Anastasia Goreev (Biathlete) - Biografía, Novas, Foto, Vida persoal, Biathlon, Copa Mundial 2021

Biografía

Cando Anastasia Goreyev comezou a súa carreira en Biathlon, nin sequera pensou que no futuro sería a esperanza do equipo ruso. Pero conseguiu declararse, observando con vitorias brillantes en concursos internacionais.

Infancia e mocidade

Anastasia Goreev naceu o 27 de agosto de 1999 na Posad Pavlovsky preto de Moscú. Os primeiros pasos no Deportivo Nastya fixeron cando tiña 7 anos. Os pais levárono a unha sección de biatlon pneumáticos, máis tarde a moza quedou en esquís, aínda que tradicionalmente nos deportes ocorre pola contra - os nenos comezan con esquís.

Despois de graduarse da escola, a estrela decidiu recibir educación deportiva e ingresou na Facultade de Educación Física e Tecnoloxías da Saúde da Academia de Educación Física e Deportes de Moscova para obter un diploma dun instrutor de fitness. Pero era raro aparecer na aula, porque Goreev estaba comprometido nunha canteira.

Biathlon.

O debut internacional das estrelas tivo lugar na tempada 2016/17. Falou no Campionato Mundial Junior, que se celebrou en Eslovaquia. Aínda que o biatleta non puido entrar no Top 5 durante o Sprint, a carreira de persecución e carreira individual, pronunciouse a si mesmo no relé, onde gañou a medalla de ouro. Os seus pins eran Catherine Sannikova e Christina Egorov.

O seguinte logro de Nastya foi ouro no Campionato Mundial entre Juniors, que tivo lugar en Estonia. A moza gañou a carreira de persecución, e durante o Sprint chegou o cuarto. Na tempada 2018/19, o biatleta trasladouse á categoría junior ata 22 anos. Marcou unha medalla de prata para a procura da Copa do Mundo entre Juniors en Francia.

Segundo Goreeva, a vitoria non era fácil para ela. Ela repetidamente tiña o desexo de lanzar a Biathlon, pero cada vez que ela parou, dándose conta de que investira demasiadas forzas e tempo para baixar as mans. Entre os motivos que impiden que a Nastya sexa a mellor, a súa intolerancia ao frío. No inverno, cando o pico da forma está a piques, o atleta a miúdo acaricia e perde competicións.

Pero no verán de Anastasia, é posible demostrar excelentes resultados e estar á altura. En 2019, tomou prata na carreira do campionato nos Campionatos do Mundo en Bielorrusia. Na carreira de Sprint, a muller rusa chegou o cuarto. Ese mesmo ano, o biatlonista reabasteceu o alcancía dos logros e nas competicións de inverno. Gañou unha medalla de ouro durante un relé mixto, realizado dentro do Campionato Europeo Junior.

Vida persoal

O atleta non oculta información sobre a vida persoal. Ela está feliz nas relacións con Biathlete Nikita Matveyev, imaxes con quen moitas veces publica na páxina de "Instagram". Os amantes tratan de pasar xuntos todo o seu tempo libre, xuntos descansar e adestrar.

Anastasia Goreev agora

Comezou 2020 por Biathletes con éxito, clasificou o 2º durante o relé junior, que se celebrou no marco do Campionato do Mundo de Suiza. Anastasia Shevchenko, Alina Kudisova e Anastasia Khaliulina convertéronse no estrela das estrelas.

Pero máis tarde, o atleta debía enfrontar dificultades por mor da pandemia da infección coronavirus. Dado que nos suburbios, o réxime de auto-illamento foi estrito, Nastya trasladouse ao seu noivo a Novosibirsk, onde había máis oportunidades para a formación.

Xa no verán, a estrela demostrou que non perdeu a forma cando foi ao redor dos rivais sobre a carreira de control do equipo de Biathlon Nacional Ruso, polo que Nastya adestrou como reserva. Máis tarde, a estrela admitiu que esta vitoria engadiu a súa confianza.

Pronto o atleta deu unha entrevista a SBR.RU, onde contou sobre os primeiros anos de biografías, benestar e auto-illamento. Nastya admitiu que os comentarios de Dmitry Gubernieiyev traen o seu fracaso, porque varias veces chamou o seu talento biatleta, cometeu erros. Polo tanto, máis tarde os fanáticos comezaron a que o comentarista debe manterse lonxe da estrela.

A mediados de novembro, sábese que Goreyev foi incluído na estrutura principal do equipo nacional ruso. Pero seguindo os resultados das carreiras de inicio da Copa do Mundo, que se celebrou na cidade finlandesa de Kontiolachti, os biatletas rusos non poderían mostrar resultados elevados. A pesar diso, o adestrador Alexey Volkov chamou a Nastya do atleta recentemente apropiado e afirmou que ela leva tempo para estar cómodo.

A 2021 Anastasia comezou cun discurso na Copa do Mundo no equipo nacional ruso, e despois na Copa Ibu en Arber alemán. Seguindo estas competicións, o atleta recibiu o título de Master of Sports of International Class.

Agora a estrela segue adestrada. Ela comparte éxitos con fans en "Instagram", onde publica fotos e video.