francés Jeremy Shardi. Pero no partido semifinal, de novo atopouse con Dominica Tim austríaco, o ruso perdeu en dous conxuntos e permaneceu sen o título e o premio en efectivo.