Tamara Voronin - elämäkerta, uutiset, henkilökohtainen elämä, biathlon, maailmancup, valokuva, "Instagram" 2021

Elämäkerta

Tamara Voronin nuori ikä käytti vaikeuksia, koska hän valitsi urheilun itselleen, jossa ei ole heikkoutta. Pysyvyyden ja tarkoituksenmukaisuuden ansiosta tyttö pystyi saavuttamaan korkeudet Biathlon ja valloitti yleisön sydämet.

Lapsuus ja nuori

Tamara Igorevna Voronina syntyi 8. heinäkuuta 1985 Venäjän Kamensk-Uralskyn kaupungissa. Tyttö varhaisesta iästä oli kiinnostunut urheilusta: Hän pelasi koripalloa, Taekwondo oli mukana, mutta sitä ei pidä pitkään piireissä. Jo 5. luokka, Biathleten volyymit ovat löytäneet äänenvoimakkuuden. Oppinut, että osasto osallistui luokkatoverinsa, koululaiset päättivät kokeilla kättään ja pian alkoi työskennellä Vasily Chezzovin johdolla.

Jotta voisit olla mestari, Voronina joutui käymään läpi hiihtokoulutusta, oppia ampua. 9. luokan jälkeen hän teki vaikean päätöksen jättää kotimainen kaupunki opiskelemaan Jekaterinburgin koulussa Olympic Reserve No. 1. Lisenssi rakkaansa oli vaikeaa, mutta tyttö jatkoi vanhemmilla ja ensimmäisessä valmentajassa ja Biathlon-osio pystyi saamaan uskollisia ystäviä, jotka jakoivat kiinnostuksensa urheiluun.

Kuten muut urheilijat, Tamara on ajatellut ottaa valmennustyötä kilpailukykyisen uran jälkeen. Hän sai urheiluun liittyvän koulutuksen. Tyttö tuli Uralin valtion fyysisen kulttuurin yliopistosta urheilualan erikoispalvelussa ".

Henkilökohtainen elämä

Haastattelussa biatlonisti käyttäytyy vaatimattomasti ja harvoin puhuu henkilökohtaisesta elämästä. Hänellä on nuori mies, joka on myös harjoittaa urheilua. Vapaa-aika Celebrity viettää ystävien kanssa, rakastaa katsella sekalaisia ​​taistelulajien kilpailuja.

Ampumahiihto

Tulevaisuuden mestari kilpailukykyinen toiminta alkoi osallistua Euroopan nuorisopolympic-festivaaliin, joka pidettiin vuonna 2013. Tyttölle ei ollut mahdollista saavuttaa suuria tuloksia: hän sijoittui 39. Sprint ja 16. yksittäisessä kilpailussa, mutta pystyi osoittamaan itsensä hyvin ja muistaa yleisö.

Vuotta myöhemmin ensimmäinen tärkeä voitto tapahtui urheilijan elämäkerralla. Yhdessä muiden Venäjän maajoukkueen edustajat Lilia Davleteshina ja Maria Ivanova, hän pystyi voittamaan toisen sijan Junior-mestaruuden releen vaiheessa. Henkilökohtainen tulos oli alle - 34. sija vainon ja sprintin kilpailussa, 13. yksittäisessä kilpailussa.

Seuraavaksi Tom aloitti voitot. Hän osoitti itseään hyvin yksittäisen kilpailun aikana Venäjän kesän mestaruuskilpailussa Izhevskissa. Voroninin koordinoinnin tulosten mukaan se osoittautui turnauspöydän yläreunaan. Vähemmän vaikuttavaa oli hänen ulkonäkönsä talvikypsynä Saranskissa, jossa hän taas voitti voiton. Myöhemmin tyttö voitti massakäynnin.

Saavutukset antoivat urheilijan päästäkseen Biathlees-luetteloon, joka meni Pokhlochin Junior-mestaruuskilpailuun. Mutta matka ei vastannut odotuksia, kuten Worleen Cole Calee Gradishte, koska Tamara ei koskaan onnistunut nousemaan 15. sijalle.

Junior-ura Biathletit päättyi talvella Universiadessa, joka pidettiin Kazakstanin Almaty-kaupungissa. Kilpailut sisälsivät pass, massa alkaa ja yksittäinen kilpailu, johon tyttö onnistui pääsemään 15 parhaan pöydän. Vain sprintin aikana se osoittautui 16. sijalle.

Pian sen jälkeen, kun aikuisten urheilun siirtyminen Voronin kesti 2. sija yksittäisessä kilpailussa Venäjän mestaruuskilpailussa. Ajan myötä tuli selväksi, että biaterin vakava puoli on tämän tarkkuus tämän vuoksi hän jopa päätti mahdollisuudesta parantaa näkemystä. Mutta nopeudella tyttö on huonompi, mikä on joskus menettää kilpailuja.

Vuosi 2018 myönnetty Voroninaan. Hän voitti Ibu Cupin pronssimitalin Khanty-Mansiyskissa ja osallistui sitten venäläiseen Cupiin, jossa hän otti ensimmäiset paikkoja massan alussa ja sprintissä. Vuotta myöhemmin tyttö oli onnekas päästä Venäjän maajoukkueen osallistumiseen World Cupiin.

Kilpailun ensimmäinen vaihe, joka pidettiin Sveitsin Ostersundissa, oli onnistunut tytölle. Ensimmäistä kertaa uransa aikana hän laski 15 parhaan joukkoon tällainen laajamittainen kilpailu, joka oli 14-rivi yksittäisen kilpailun jälkeen. Mutta sitten Fortuna kääntyi pois urheilijalta, eikä hän täyttänyt valintaperusteita, jotka ovat välttämättömiä kilpailun tammikuun vaiheessa, joka oli jo vuonna 2020.

Sen sijaan Tamara meni venäläiseen kuppiin mahdollisuudesta päästä Ibu Cupiin. Mutta hän ei kerännyt voimia kilpailun tulosten mukaan, Izhevskin kivääri, Voronina, oli 11. rivillä.