Denis Shapovalov - Foto, biografía, noticias, vida persoal, tenis 2021

Biografía

Denis Shapovalov - Xogador de tenis canadense que logrou atraer a atención de expertos e analistas. O mozo atleta por 18 gañou o prestixioso progreso do "Progreso do Ano" e "Tomorrow's Star", e tamén se converteu no vencedor de Junior Wimbledon.

Infancia e mocidade

O feito de que a biografía de Denis sexa dun xeito ou outra estará relacionada co deporte, quedou claro desde o momento da súa aparición. Fillo Tessa Shapovalova, vicepresidente da URSS no tenis, debería ir aos pasos dos pais. O pai do neno comprometido profesionalmente no voleibol. Rusos por nacionalidade, trasladáronse a Israel. O neno naceu en Tel Aviv o 15 de abril de 1999.

A familia mudouse a Canadá, cando non había neno e anos. Shapovalov ten un irmán maior Yevgeny, e ao principio os pais estaban máis comprometidos no seu desenvolvemento deportivo. Pero cando Denis uniuse ao adestramento, quedou claro que o potencial do fillo máis novo é máis.

Por primeira vez no xulgado profesional, atopouse en 5 anos. O seu adestrador era a nai. Tessa pasou as súas propias habilidades e coñecementos. Durante 8 anos, actuou como mentor, ensinando aos mozos unha variedade de técnicas e técnicas. Grazas á nai, o mozo posúe perfectamente a unha man de Beckhead, que os expertos o chaman unha tarxeta de visita.

Vida persoal

O atleta non está casado e prefire non estenderse pola presenza de Pasia e matices de vida persoal en xeral. Denis está feliz de compartir con fans de fotos e videos, que publica en redes sociais. A conta de conta persoal en "Instagram" está chea de instantáneas do tribunal, relaxándose con fotos familiares e profesionais de xogadores de tenis.

Denis adora viaxar e pasar tempo en amigos. Periódicamente, colabora coas axencias de modelización e varias marcas como embaixadora.

O crecemento de Shapovalov é de 185 cm, eo peso é de 75 kg.

Tenis.

Carreira profesional Shapovalova comezou no torneo de Open Us Junior. Falando nun dúo con Felix Auger Alasim, o mozo converteuse no vencedor. Entrou no equipo nacional xuvenil de Canadá e gañou a Copa Davis. Boa sorte non deixou a cara. A próxima tempada, alcanzou as semifinais da competición xuvenil Roland Garros e converteuse no vencedor da Copa en Rohampton. Shapovalov tamén logrou conquistar o premio principal de Junior Wimbledon e alcanzou a final da competición na compañía co compañeiro Felix Azhez-Alsasim.

En 2016, Denis comezou a actuar xunto con atletas adultos e non aceptou a invitación a participar na competición Junior Aberta australiana. O rapaz escolleu a capacidade de realizar en ITF. Dos 4 torneos, Shapovalov saíu con 3 vitorias e, no mesmo ano, comezou a xogar nos torneos de APR.

En Washington, perdeu ao oponente, e en Toronto conseguiu derrotar ao triunfo sobre Nick Kirosom, que foi incluído no top 20 do mundo de tenis. Tendo iluminado na segunda rolda de Grigor Dimitrov, Canadian enfocado no Challenger. Resultou ser dúas veces nos cuartos de final e ata logrou entrar nas semifinais. Entón fixo o seu debut na competición pola Copa Davis. Falando contra o oponente do equipo de Chile, Denis sufriu fiasco.

2017 Para Shapovalov comezou sen éxito. O ano comezou cunha boa derrota técnica no partido para o equipo nacional. A continuación, o tenista gañou a carreira deportiva de Primeiro Challenger. Na próxima competición en México, chegou á final, pero non xestionou o inimigo. En só 3 meses participaron en 7 torneos e nunca resultou ser o vencedor na primeira rolda. A banda de fracaso terminou en Londres, onde se celebrou 2 partidos no marco de ATR Shapovalov e a primeira rolda foi a derrota de Tomash Berdish.

Dos tres desafiantes pasados ​​en Canadá, o mozo só gañou o primeiro. No terceiro, perdeu a Alexander Zverev. Denis tamén deu paso a Art Born Chorich. Como parte dos Estados Unidos abertos, gañou as 6 reunións e primeiro foi á cuarta rolda do maior torneo de casco. E aínda que aínda máis partidos non foron para Shapovalov, especialmente exitoso, pechou a tempada ingresando os primeiros cen de tenis do mundo. O mozo tomou a posición 51 da clasificación.

O próximo ano, non foi posible repostar o alcancía con trofeos. Denis negouse a participar en futuros e desafíos a favor das actuacións nos torneos APR. Comezando con Fiasco en Brisbane, Auckland, Acapulco e Wells Indios, Shapovalov rehabilitado, entrando na 2ª rolda. Entón gañou 6 xogos en Miami e Delje-Beach. A transición cara ao revestimento terrestre trouxo 2 derrotas, pero a continuación e 4 vitorias en territorio español. Perdeu atleta cun monte longo, Alexander Zverev. Iluminado e no partido con Rafael Nadal.

2018 rematou a realización da 27ª posición de clasificación. O tenista retivo os indicadores, aínda que non podía melloralos. Logrou ir á 3ª rolda en Australian Open e que se mostra perfectamente en Rotterdam e, a continuación, en Wells indios. Máis tarde, en 13 partidos, o atleta realizouse do mellor xeito, perdendo deles 10. E no outono gañou o primeiro Trofeo APR no torneo de Estocolmo.

En 2019, Denis gañou o partido ATR, loitando contra o xulgado con Daniel Evans. Descargas de descargas, máis frecuentemente pasou nun dúo con Rohan Bopannaya. Os mozos convertéronse en finalistas en Stuttgart e chegaron ás semifinais do campionato aberto Canadá. No campionato aberto de Estados Unidos, os atletas atopáronse na 3ª rolda, pero voaron fóra da competencia. Representando os intereses do equipo nacional de Canadá, que por primeira vez chegaron á final do Grupo Mundial da Davis Cup, Shapovalov e Avasimsim, deu paso ao equipo nacional español.

Denis Shapovalov agora

Nun partido dobre nun dúo con Rokhan, Bopan Canadian sacou a vitoria de Continata Henry e Strofeda Yana Lennard. Odane en febreiro de 2020 na segunda volta do concurso AP Croat Croat Marina Chilic, máis tarde Denis Shapovalov perdeu a Alexander Bagelik na final.

Agora o mozo continúa adestrando baixo o inicio de Mikhail Sur e Mother, que aínda actúa como o seu mentor. O atleta prepárase para novas competicións.