Elena Ostapenko - Biografía, vida persoal, foto, noticias, tenis, "Instagram", nun traxe de baño, "Roland Garros" 2021

Biografía

Pola súa biografía relativamente curta, Elena Ostapenko gañou moitos títulos, e hoxe é un famoso xogador de tenis letón. A empresa a man dereita recoñece o elemento clave de "backhand de dúas mans" do seu xogo.

Infancia e mocidade

Ostapenko Elena Evgenievna naceu o 8 de xuño de 1997 na cidade de Riga. É cidadán de Letonia, pero os pais de Elena teñen orixe ucraniana. O pai é un ex xogador de fútbol profesional de Zaporizhia, xogado para o equipo de Metallurg. A nai de Elena Yakovleva xogou ao tenis ao nivel de silencio, e máis tarde continuou a súa carreira como adestrador dunha filla. O atleta ten un irmán consolidado que vive nos Estados Unidos.

Ostapenko estaba involucrado no tenis de 6 anos. Ao mesmo tempo, a moza amaba a bailar. Á idade de 12 anos, decidín centrarse nunha carreira de tenis, confiando en boa coordinación desenvolvida pola formación de baile.

En canto á carreira en Letonia, o atleta é máis coñecido como Alena Ostapenko. Cando naceu, a moza quería chamar a Alena, pero este nome non estaba no calendario en latín, polo que Ostapenko recibiu o nome da nai - Elena. Máis tarde, as autoridades de Letonia explicaron que non había restricións que non permitirían rexistrar o nome desexado. Probablemente, xurdiron algúns malentendidos.

Tenis.

Os esforzos dos pais e dilixencia da filla deu rapidamente bos resultados. De volta nos torneos infantís, a moza gradualmente comezou a xogar a nivel do país máis forte e despois a Europa. Á idade de 13 anos, Elena gañou no prestixioso Les Petits como torneo, para romper Belindu Buckchich nas semifinais. Con todo, o debut na serie Senior Junior houbo un pouco anterior: Ostapenko gañou a casa G5 en Jurmala nunha única descarga.

Mellorar gradualmente a habilidade, o atleta letón levantou os resultados, participando en competicións de estado. Así, no outono de 2011, nunha parella con Katerina Synyakova, chegou ás semifinais do torneo de elite G1 en Breididon. E en xaneiro de 2012, debutou nos partidos xuvenís dun gran casco.

Para estabilizar os resultados e alcanzar un novo nivel de competitividade, levou dúas tempadas. En 2013, Ostapenko por primeira vez alcanzou o quarterfinal nos torneos do Grand Slam. LED en varias competicións G1 e xa en 2014 estivo na primeira clasificación, gañando por primeira vez na historia do tenis feminino letón, o torneo junior do Grand Slam en Wimbledon.

No mesmo ano, o atleta participou no torneo de tenis dos II Xogos Olímpicos xuvenís. Parabes con parasinate aquile Ostapenko gañou bronce. Os resultados aumentados foron criados por Elena á terceira posición da clasificación coa terceira posición na súa carreira.

Debut partidos nunha xira adulta de Elena pasada no inverno en 2012, tendo participando en varios pequenos torneos en Estonia. A crecente habilidade permitiu gañar libremente en pequenos torneos e conquistar os primeiros títulos. Neste momento, Elena intentou a súa forza nas cualificacións do Torneo WTA en Moscú.

A experiencia acumulada permitiunos subir gradualmente por clasificacións de clasificación. Nunha única descarga, Elena foi limitada a vitorias en 10 mil, pero en 2013, o tenista logrou gañar dous 25 mil. Un deles - en Estonia, nun par con Anneti Annette.

A finais de 2014, os resultados do aceiro atleta ao nivel anterior. En Tashkent, Ostapenko bateu na primeira rolda de Shahar Peer. Despois de un par de semanas, o quarterfinal de 50 mil foi engadido ao resultado no Zhue-le-Tour, a final en 25 mil en Polonia e a semifinal de 100 mil en poitiers. O éxito da serie permitiu a Elena superar a fronteira nos 200 primeiros, o tenista tomou a liña de 165.

Unha invitación especial para a base de Wimbledon resultou ser por certo. Na primeira rolda, Elena alcanzou a Carlo Suárez Navarro. O atleta letón aproveitou a crise de xogo do rival e deu un par de xogadores por partido. O saldo da tempada de verán trouxo un final dobre en 75 mil na súa respisión e semifinais nun torneo de vapor na cidade de Vancouver. Alí, o xogador de tenis letón intentou a forza na alianza de Kiki Burtens.

Sobre nós abrir de novo, había unha necesidade de reproducir cualificacións, esta vez Elena pasou con éxito o escenario e "fixo o seu camiño" na segunda volta. Pero alí dei o dereito de ir á seguinte rolda de Sara Erman.

En maio de 2017, Ana Kanyukh perdeu a Elena Ostapenko - un atleta gañou unha vitoria volicional. No xogo con Carolina Wozniacksky en xuño de 2017, Ostapenko gañou, indo ás semifinais "Roland Garros". Na final, Elena Ostapenko derrotou inesperadamente a un dos contendentes para a Copa Simon Halep, converténdose no primeiro representante de Letonia, que conseguiu entrar no Grand Slam Final e converterse nun campión nunha única descarga.

Poucos despois, en setembro do mesmo ano, Ostapenko gañou o segundo na carreira dun único título de WTA en Seúl, derrotando a Brazilian Beatris Addad Maya.

En maio de 2018, o campión operativo Roland Garros na primeira rolda saíu do torneo, dando a vitoria da Katerina Kozlova ucraniana. Ostapenko perdeu o dereito de defender o campión do título.

No mesmo mes, tivo lugar outro espectacular partido: Elena tocou con María Sharapova. Antes diso, as mozas nunca se atoparon no xulgado. Os atletas loitaron por 3 horas e 10 minutos, as previsións eran diferentes, pero María gañou na tensión.

A pesar da serie de vitorias no "Umbildon-2018", Ostapenko non entrou na final, tomando a derrota do alemán Angelica Kerber. Un ano despois, o mesmo torneo Elena abandonou na primeira rolda de competicións individuais.

Boa sorte sorriu na rapaza de Luxemburgo. O xogador de tenis converteuse nun campión do torneo en 2019, cuxo piscina de premio supera os 225 mil dólares, nunha hora de bater na final da enfermeira Julia Gerges cunha puntuación de 6: 4, 6: 1.

Vida persoal

No período inicial, a carreira de Elena nunha entrevista foi ao redor da discusión da vida persoal. A nai apoiou a súa concentración en deportes. Dado o emprego permanente e o transmitir, o tempo dos noivos acaba de carecer.

En 2017, o tenista premiou o rango de "Rigan o ano" eo certificado de honra por logros deportivos e popularización de Riga. Contribuír ao título pode cada persoa que alcanzou os 18 anos, independentemente da cidadanía e nacionalidade.

O 8 de xullo de 2018, un atleta cun alcance celebrou a maioría occidental - 21 anos. Oleg Miami foi un convidado especial nas vacacións, o participante da "voz", visitando Riga só para cantar e felicitar a Elena. As fotos deste evento publícanse na páxina oficial de Ostapenko na rede social "Instagram", que é disparada por unha variedade de fotos de atletas de adestramento e torneos e un traxe de baño cun descanso.

Foi a partir de aí que os fanáticos aprenderon sobre as primeiras relacións de Elena cun famoso xogador de fútbol Artur Karasauskas. Na primavera de 2020, a primeira foto conxunta apareceu na conta de tenis. Non obstante, durante seis meses antes diso, unha parella xa vira xuntos en competicións deportivas.

No mesmo ano, o pai da celebridade morreu de súpeto. O choque non afectou a participación de Elena en torneos, segundo ela, era aínda máis difícil quedarse na casa.

Elena Ostapenko agora

Agora o tenista é obstinadamente adestrado, poñendo obxectivos ambiciosos e movéndose á súa implementación.

O comezo de 2021 trouxo a Ostapenko un chorro emocional, principalmente pintado negativamente. No torneo de Melbourne Elena atraeu a atención, pedindo ao seu adestrador a retirarse da tribuna. Despois gañou o Sarah Erman - italiano por nacionalidade.

Parte da culpa na súa perda Ucraíno Elina Svitolina sobre o mesmo xogador de tenis de torneo colocado sobre o traballo inxusto do sistema de ollos que fixan a bola entrar no xulgado.

Na primavera, Elena participou en Miami Open, onde loitou co líder do ranking mundial, australiano Ashley Barti. O xogo durou 1 hora 9 minutos, Ostapenko perdeu o seu rival, gañando 65 puntos de clasificación.