Matteo Berrettini - Valokuva, elämäkerta, henkilökohtainen elämä, uutiset, tennispelaaja 2021

Elämäkerta

Matteo Berrettini alkoi pelata tennistä 4 vuodesta. Tilanne ja sitkeys auttoivat häntä tulemaan urheilulajiksi ja kirjoittamaan 20 parasta ATP: tä.

Lapsuus ja nuori

Matteo Berrettini syntyi 12. huhtikuuta 1996 Roomassa, Italiassa. Kasvaa yhdessä veljen kanssa Yakopoa, joka tuli myös ammattimaiseksi urheilijaksi. Mestaruuden varhaista elämäkerta on vähän. Hän alkoi opiskella tennistä, kun hän oli 4-vuotias ja saavutti nopeasti korkeat tulokset.

Henkilökohtainen elämä

Pitkästä aikaa tennisilaisen henkilökohtainen elämä pysyi salaisena faneille. Mutta vuonna 2019 tennistä Tonic näytti uutiset, että Berrettini löytyy Ala Tomlyanovich - entinen tyttö Nick Kirozh. Pari järjesti yhteisen illallisen New Yorkin ravintolassa, mutta urheilija ei kommentoi suhteita.

Vapaa-ajallaan nuori mies vierailee jalkapallo- ja koripallo-otteluissa. Hän on sairas Lebron James ja Fiorentina joukkue.

Tennis

Berrettini veloitti vuonna 2013 Futuurista Italia F21, jossa voitti. Jo vuosi myöhemmin, urheilija päätti kokeilla virtaa Challenger-turnauksessa Fritanniassa, mutta menetti Dustin Browniin. Seuraavina vuosina nuori mies käytti koulutusta ja parantamaan taitoa.

Maaliskuussa 2015 tennispelaaja ilmestyi Futuure Turkki F11, jossa Miki Yankovich voitti. Hän saavutti neljänneksen, mutta hän antoi tien Edward Emerin kahdessa sarjassa. Samana kuukaudessa Matteo osallistui kaksinkertaiseen turnaukseen Filippo Baldin kanssa, jonka kanssa hän voitti mestaruuden. Se toi urheilijan osuma ATP-luokitus, jossa hän otti 1674. sijalle.

Vuoden aikana nuori mies osallistui vaihteleviin menestysturnauksiin, mutta hänen piti ottaa tauko polvivammasta. Vain syyskuussa 2016 Berrettini palasi kilpailuun ja voitti välittömästi futuurit ITALIA F27 -turnaus parissa Jacopo Stephaninin kanssa. Sitten tennispelaaja, joka esiintyi haastajalla Bresciassa, jossa hän voitti Tommy Robreadin, mutta hän antoi tien luuhun. Jo vuoden lopussa lupaava pelaaja nousi ATP: n 435. sijaan.

Kun Matteo saavutti luokituksen 264. rivin ja tuli Top 300: n, hän teki debyyttinsä ATP-kierroksessa, mutta ensimmäisessä vaiheessa Fabio Famini menetti. Sitten hän osallistui Challengeriin San Benedettossa, jossa hän voitti pääpalkinnon. Tuloksen antoi hänelle hypätä hetki muutamia paikkoja ja Istanbulin turnauksen jälkeen suljettiin kauden 135. sijalla.

Australian avoimen mestaruuden aikana tennispelaaja menetti ratkaisevassa kiertueella, mutta onnistui pääsemään suuremman kypärän turnauksen pääverkkoon. Jo ensimmäisellä kierroksella hänet koputti Adrian Mannarinon. Sen jälkeen urheilija ilmestyi Sveitsin mestaruuskilpailussa, jossa ATP: n ensimmäinen nimi oli voiton jälkeen voitti Roberto Bauttoy Agut.

Samana vuonna Berrettini teki debyyttinsä Wimbledon-turnauksessa, jossa hän voitti Jack Naun, mutta Yhdysvaltain avoimen mestaruuden aikana voitti. Huolimatta tappiosta urheilija onnistui suorittamaan kauden 54. sijalle.

2019 toi Tennis toisessa osastossa ATP: ssä yhdellä vastuuvapaudella Philip Kraminovichin voiton jälkeen Unkarin avoimessa mestaruudessa. Kansainvälisen Baijerin mestaruuden aikana hän antoi tien kristilliselle Garinille.

Seuraava voitto pidettiin Alexander Zverevin Italian avoimessa mestaruudessa. Trophy-ketju jatkui turnauksessa Wimbledonissa, jossa Matteo tuli 1/8 suurta kypärää ja antoi Victory Roger Federerin. Sitten Gael Montfiksen voittamisen ansiosta italialainen tuli suuren hatun semifinaaleihin, mutta Rafael poistui.

Matteo Berrettini nyt

Syyskuussa 2019 tennispelaaja vieraili Venäjällä osallistumaan Pietarin avoimeen mestaruuskilpailuun. Hän voittaa kilpailijoita menestyksekkäästi, mutta lopulta hän antoi tien Herra Gerasimoville. Samana vuonna 14. lokakuuta Berrettini nousi ATP-luokituksen 11. sijalle.

Nyt Matteo jatkaa kouluttamista. Fanit katsovat hänen menestystään sivulla "Instagram", jossa uutiset ja kuvat julkaistaan. Nuori mies pyrkii ylläpitämään urheilumuotoa - kasvua 196 cm painaa 90 kg.