Ekaterina Rumyantseva - Atleta rusa, esquiador e biathete. Desde 2015, el representa o equipo nacional paralínpico ruso.

Ekaterina Rumyantseva naceu na pequena aldea de Valdheim, preto de Birobidzhan, que está na rexión autónoma xudía. Trouxo unha rapaza nunha casa de nenos. A nai rexeitouna ao nacer cando foi informada de que o neno tiña problemas co sistema musculoesquelético.

Skier Ekaterina Rumyantsev.

Na escola habitual Katya cambiou ao grao 5. Por suposto, os nenos tomaron a moza lonxe de inmediatamente - ela tiña problemas coa man e cara. Ela literalmente puño tivo que retirar o seu lugar baixo o sol. Nunca se deu a si mesmo ofensiva, xa proveu do orfanato en bo estado físico. Con todo, ela afeccionado ao fútbol, ​​con todo, xogado no equipo masculino, xa que o feminino non estaba en principio. Máis tarde comezou a estudar atletismo, baloncesto, voleibol.

Rumyantsev sempre buscou o seu propio, grazas a ela o equipo de baloncesto da escola foi o primeiro da zona. Mesmo a pesar do problema coa man, presionou 58 veces. Non todos os tipos saudables alcanzan ese resultado.

Ekaterina Rumyantsev.

Ela dixo máis dunha vez que tivo a sorte co profesor de educación física. El apoiouno no seu conxunto e viu ao líder nel. Pronto quedou en esquís e colleu o disparo, ela dirixiuse sen paus, pero non impediu que fose o máis rápido. Os compañeiros de persoas chegaron e recoñeceron á moza. Estudante na escola, ela clasificou segundo as competicións rexionais de Pentatlon, tamén participou no inverno, onde tamén se fixo segundo.

Despois da escola ingresou á Universidade Estatal de Amur nomeada por Sholol-Aleichem na Facultade de Matemáticas e Tecnoloxías da Información. Desde a infancia, ela soñaba con atopar unha familia, atopar aos seus pais. E conseguiu. Descubriuse que viven bastante preto, a 80 km da súa - na aldea de Smidovich. Catherine, por suposto, foi alí. Pero parece que non había comprensión alí. Regresou e comezou a adestrar incluso dilixentemente.

Deporte

En 2015, Catherine Rumyantsev incluíu parte do equipo paralímpico ruso. De volta en 2014, mirando os xogos paralímpicos de Sochi, a moza soñou con converterse en Irina Alexandrovna Gromova para converterse no seu adestrador. Entón, ao final e saíu. O atleta comezou a adestrar na Escola Deportiva da Reserva Olímpica "Vorobyev Montañas" en Moscú, así como no club deportivo "Receita-Sport".

Ekaterina Rumyantsev Skiing.

O seu debut no equipo nacional tivo lugar no Mundial. Participou nas tres etapas da Copa do Mundo en esquí e Biathlon entre os atletas coa derrota do sistema musculoesquelético. En marzo de 2016, as competicións paralímpicas internacionais tiveron lugar en Corea do Sur. Rumyantsev fixo triunfo. Ela logrou tomar medallas de ouro inmediatamente en catro disciplinas - Biathlon (10 km), biatlón (6 km), raza de esquí (7,5 km), raza de esquí (1 km).

Ekaterina Rumyantseva no equipo nacional de Biathlon nacional paralímpico

Tamén Rumyantsev gañou prata na Copa do Mundo, Bronce no Campionato do Mundo nunha carreira de 15 quilómetros. Catherine é un vencedor múltiple dos Campionatos de Rusia. En 2017, o atleta na Copa do Mundo representaba a cidade de Moscú, conseguiu converterse na primeira na carreira de esquí entre as mulleres que falaban de pé.

En febreiro de 2018, o Comité Paralímpico Internacional anunciou unha lista de atletas que participarán nos paralímpicos en Phenhhan. Rumyantsev entrou no seu número. Verdade, os atletas son atletas baixo unha bandeira neutral.

Vida persoal

Ekaterina Rumyantseva trata de non anunciar a súa vida persoal, non leva páxinas públicas nas redes sociais. A moza ten un "Instagram", pero está pechado e non verificado. Por certo, ela afirmou persoalmente que non usarían redes sociais antes do final do xogo. Todos os días, centos de mensaxes veñen diariamente, a moza só para lelos e máis responsables.

É coñecido por certo que a moza aínda non está casada. Pero isto é comprensible, hoxe Catherine dedicouse por completo a deportes.

Ekaterina Rumyantseva agora

A Olimpíada en Pytenchhan converteuse na carreira de Catherine Rumyantsevaya primeiro. Pero o primeiro día da competición, a moza declarouse. Ela gañou ouro nunha carreira de Biathlon de 6 quilómetros. O esquiador completou a carreira cun brillante resultado. A rapaza estaba por diante de Anna Milanin por 16,3 segundos e permitiu o único deslizamento.

Ekaterina Rumyantseva sobre a paralimpiada en Pytenchhan

O atleta despois da carreira dixo que absolutamente non está nervioso. Aínda que non foi fácil de executar - baixo os meus pés era unha forte "mingau". E non había confianza na vitoria ata o final.

Non menos exitoso para Catherine foi unha carreira de esquí por 15 quilómetros. Rumyantsev volveuse a facer o primeiro. E esta vez, o seu principal perseguidor converteuse en compatriota Anna Milanin. Pero, como a última carreira, non deu a oportunidade de gañar. Catherine estaba por diante de Anna durante 1 minuto 18 segundos.

Ekaterina Rumyantseva en 2018

13 de marzo de 2018 Rumyantsev gañou o seu terceiro ouro olímpico. A rapaza gañou nunha carreira de Biathlon 10 km. Perdeu unha vez, gañando o penalti, pero aínda se converteu no primeiro.

Premios

• 2016 - Medalla de ouro en concursos internacionais en Corea do Sur en Biathlon (10 km)
  • 2016 - Medalla de ouro en competicións internacionais en Corea do Sur en Biathlon (6 km)
  • 2016 - Medalla de ouro en competicións internacionais en Corea do Sur na carreira de esquí (7,5 km)
  • 2016 - Medalla de ouro en competicións internacionais en Corea do Sur na carreira de esquí (1 km)
  • 2017 - Medalla de ouro no Campionato Ruso
  • 2017 - Medalla de ouro na Copa do Mundo da carreira de esquí
  • 2018 - Medalla de bronce nos Campionatos do Mundo na carreira de esquí (15 km)
  • 2018 - Medalla de ouro sobre xogos de Biathlon Paralympic (6 km)
  • 2018 - Medalla de ouro en xogos paralímpicos da carreira de esquí (15 km)