Corey Gauff - Biografía, vida persoal, foto, noticias, tenis, ranking, "Instagram", idade, partidos, pai 2021

Anonim

Biografía

Cabeceiras de portas de noticias deportivas Pedrevi coas palabras sobre a nova superestrella super-tennis de América despois do triunfo de Corey Gauff en Wimbledon. Desde a infancia, o atleta xa sabía o que quere xogar ao tenis. Agora o estadounidense conquista os tribunais globais, demostrando excelentes equipos e un xogo dinámico.

Infancia e mocidade

O 13 de marzo de 2004, a estrela futura do tenis global naceu en Delling Beach. Pai, que tamén nomea Corey, xogou ao baloncesto no alumno e despois foi á esfera de saúde. Madre Candy estivo involucrado no atletismo. O atleta ten dous irmáns máis novos - Cody e Cameron. A infancia da nena falando máis tarde na corte baixo o nome de Coco Gauff, pasou en Atlanta. Aos 4 meses de Corey viu a transmisión do Australian Open Championship, onde gañou Serena Williams. Bebé desexaba practicar deportes.

Os pais axudaron a determinarse, levaron a filla nas seccións deportivas en diferentes direccións. Por 6 anos, Little Gauff fixo unha elección a favor do tenis. Como máis tarde confesou nunha entrevista, o xogo do equipo non é por ela, ela soul a loitar de forma independente.

Para que a súa filla adestrase profesionalmente, a familia volveu a Delje-Beach. Ambos pais abandonaron as súas carreiras e convertéronse nos seus esforzos no desenvolvemento do talento de sarampelo. Á idade de 10 anos, Gauffa comezou a estudar Muratoglu na Academia de Francia, que está dirixido por Patrick Muratoglu - Adestrador Serena Williams. Patrick axudou co financiamento dun mozo atleta.

Tenis.

En 2016, o sarampelo participou no prestixioso Les Petit como torneo e inmediatamente alcanzou as semifinais. Ela debutou no torneo xuvenil do Grand Slam en 2017 e de novo ocupou o segundo lugar, perdendo Amanda Anisimova. O atleta converteuse no último finalista único entre as mozas da historia do campionato aberto dos Estados Unidos.

No campionato aberto de Francia, ela gañou a súa primeira na carreira do torneo junior do Grand Slam, derrotando a Cathy McNely Compatriot en tres conxuntos. Americano converteuse no quinto campión máis novo entre as mozas da historia de Roland Garros.

Aos 14 anos, o tenista participou en torneos profesionais de ITF. Despois de clasificar o campionato aberto dos Estados Unidos, perdeu o primeiro partido. Despois do fracaso na cualificación, o campionato aberto de Francia Gauff foi capaz de chegar a Wimbledon. No seu torneo de debut, defendeu a Vinus Williams en conxuntos directos, que desde a infancia era o seu ídolo.

O americano continuou a súa victoriosa procesión e tomou a parte superior sobre o pescador de Magdalena de Eslovaquia. Estes partidos causaron unha emoción real e convertéronse no máis visible. Debido ás vitorias, o sarampelo alcanzou resultados serios - a liña de 141 anos do ranking mundial entre os colegas.

En 2019, a nova estrela de Deportes gañou o campionato aberto en Luxemburgo nunha parella con Katie McNely. E en outubro do mesmo ano, converteuse no propietario máis novo do título WTA. Ela caeu no xogo en Linz por casualidade, substituíndo o colega ferido. Beating Katerina Kozlov de Ucraína e alemán Andrea Petkovich, no Corey final reuniuse con Elena Ostapenko. Este partido foi intenso, pero Gauff foi capaz de levar a si mesmo e derrotar a un rival experimentado.

O ano seguinte tornouse bastante exitoso na carreira de atletas. Así, no Campionato Aberto de Australia, Gauffa camiñou a Vinus Williams na primeira rolda e a Senana de Cuarcethea - no segundo. Tras a continuación das competicións WTA despois dunha pausa asociada COVID-19, o americano foi mellor que dous xogadores do top 50 en Lexington Challenger, antes perdeu en dous sets nunha liña da raqueta mundo 49ª Jennifer Brady. Despois seguiu os campionatos abertos de Italia e Francia.

Vida persoal

Gauff está preto dos pais. Nos xogos, unha filla, se é posible, acompaña ao seu pai, apoiando a herdeira antes de entrar no xulgado. Separadamente, unha vida persoal na biografía do sarampelo non difire da vida dos compañeiros.

Un atleta, como moitos dos seus amigos, adora escoitar hip-hop e rap, adora ver bloggers de beleza en "Yutube" e comunicarse con noivas por videochamada. En "Instagram", o xogador de tenis publica fotos e video do adestramento, onde se avalían centos de miles de fans. Gauff crecente - 176 cm, e peso - 64 kg. Ter unha figura esvelta, os fanáticos de American con pouca frecuencia con imaxes en traxes de baño.

Corey Gauff agora

En 2021, o atleta continuou a súa carreira. A principios do ano, Corey esperaba reunión no Campionato Australiano Open. Competiu cos rivais, mostrou un xogo brillante e dinámico, pero non podía ir ás semifinais. A 35 ª liña nun único xogador de tenis de descarga proporcionou a participación no Campionato de Dubai, onde venceu a Ekaterina Alexandrov, Teresu Martintsov e outros.

En mayo, Gauff foi á primeira semifinal no Torneo WTA 1000 no Campionato Open italiano debido ao feito de que Ashley Barti, por entón o xogador de tenis 1, descendeu da distancia por mor da lesión correcta no Torneo de calmaría. Á luz destas circunstancias, o americano primeiro entrou no Top 30. Entón gañou nun só e parella (de McNeil) descargas no campionato aberto de Emilia-Romagna en Parma. Ela converteuse no xogador máis novo que gañou e solteiros, eo título de Stear no torneo, xa que María Sharapova fíxoo en Birmingham Classic 2004.

Así, Gauffa subiu no ranking mundial para o 25º lugar nunha única descarga e o 41 - na parella. Corey converteuse no coche máis novo americano do top 25. Os xogadores de tenis no campionato aberto de Francia e Wimbledon tiveron éxito.

Corey invitado e participar nos Xogos Olímpicos de 2021 en Tokio. Fíxose a segunda por parte do atleta dos Estados Unidos logo de Jennifer Capriata, falando aos 16 anos, eo máis novo tenis olímpico despois de Mario Anchić, que participou nos xogos en 2000.

Logros e premios

• 2017 - Finalista dun torneo junior dun gran sombreiro nunha única descarga (Abre o Campionato dos Estados Unidos)
  • 2018 - Ganador dun torneo de junior do gran casco nunha única categoría (Campionato Aberto de Francia)
  • 2018 - O gañador dun torneo de junior do Grand Slam da categoría dobrado (Open EUA Championship)
  • Ganador de cinco torneos de WTA (dous deles nunha única descarga)
  • O máis novo da historia do tenista, que foi capaz de superar as cualificacións sobre o maior torneo de casco máis grande e o xogador máis novo (ambos entre mulleres e homes), que lograron superar as cualificacións en Wimbledon