Daniel Serokhvostov - Biografía, noticias, foto, vida persoal, biatlón, biatlonista, "Instagram", idade 2021

Biografía

Daniel Sunokhvostov estaba destinado a ser unha estrela, porque foi criado nunha familia deportiva e comezou a esquiar cedo. O biatleta ruso logrou conquistar a atención dos fanáticos, observando con vitorias brillantes en Inicio ruso e internacional.

Infancia e mocidade

Daniel Ruslanovich Serokhvostov naceu o 4 de abril de 1999 na cidade rusa de Barnaul. Foi un fillo máis novo da familia dos adestradores Zarinskaya Dussh. Xa a 3 anos de idade, o neno primeiro quedou esquí, e na adolescencia comezou a participar en Biathlon. Pero traballar cun rifle rapidamente aburrido un atleta, tivo que pasar máis tempo e forza, e tampouco lle gustou disparar.

Os seguintes seis meses de Danya estaban implicados en esquís, pero pediulle que regrese a Biathlon por moito tempo para axudar ao equipo do Territorio de Altai con éxito no campionato de Siberia. Os famosos lograron xestionar a tarefa, despois de que el, xunto co equipo, dirixiuse ao Campionato de Rusia, onde tomou o segundo lugar e chegou ao equipo junior. Desde entón, Serokhvostov continuou a súa carreira como biathlete.

Biathlon.

No escenario junior, Daniel logrou chamar a atención sobre si mesmo, demostrando alta velocidade durante a competición. Os expertos incluso o compararon con Maxim Miracle, que gañou o alcumo Rocket ruso. Pero ao mesmo tempo no atleta, houbo problemas co disparo, a miúdo admitiu erros que ás veces impediron conquistar premios.

Xa en 2016, o Serokhvostov marcou a vitoria en Percept nas competicións de Biathlon All-Russian. Nos anos posteriores, repetidamente converteuse nun premio gañador desta competición, gañou as medallas de ouro nunha raza suave e no Sprint.

Non menos brillantes foron os discursos de Biathlete nos Campionatos de Rusia Junior. En 2018, gañou ouro en disciplinas como Sprint e Pursuit Racing. Segundo Daniel, está experimentando unha forte emoción só antes do primeiro inicio da tempada, e despois adictivo, ea emoción vai ao fondo. A celebridade sempre trata de pensar en cada acción para evitar erros.

Na tempada 2019/2020, o atleta pasou con éxito a selección ao equipo xuvenil de Rusia. Mostrouse a Tchaikovsky, onde se converteu no primeiro no Sprint e a 2ª na raza individual, e en Izhevsk, o serkhvostov gañou na carreira de Sprint. Isto permitiu a Daniel participar en competicións internacionais importantes.

Segundo a celebridade, estaba un pouco nervioso durante a Ibu Cup entre Juniors, pero logrou xestionar as emocións e, finalmente, chegaron os 2º resultados da raza individual. Despois diso, o biatlonista foi ao Campionato do Mundo, que se celebrou no Lenzerheide suízo.

Aínda que o atleta non puido reabastecer o alcancía dos logros persoais, mostrouse durante o relé, onde os seus socios eran Kirill Bainz, Karim Khalili e Vadim Istampulov. Serokhvostov volveu a disparar, pero logrou xogar o tempo perdido debido ao curso, o que axudou ao equipo a gañar medallas de ouro.

No mesmo ano, Daniel dirixiuse ao Campionato Europeo Junior, pero conseguiu celebrar só o sexto lugar no Sprint. O último comezo do torneo foi cancelado debido a unha infección coronavirus nunha pandemia, eo biatleta foi forzado a ir a casa. Non puiden participar en competicións internacionais, que estaba moi entristecido.

Foi só o outono para retomar a formación na neve na neve, e a finais de decembro converteuse en membro da Copa Junior de Rusia. As celebridades unha vez máis lograron gañar ouro no relé, onde os seus socios foron Vladimir Ivanov, Pavel Kudryashov e Nikita oín. Despois diso se sabe que Daniel estrea nun nivel de adulto.

Vida persoal

O atleta prefire non divulgar información sobre a vida persoal, centrándose nos logros deportivos. Agora publica a foto na páxina na foto "Instagram", que representa unha ou na compañía de amigos.

Daniel Serokhvostov agora

O 2021 comezou por celebridades coa participación nas etapas da Copa Ibu en Alemania. Daniel logrou mostrarse durante un relé mixto, no que participou xunto con Khalili, Anastasia Goreeva e Valeria Valenets. Os biatletas rusos acabaron por primeira vez cunha marxe de 40 segundos e gañaron medallas de ouro.

Máis tarde, o serkhvostov foi ao Campionato Europeo. El substituíu a fronteira Eugene na raza Sprint, que tivo lugar o 29 de xaneiro, pero non puido mostrar resultados elevados. O atleta continuou traballando duro para agradar aos fanáticos das vitorias.