Born Chorich - Foto, biografía, tenista, noticias, vida persoal, "Instagram" 2021

Biografía

A Península Balcánica sempre foi famosa por representantes talentosos de diferentes deportes, que son Luke Modrich, Zoran Mikulich e Sarah Colac. Agora o mozo xogador de tenis nacido Chorich, que recibiu a Copa Davis e espera gañar o Campionato Internacional.

Infancia e mocidade

Nacido Chorich naceu en Croacia o 14 de novembro de 1996 e xunto coa irmá chamada Bruna celebrou a infancia nun pintoresco Zagreb.

Había pistas de tenis onde o pai e a nai, Damir e Zheleck, foron distinguidos polo fillo aos 5 anos de idade para prepararse para unha carreira deportiva. Pronto, a aprendizaxe no instituto, o neno comezou a participar nun centro especializado, os seus ídolos nesa época foron Goran Ivanishevich e Rafael Nadal. E a principios de 2010, xa era unha estrela no grupo xuvenil e, gañando a mocidade aberta dos Estados Unidos, por primeira vez gañou a medalla de ouro.

Fronte a isto, no inverno de 2011, Nacido participou nos torneos de Futures ITF, gañando gradualmente puntos de clasificación para entrar no ATP Tour. Xestionando con éxito con rivais sobre cualificacións, moitas veces chegou á final, e despois debutó entre profesionais en Iokoham sobre a prestixiosa serie de Challenger.

Combinando competicións con sesións de adestramento reforzadas, Croat traballou en condicións físicas e cun aumento de 188 cm comezou a pesar 85 kg. Os seus músculos son claramente visibles en fotografías feitas fronte á tempada 2013, que ao longo do tempo apareceu en Facebook e conta persoal en "Instagram".

Vida persoal

Dos poucos feitos sobre a vida persoal de Borne, a información sobre a súa moza está asignada, cuxo nome é Valentina Miletich, ás veces apareceu nas páxinas dos xornais. Non obstante, non está nas fotografías publicadas no tenista "Instagram" e, polo tanto, ninguén sabe, a parella agora é ou non.

Tenis.

Desde o inicio dunha biografía adulta no tenis, Chorich estivo esforzándose por torneos ATP, cazando concursos de baixa tecnoloxía en China e superando tales rivais como Malik de Jaziri. E conseguiu entrar na cualificación entre profesionais en Zagreb e participar nas principais loitas do campionato aberto de Croacia.

A crecente clasificación dun mozo xogador de tenis permitiulle aparecer en partidos internacionais e adquirir rapidamente unha experiencia suficiente para derrotar de forma estable. A primeira das series de fortes éxitos chegou ao torneo doméstico en Umage, onde despois da vitoria sobre Eduar Roger-Wassen converteuse entre os profesionais número 105.

Ao mesmo tempo, Born houbo unha cualificación a un dos torneos do Grand Slam e venceron a Lukas Rosola no Campionato Open dos Estados Unidos. Despois dun par de semanas, o mellor logro demostrou as competicións en Basilea e, afrontando o ídolo Raphael Nadal, chegou ao escenario da semifinal.

Estes resultados foron avaliados por expertos da Asociación Nacional de Tenis, e foi invitado ao equipo nacional de Croacia e tamén concedeu o título "Mellor Newbie". En 2014, converténdose nun participante na competición do equipo, nacido gañou o encontro persoal, pero Ivan Dodig e outros atletas non podían conquistar a Copa.

Ao comezo da próxima tempada do xogo, Chorich fixo o seu debut nas semifinais en Dubai, superando a 3ª raqueta do mundo, que era Andy Murray. E ao comezo do segmento terrestre, realizou nos playoffs en Estorile e, a continuación, nos tribunais "Roland Garros" agradeceu ao público cun fermoso xogo.

Por primeira vez na carreira, alcanzando a 3ª rolda dos torneos do Grand Slam, Croat saíu ao pico da forma e gañou unha serie de vitorias confiadas. Así, na clasificación final, ocupou o 44º lugar, que foi o mellor resultado para Croacia rexistrado nese momento.

En 2016-2017, nacido na final do campionato de Maharashtra, e despois na 3ª rolda da competición en París e foi o gañador do Gran Premio de Hassan II, que tivo lugar na cidade imperial de Marrakesh. Ao comezo da nova tempada, falou brillantemente en Noventi Open, pero o suízo Roger Federer gañou a vitoria neste torneo.

Born Chorich agora

2019 Porque un atleta resultou ser rico en torneos internacionais, entre os que o máis exitoso foi o Campionato Rosmalena, realizado na cidade holandesa de Hertogenbos. Nacido demostrouse ben en confrontación con Adrian Mannarino, pero ao final, en cada un dos tres conxuntos non marcou a cantidade correcta de puntos.

Despois de 2 meses, a US Open, Croat chegou ao segundo círculo e negouse a continuar a competencia cando Grigor Dimitrov levantouse no seu camiño. E no outono nun torneo aberto celebrado en San Petersburgo, Chorich Beat Joao Souza, que era o xogador portugués máis forte.

No último partido para o título de prestixio, Croat caeu en Daniel Medvedev e no primeiro conxunto rompei a raqueta, sucumbindo a experiencias e emocións. Nos comentarios despois da derrota de derrota, dixo que o ruso tiña medo, que na final do campionato aberto de América nunha igualdade de pé loitou con Raphael Nadal.