María Sakkari - Biografía, Vida persoal, Foto, Novas, Tenis, "Instagram", Idade, Grecia 2021

Biografía

Agora María Sakkari é considerada unha estrela de tenis grego. Un mozo atleta ten varias vitorias en torneos de prestixio. Na 2021 saíu en ¼, e despois na ½ final do torneo do gran casco nunha categoría individual e converteuse na primeira na historia da nación que logrou tal resultado.

Infancia e mocidade

A biografía de María Sakkari comezou na capital grega en xullo de 1995. A rapaza naceu e criouse nunha familia relacionada coa familia.

Sobre o Pai, Konstantinos Sakkari, a sociedade é descoñecida. A nai de Angelika Kanelopulok no pasado foi un tenista. A finais dos anos oitenta, a muller foi incluída na Top 50 clasificación da Asociación de Tenis das Mulleres Soloers e tamén defendeu a honra do país no torneo de comandos internacionais da Copa da Fundación.

Os pais levantaron a María en compañía do irmán Janis e Samanda Sisters. A infancia despreocupada continuou ata os 6 anos de idade, e despois o futuro atleta dirixiuse por primeira vez á pista de tenis.

Baixo o liderado dos adestradores atenienses, Saccar estudou para manter a raqueta nas súas mans. Logo de varios meses de clases, quedou claro que o bebé estaba esperando un gran futuro.

Sakkari debutó no enrutador de tenis mundial das mulleres ITF en 2010 en competicións cun fondo de premios de 10 mil dólares, realizado na súa terra natal. En 2013, un nativo de Grecia cun aumento en 172 cm e pesando 62 kg trasladouse a Barcelona para entrar na categoría de profesionais. Os seus ídolos neste momento foron Rafael Nadal, Serena Williams e Roger Federer.

Tenis.

Os intentos de inicio do novo debut sacarario nun adulto WTA-Tour resultou sen éxito. En 2015, na primeira rolda das cualificacións de Río Open, perdeu a Mary Irigoen. Ao mesmo tempo, na fase final da selección, a moza deu paso ao campionato aberto de Bucarest e non entrou no torneo principal.

Desde a terceira vez, María conseguiu o éxito e púxonos abertos. No camiño a isto conseguiu ignorar tales rivais, como Anastasia Sevastov, lugares de Sophie e Peter Martich. A pesar do feito de que na primeira rolda do debuxo, Grekanka detivo o chinés Wang Qiang, o lugar nos primeiros 200 profesionais foi subministrado. A finais de 2015, a raqueta de 185 do mundo alcanzou a ½ final da serie WTA Challenger e tamén xogou no partido decisivo con Belga Yanina Vikamireer no clásico torneo ITF da cidade alemá de Karlsbad.

En 2016, ignorando as cualificacións, Sakkari falou en competicións en Brisbane e Hobart. No Campionato Aberto de Australia, ela pasou á grella principal e gañou a primeira vitoria significativa no gran casco sobre a Van Yafan.

Desafortunadamente, no futuro, no transcurso da tempada, o atleta quedou abandonado. En Competicións de Telcel Aberto Mexicano en Acapulco, non xestionou o experimentado tenista sueco Yukhan Larsson, e a selección fallou no campionato aberto indio. En Miami Open, a pesar da falta de actitude, a moza logrou someterse a cualificacións, pero na primeira rolda do sorteo principal, foi derrotada por Rumania Irina-Camellia Run.

A vitoria sobre a TEB BNP Paribas Istanbul Cup inspirou a un mozo atleta. Ela enfrontou cos nervios, visto con éxito en Wimbledon e derrotou a Zheng Syysai de China no torneo de debut. A rapaza caeu de honra na segunda volta para loitar contra o famoso Vinus Williams. Para afrontar un campión múltiple, un representante do tenis grego non puido.

En 2017, Sakkari por primeira vez na súa carreira saíu na 3ª rolda do gran torneo de casco a australiano aberto. Ademais, considerouse un sólido logro ingresar ao 2º Círculo de Compactos en Charleston e no paso á rede principal do torneo sobre os xulgados do Centro de Tennis de París "Roland Garros".

2018 Recordo un desempeño digno de competicións en Italia e Francia. O triunfo do atleta que conseguiu no top 50 foi a final do torneo clásico de Silicon Valley, así como a semifinal de Corea Open, que foi precedida pola vitoria sobre Anna Carolina Schmidlova, Irina-Camelia e Margarita Gasparyan.

En 2019, o atleta conseguiu demostrar un resultado impresionante sobre o solo. No campionato aberto Charleston Sakkari enfrontouse de Connie Perrin, Andrea Petkovich e Kiki Burtens, e despois gañou o primeiro título de Gran Premio Sar La Princesse Lall Merem en Marruecos.

A pesar da pandemia de Coronavirus no 2020, María entre outras estrelas de tenis participaron en competicións internacionais. Grechanka conseguiu o primeiro torneo do Grand Slam - o campionato aberto de Australia. Entón no evento deportivo "St. Petersburg Trophy" chegou ás principais semifinais estacionais para si mesmo.

No Campionato Occidental e Southern Open na cidade estadounidense de Cincinnati Sakkari alcanzou o quarterfinal, gañou sobre a titulada Serena Williams. A pesar da posterior perda de Joanne Conte, foi un excelente resultado, porque un pouco conseguiu xestionar o título estadounidense titulado en tres conxuntos.

Vida persoal

Sobre a vida persoal de María Sakkari un pouco coñecido. Nunha entrevista cos xornalistas, ela ignora o tema das relacións románticas, facendo fincapé nunha carreira e familia.

A xulgar polas fotos da conta en "Instagram", os familiares ocupan un lugar enorme no corazón dos xogadores de tenis. Vacacións e festivos, durante os cales hai unha oportunidade de subir ás montañas ou estar na praia nun traxe de baño, unha moza prefire gastar en compañía de nai, irmán e irmá.

A finais de 2010, rumores rumores foron rumores sobre a novela cun paisano e un colega por Stefanos Cycipas. Na páxina de "Twitter", o atleta dixo que non había nada entre ela eo mozo. Os membros do equipo nacional grego do 2021 foron anunciados para a participación nos Xogos Olímpicos de Tokio, polo que se viron xuntos nas portadas de revistas e xornais.

María Sakkari agora

O 2021 Sakkari comezou con triunfo sobre Anastasia POTAPOVA, Corey Gauff, Garbinj Mugurusa e Sofía Kenin no torneo dos Emiratos Árabes Unidos. O xogador de tenis grego celebrouse nas finais dos Trofeo Grampians, que complementa o calendario da competición do WTA e tratou o titular da discográfica coa falta de derrotas Naomi Osaka na categoría Miles de Miami.

Na primavera logo da derrota de Carolina, Muhova en Mutua Madrid Open María entrou na primeira na súa carreira semifinal dun gran sombreiro no campionato aberto de Francia. Un atleta de Atenas venceu a resistencia de Katharina por Zavatskaya, Yasminy Paolini, Eliza Mothins, Sofía Kenin e o gañador do ano pasado Roland Garrosa IGI Coach. Só o xogador de tenis checo Barbor Creicchikov pechou o camiño cara á final.