Lily Vasilyeva - Biografía, Novas, Foto, Vida Persoal, Skier, Ski Racing, World Cup 2021

Biografía

Lily Vasilyeva comezou a esquiar na adolescencia e pasou anos para ter éxito. Ela gañou recoñecemento ás competicións rusas, e en 2021 recibiu por primeira vez a oportunidade de presentar o país nos Campionatos do Mundo.

Infancia e mocidade

Lily Leonidovna Vasilyeva apareceu o 3 de maio de 1994 na cidade de Mozhga, Udmurtia. A rapaza foi criada nunha familia deportiva, os seus irmáns máis vellos foron esforzados, pero máis tarde decidiron centrarse na carreira.

En esquí, Lily levantouse grazas ao seu amigo, o que a levou con el á base de "primavera". A celebridade permaneceu encantada coa formación e decidiu dedicarse a este tipo de deporte, que os pais foron apoiados. Accedeu á preparación responsablemente, traballou todos os días, independentemente das condicións meteorolóxicas, e isto eventualmente axudou a alcanzar alturas.

Raza de esquí

Por primeira vez, o esquiador chamou a atención dos fanáticos a finais de 2010, cando apareceu nas competicións de todos rusos entre os atletas de 17-18 anos en Syktyvkar. Ela converteuse nun medallista de bronce nunha carreira individual cun estilo libre de 7,5 km. A continuación, a moza realizou con éxito en Krasnogorsk, onde se converteu no primeiro na carreira a 7,5 km por estilo clásico e o terceiro na chegada de 5 km. Nos anos posteriores, a celebridade ocupou regularmente premios na súa categoría de idade sobre este torneo.

Outro logro significativo na biografía dun atleta foi unha vitoria no equipo Sprint no Campionato Ruso. En 2015, ela gañou por primeira vez a medalla da Universiade, despois de que o terceiro chegou a 5 km de estilo clásico.

Ao ano seguinte, Vasilyeva mostrouse no Campionato Ruso entre os esquiadores 21-23 anos en Rybinsk. Ela conseguiu gañar bronce na carreira individual por 10 km de estilo clásico e prata no estilo libre de Sprint. Pero para mostrar o meu mellor resultado atleta só podía facerme membro da Universiade-2017 en Kazajistán.

O Torneo Lilia non estaba preparado como parte do equipo nacional ruso, senón por si mesmo, na casa en Udmurtia. Durante a etapa de cualificación, tomou o cuarto lugar da carreira clásica por 15 km, pero despois da chegada a Almaty, foi ao pico da forma e logrou ignorar aos rivais á vez en varias disciplinas. O esquiador reabasteceu os Piggy Bank Awards con medallas de ouro no relé, a raza individual e a masa de inicio, así como a prata en pintura e estilo clásico de Sprint.

Despois diso, Lily converteuse na estrela na súa terra natal e o desexado invitado nunha entrevista. Ela admitiu que estaba configurada para gañar, pero non esperaba unha serie de premios. Os pais que o chaman case antes de cada competición para apoialo para apoiar o éxito do atleta.

En 2018, Vasilyeva foi galardoado co título de Master of Sports of International Class, pero de novo para agradar aos fanáticos con Prize Places que foi capaz de só un ano máis tarde. O esquiador sinalou varios premios nas etapas de Copa Rusia e tamén gañou prata nunha carreira de esquí por 10 km por estilo clásico en todas as competicións rusas.

Nos mesmos ricos en vitoria sobre as competicións nacionais, o próximo ano foi emitido. Pero nos principais torneos internacionais, as celebridades eran moito menores. Ela repetidamente perdeu a oportunidade de entrar no vaso para a Copa do Mundo e a Copa mostrou resultados mediocres. En 2020, nesta competición, a muller rusa tomou o 34º lugar no inicio da masa.

Vida persoal

A vida persoal das celebridades desenvolveuse con éxito, está feliz nas relacións con Ravil Valiahmetov. O xefe de atletas tamén se dedica ao esquí, a miúdo apoia a moza en competicións.

A principios de 2019, Vasilyeva compartiu cos suscriptores da conta de Instagram pola foto de Ano Novo, sobre a que foi capturada xunto cun fillo amado e pequeno. Publicación Lily optou por saír sen comentarios.

Lily Vasiliev agora

O inicio de 2021 foi destacado para os atletas exitosos. En xaneiro, converteuse nunha festa na Copa Continental en Bielorrusia Raubichi, onde entrou nos tres vencedores no Sprint e unha carreira de esquí por 5 km. Despois diso, Lily apareceu nas competicións de todos os rusos en Krasnogorsk, observando o terceiro lugar no Sprint e a 2ª - nunha carreira individual por 10 km.

Pero especialmente brillante o esquiador realizado na Copa do Leste de Europa. Ela converteuse no vencedor dunha vez en 3 disciplinas: no Sprint, a raza individual e o estilo de inicio de masa. Pouco despois, sábese que a celebridade pasou a formar parte do equipo nacional ruso nos Campionatos do Mundo de Oberstdorf alemán.

Agora Vasilyev non está adestrado para mellorar os indicadores e conquistar novos vértices. Relax a unha rapaza xeralmente xestiona só en maio. Ela prefire pasar o tempo lanzado en viaxes a pais e recreación coa familia.