SYOM UNO - Biografía, Novas, Foto, Vida persoal, Figura, Yudzuru Khan, Altura 2021

Biografía

Syom Uno é un patinador de figura xaponesa, falando en torneos nacionais e internacionais nunha única descarga masculina. Ao longo dos anos, a carreira deportiva gañou unha serie de premios de prestixio. Agora no activo do alumno de adestradores destacados, hai medallas de campionato de catro continentes, mozos e olimpíadas adultos, así como a Copa do Mundo. Para o salto de flip en catro voltas, enche o torneo oficial, asiático, que caeu na clasificación da Unión Sokcobcobal, recibiu o certificado de Rexistros de Guinness.

Infancia e mocidade

A biografía de Syoma Uno comezou nunha cidade xaponesa chamada Nagoya en decembro de 1997. No nacemento, o neno era moi débil, pesaba menos de 1 kg, polo que os pais preocupados pola saúde, ao principio non o deixaron por un momento.

Nunha entrevista, os membros da familia - Pai, nai e irmán máis novo de Yuttsuki - dixo que na infancia, a aldea foi repetidamente hospitalizada debido ás exacerbacións de asma crónica e alergias á radiación ultravioleta. Os médicos aconsellaron a deportes á consecución de 3-4 anos.

Representantes da xeración máis vella seguiron as recomendacións de especialistas e foron distinguidos polo fillo ao Palacio de Xeo, situado preto da casa. O neno probouse como un patinador e un xogador de hockey, a pesar do benestar inestable, Hoodoobu e baixo crecemento.

Co paso do tempo, os mentores do centro deportivo Nagoya, así como o vencedor dos torneos internacionais Mao Assad, que adestrou alí, ofreceu a UNO para tomar patinaxe artística. Nas leccións, o mozo atleta coñeceu a Canopa Murakami, á que posteriormente comezou a tratar como mellor amigo e irmá.

Ao principio, Syoma, seriamente levado por exercicios, desesperado cando algo non funcionaba. Na vida cotiá, tamén odiaba calquera empresa que non fose así. A cara estaba tremendo de rabia, perdendo pares e rapaces máis vellos. Para superar a un irmán dedicado ao tenis de mesa, un nativo NAGOYA aprendeu a ser xestionado cunha raqueta e colocou dardos paralelos.

No camiño cara aos primeiros torneos infantís - os Campionatos Nacionais, a Figura Skater dedicou moitos meses para alcanzar os pasos e pistas. Unha vez converténdose no gañador e propietario do terceiro lugar co apoio do adestrador de Matiko Yamada Unwan, comezou a tentar seriamente a comprender as complexidades do rendemento dos saltos.

Patinaxe artística.

Unha carreira profesional de pleno dereito da figura xaponesa comezou co debut en concursos internacionais no segundo semestre de 2011. Uno gañou o Dereito Honroso de representar ao país no 1º Olimpiado da Xuventude de Inverno da cidade austríaca de Innsbruck e logrou gañar ouro e prata no equipo e a clasificación persoal.

Na onda de éxito na próxima tempada, Syoma comezou a montar as etapas da Copa. Paralelamente, gañou o campionato nacional na súa categoría de idade e a final do Gran Premio de Junior.

Unha vez no torneo local de adultos de 2015, o atleta tomou o segundo lugar, a Federación de Kokczobetsev decidiu enviar ao Campionato Mundial do Mundo e ao torneo profesional de catro continentes na capital de Corea do Sur, a cidade de Seúl.

A cara xustificou as esperanzas e marcou unha cantidade decente de puntos en programas curtos e arbitrarios. Na escala do planeta, gañou ouro, ignorando o compatriota Sotu Yamamoto e Jin Boyana, que representaban a China.

Nun esforzo por mellorar os logros deportivos, na tempada 2016-2017, que foi considerado premonish, o partido xaponés-single participou nunha gran cantidade de competicións internacionais. Gañou a Copa Lombardia, o Gran Premio de América e do Campionato Nacional.

No torneo final, Soyma rompeu o seu propio récord en puntos nun programa arbitrario e terminou en terceiro lugar, o resultado foi repetido no Campionato Continental, realizado na cidade de Cannes. A próxima vitoria chegou aos xogos asiáticos celebrados en 2017 en Sapporo, seguindo este triunfo nos Campionatos do Mundo de Helsinki, o atleta recibiu unha medalla de prata.

O ano en que os Xogos Olímpicos de inverno levou a Corea do Sur, UNO en conxunto cos coreógrafos Stefan Lambiel e Mikho Higuti feitos novos programas para a música de autores clásicos e modernos e, realizando unha serie de éxito Gran Premio, contribuíu a un aumento na Cuota do equipo xaponés en concursos internacionais.

En Pyonchhan, un nativo nativo con pequenas manchas lanzou un breve programa, pero a pesar diso, o título de vicepresidente foi premiado. O único que superou o resultado de 306,90 puntos nos Xogos Olímpicos - 2018 foi un campión mundial de dúas veces, o adestrador cerebral Bryan Orser Yudzuru Khani.

Na véspera do Campionato do planeta en Milán Syoma recibiu unha lesión lixeira. Tras enfrontar a incomodidade, puxo un máximo de esforzo para chegar ao pedestal. Posteriormente, a falta de resultados satisfactorios levou a un cambio de composición de coaching. Tras traballar co especialista ruso, Eter Tutberidze, os xaponeses negáronse a axudar aos mentores individuais e realizaron unha tarifa de pre-tempada na Academia de Stephen Lambiel en Suíza, xunto co consultor de Jumping Honda.

Vida persoal

Nada se sabe sobre a vida persoal do Syoma Uncoid. As relacións íntimas cos amigos e os seres queridos xaponeses prefiren non exhibir aos solicitantes.

Logo de actuacións manifestaciones con Alina Zagitova, rumores rumores foron rumores sobre as relacións románticas entre representantes de diferentes nacionalidades. O patinador da figura non comentou fotografías e vídeos desde a apertura do show de xeo de xeo, inclinándose nas instrucións temáticas de "Instagram" e outras redes sociais.

Syom Uno agora

En 2020, a maioría dos torneos internacionais foron cancelados debido a unha infección coronavirus nunha pandemia, polo que os atletas tiveron tempo de sintonizar por 2021.

Despois de realizar vacacións forzadas con beneficio, Unu marcou a forma ideal. O único elemento que non entregou ao profesional que tomou o segundo lugar no Campionato de Xapón foi un cuádruple tulup.

Sobre o campionato do planeta en Estocolmo, Syoma dixo a Triple Axel e tomou o sexto lugar no programa curto. Logo dunha danza arbitraria, o sinxelo finalmente perdeu as posibilidades do pedestal, deixando as lentes co campión neutano Chenu, así como o medallista de prata e bronce de Yume Caglia e Yudzuru Khani.