Aseta Rollins - Valokuva, elämäkerta, Westler, Uutiset, Henkilökohtainen elämä, "Instagram" 2021

Elämäkerta

Lapsena asetettu Rollins oli hiljainen ja toisin kuin lapsi, mutta se ei estä häntä tekemästä uraa Westlingissa ja tullut maailmankaikkeuden mestari 2019.

Lapsuus ja nuori

Aseta Rollins syntyi 28. toukokuuta 1986 Davenportissa, Yhdysvalloissa. Todellinen nimi - Colby Lopez.

Poika kasvoi suljettuina, rock-musiikkia. Hänen opintojensa aikana hän alkoi osallistua Danny Danielsin johtajuuteen.

Henkilökohtainen elämä

Restlorin tytöt olivat Zakhar Schreiber ja Leuga Schulz, mutta suhde päättyi murtumaan. Keväällä 2019 urheilija vahvisti, että se löydettiin Becky Lynch. Pian sen jälkeen hän ehdotti rakastettuaan hänen vaimonsa.

Miesten henkilökohtaisen elämän mysteerit muuttuivat julkisiksi verkkotunnuksiksi, kun hänen intiimi kuvat näkyivät verkossa.

Leimahdus

Kaveri aloitti uran urheilussa kilpailuissa vuonna 2005, käytti Gixx Aliasia. Myöhemmin hän liittyi itsenäiseen painijayhdistykseen jo nimellä Tyler Black. Hän osallistui Ted Netty järjestämään turnaukseen, mutta lopulta pääsi neljänneksen.

Puhuminen nimellä Musta, urheilija voitti NWA Midwest Team Championships, Pro Wrestling Guerrillaa ja kunniarengasta. Hän voitti myös maailmanmestarin otsikon ROH: n mukaan, joka on toistuvasti puolustettu.

WWE-organisaation edustajat, jotka tarjosivat hänelle sopimuksen nuoremmasta restlerasta. Urheilija, joka ilsii FCW-brändin edustajana tavanomaisissa elimissä, joista hän voitti. Myöhemmin hän muutti pseudonym-asettamista Rolliinille.

Kun nimetään FCW NXT: ssä, urheilija tuli ensimmäisen brändin voittaja mestaruuden historiassa. Hän puolusti toistuvasti otsikkoa, mutta hän menetti hänet Bigom I: n taistelun aikana.

Rollins allekirjoitti uuden sopimuksen ja loi WWE: ssä. Survivor-sarjan näyttelyssä hän yhdisti Din Empblezin ja roomalaisten Reinien kanssa, muodostaen "kilven" ryhmittelyn. Westers auttoi näkemään rangaistusta pitämään mestarin otsikon ja myöhemmin riitautti kilpailijansa. Tätä varten he saivat materiaalimaksut painamisesta.

"Shield" on toistuvasti voittanut tiimikilpailut. Heistä tuli WWE RAW-mestaruuden voittajat ja menestyksekkäästi puolustivat otsikkoa, mutta sarjan pettämisen jälkeen trio hajosi. Rollinsin ja entisen toveri Din Emblez aloitti isännän, joka päättyi jälkimmäisen tappioon.

Vuonna 2015 urheilija osallistui Restlmani-31 -mestaruuskilpailuun. Saada voittajan otsikko, hän käytti rahaa pankissa. Kun "kilpi" romahtamisen jälkeen tuli ensimmäinen trio, joka onnistui valloittamaan uuden mestarin otsikon. Pian sarja tapasi jälleen rinneja ja emblez puolustaa mestaruutta. Myös poika osallistui pitkäaikaiseen Randy Ortoniin. Rollins onnistui selviytymään.

View this post on Instagram

A post shared by Seth Rollins (@wwerollins) on

Seuraavana vuonna Wrestler käytti useita taisteluita, taistelivat oikeuden säilyttää WWE-mestari, mutta menetti vahinkoa johtuvan otsikon.

Elpymisen jälkeinen ajanjakso oli vaikea kohta ihmisen elämäkerroksessa. Hän toistuvasti pyrkii palauttamaan otsikon, mutta sietämättömän tappion.

Vain vuonna 2017 oli mahdollista palata vanhaan muotoon ja alkaa voittaa. Hän murskasi kilpailijoita takaisinmaksusta ja "Restlignania-33". Seth oli myös yhdistynyt emblez ja rinneja vastaan ​​herättää "kilpi", mutta pian trio oli rikki yhden pelaajan vahinkoa. Sarjan kumppani oli Jason Jordan. Yhdessä he voittivat Raakamestaruuden.

Ensi vuonna Wrestler totesi liittouman suomalaisella baloomilla, mutta yhteistyö oli lyhyt. Taistelu suurimmassa kuninkaallisessa rumbleissa tapahtui, jossa he taistelivat toisiaan vastaan ​​ja kaksi kilpailijaa vastaan. Voitto meni Rolliiniin, joka tunnustettiin mannertenväliseksi mestariksi. Seuraavaksi hän menetti ePubruise-nimikkeeseen.

Aseta Rollins nyt

Wrestlemania 35: n aikana urheilijan vastusti Brock Lesnaria. Maksun sijoitus oli maailmankaikkeuden nimi - 2019. Hän teki useita kilpailuja, minkä seurauksena hänestä tuli otsikon kahdenpäiväinen omistaja.

Nyt mies yrittää edelleen torjua taistelutekniikoita valmistautumaan tuleviin taisteluihin. Fanit katsovat Restleran elämää "Instagram", jossa uutiset ja kuvat julkaistaan. Rollinsilla on urheilullinen muoto - joiden korkeus on 185 cm, se painaa 95 kg.