Carolina Wozniacki - Valokuva, elämäkerta, henkilökohtainen elämä, uutiset, tennispelaaja 2021

Anonim

Elämäkerta

Tanskan athlete Carolina Wozniaki on maailman entinen ensimmäinen maila, joka voitti Australian avoimen mestaruuden ja voitti WTA kiertueen finaalit. Nyt tennispelaaja on naisten ammattimaisen sijoituksen keskellä, kun olet menettänyt meille avoin ja Roland Garros ja Wimbledon.

Lapsuus ja nuori

Carolina Wozniacksky syntyi Odenseissa 11. heinäkuuta 1990 ja yhdessä vanhin veli Patrick kasvoi ja herätti urheiluperheeseen. Hänen isänsä, Puolasta, nuoruudestaan ​​oli hyvä jalkapalloilija, ja hänen äitinsä, jolla oli korkea kasvu, oli lentopallojoukkueen tähti.

Varhaisesta iästä, tyttö oli harjoittanut liikuntakasvatusta ja meni säännöllisesti tenniskentälle, ja sitten kokeneiden valmentajien valvonnassa, nopeus ja vaikutuksen tekniikka ja jotka ovat rakastuneet jäykkiin maaperän pinnoitteisiin, alkoivat matkustaa ammattimaiseen Urheilu.

Kouluvuosina Carolina oli parin kanssa, joka kamppaili vertaisryhmänsä kanssa ja vuonna 2003 tuli ensimmäisenä nuoremman turnauksen elämässä. Tulosten vakauden vuoksi joka kuukausi, joka oli joka kuukausi, Dane voitti useita tilapelejä.

Ensimmäinen vakava saavutus oli Osakan kilpailujen voitto, jossa Dominica Tsibulkova ja Ayumi Morita oli vakavia kilpailijoita. Ja kun voiton nuorisovaiheessa Wimbledonissa hän lähes saavutti sijoituksen huippuluokan, mutta se hylättiin Yhdysvaltojen mestaruuskilpailussa.

Henkilökohtainen elämä

Carolina Wozniackskyllä ​​on houkutteleva slaavilainen ulkonäkö, kasvua 179 cm, paino noin 63 kg. Hänen henkilökohtaisessa elämässään oli aina monia faneja, valokuva järjestettiin joskus uutissivustoilla ja "Instagramissa". Yksi miehistä, jotka valloitti tennispelaajan sydämen, oli Northrlander Rory Makuukas, mutta pari pelkäsi häät, ja urheilija täytti tyhjyyden peliin.

Jonkin ajan kuluttua horisontin tauon jälkeen Carolina ilmestyi toinen kaveri - koripallo eteenpäin ja keskusta, ja kesäkuussa 2019 David Lee tuli hänen miehensä, joka sai valokuvaistunnon lehden "Lleyboy" lahjaksi.

Tennis

Juniorien eliitti, Woznuckle tuli aikuisen liigaan ja soitti liittovaltion Cupissa, jossa useat henkilökohtaiset voitot voittivat. Tällä hetkellä tennispelaaja toivoo johtajat sopivat kutsut turnauksista, jotka voisivat antaa käytännössä ja nostaa aseman ja viranomaisen.

Tämän lähestymistavan tulos oli WTA-kilpailujen suorituskyky sekä 25 tuhannen lopullisen ja karsintavalikoimaan Wimbledonille. Ja vain muutamassa kuukaudessa Carolina tuli Tukholman pudotuspeleihin ja sen jälkeen ensimmäistä kertaa urallaan ottelussa parhaaseen soittimeen.

Vuoden 2008 alussa tyttö vastasi jälleen johtajia ja sarja win-win taisteluja voitti Marion Bartoli. Toinen hänen kilpailijansa oli venäläinen Svetlana Kuznetsov, joka onnistui, mikä, Dane pystyi voittamaan vakavan kansainvälisen turnauksen Eastbournessa.

Kun olet lähettänyt 100%, Wozniavka epäonnistui useita kilpailuja ja annettiin toiveita seuraavalle ammatilliselle kaudelle. Ja hän puhui hyvin intialaisissa kaivoissa, Miamilla ja Memphisissä ja saavutti Final of Mutua Madridin avoin ja kilpailu Charlestonissa.

Pääministerin lopullisissa otteluissa urheilija selviytyi monien kilpailijoiden kanssa ja ohitti Victoria Azarenko, meni WTA-semifinaaleihin. Serena Williamsin edessä tyttö ei lopettanut taistelua, mutta aiempien menestysten ansiosta tuli maailman neljäs maila.

Syksyn 2010 keskellä Wozniackov johti maailmanluokittain, vaikuttava edistys ja menestykset sallivat kauden tässä tilassa. Ja ensi vuoden alussa hän voitti Dubaisin mestaruuden, mutta hänellä ei ollut turnausta Pariisissa eikä Wimbledonissa.

Vakuuttavien voittojen puute ja fysioterapeutin muutos ja valmentaja johti siihen, että Carolina lensi rajojen yli. Jos haluat häiritä tappioita, tyttö otti valokuvan istunnon uimapuku, joka oli piirretty hänen ruumiinsa ST Tropezin suunnittelijat.

Myöhemmin maailman entisen ensimmäisen mailan ammattimaisessa elämäkerrassa oli useita tehokkaita turnauksia sarjasta suuresta kypärästä ja WTA: sta. Vuoden 2017/2018 kaudella se oli säännöllisesti kilpailun lopullisessa vaiheessa, jossa Simon Halep ja Daria Kasatkin olivat useita kertoja kilpailijalle.

Carolina Wozniaki nyt

2019 ei onnistunut tennispelaajille, koska Australian mestaruuskilpailusta hän harvoin pääsi pudotuspeleihin. Suuren kypärän Pariisin vaiheessa hän menetti Veronica KuddmeSovaan ja Yhdysvaltain avoimen turnauksen ansiosta Pyhän Andrescuin Biankein kahdessa ensimmäisessä sarjassa.

Wozniak-kilpailun syksyn vaiheessa Pekingin turnaus julistettiin ja sen jälkeen, kun Darya Kasatkin pystyi siirtymään semifinaaleihin. Mutta hänen vaikean polun otsikkoonsa Top-10 osallistuja tapasi, ja Drank antoi WTA-turnauksen papin Naomi Osakalle.