Karen Khachanov - Valokuva, elämäkerta, henkilökohtainen elämä, uutiset, tennispelaaja 2021

Elämäkerta

Venäläinen tennispelaaja Karen Khachanov on urheilun päällikkö, joka oli korkealaatuisten kilpailujen voittaja ja ATP-turnausten voittaja. Vuonna 2019 hän pääsi 10 parhaaseen ammattilaisille ja osoitti hyviä tuloksia, menossa Pekingin pudotuspeleihin ja amerikkalaiseen indian-kaivoihin.

Lapsuus ja nuori

Karen Abgaarovich Khachanov syntyi 21. toukokuuta 1996 Armenian kansalaisuuden edustajien perheessä, jonka Moskova päätti Moskovaan. Hänen isänsä, Jerevanin asukkaan jälkeläinen oli ammatillinen lentopalloilija, ja hänen äitinsä valitsi lääketieteen ammatillisen uran valmistumisen jälkeen.

Pojan monipuolistaminen, vanhemmat antoivat sen tennisosaan, ja hän alkoi pelata urheilua tuskin saavuttaa kolme vuotta. Valmentajat eivät ensin luottaneet pallojen ja mailkkien lapsiin ja olivat mukana fyysisessä valmistuksessa, joka koostuu lämmityksestä ja releestä.

Vuosien aikana lukiossa Karen alkoi ymmärtää pelitekniikkaa ja päätti, että hänen työnsä olisi tenniskenttä. Mutta nopean karkaistun luonteen vuoksi hän koki johtuen epäonnistumisista ja tappioista, ja heijasti reagoi tuomareihin ja kilpailijoihin, lähes sulki tiensä suureen urheiluun.

Onneksi koulutetun äidin ammattitaito auttoi selviytymään nuorten hiotijoista ja vuoden 2013 alusta Khachanov voitti Euroopan mestaruuden. Siihen aikaan kasvu saavutti 19 cm: n merkin, jonka paino 87 kg sai mahdollisuuden pelata nopeudella ja saavuttaa useita nuorisopalkintoja.

Henkilökohtainen elämä

Urheilija haluaa olla puhumatta henkilökohtaisesta elämästään, vaan yhdessä haastattelussa hän liukui tietoa, jonka hän oli naimisissa. Tämän jälkeen Karen sanoi, että Veronica Shklyayevalla hän tapasi 8-vuotiaana lasten hauskan ja taistelun aikana.

Nyt pari ei piilota suhdetta, vaikkakaan ei yllään häät renkaat, tennispelaajan kuvat ovat säännöllisesti asetettuaan "Instagram". Lovers viettää paljon aikaa yhdessä: he menevät koripalloa ja matkustaa, usein vierailevat Khacanovan ja hänen pääkaupunginsa - Yerevan.

Tennis

Vuonna 2014, kun olet osallistunut Davis Cupiin, Karen aloitti ammattimaisen uran ja meni Turnaukseen Istanbulissa. Siellä hän tuli ensin Kilpailun voittaja Younger World Series Challengerista ja pelasi sitten Australian avoimessa mestaruudessa ja teki tiensä ATP-kiertueelle.

Keväällä 2016 entinen uusi tulokas oli Barcelonan luokituskelpoisuus ja Slovenian urheilija voitti Slovenian urheilijan Alarge-opiskelijan puolesta. Seuraavassa kokouksessa hän ylitti Roberto Bautist Agutin, jolla oli omaisuuserät ja oli maailman 17. sijasta.

Kolmas aikuisten kauden jatkossa Khachanov voitti toisen "Challengerin", voitti sellaiset kuuluisat kilpailijat, kuten Ramin Ramires Idalgo ja Farrh Dustov. Ja sen jälkeen oleminen on 100 parasta ammattimaista tennispelaajaa, hän voitti Chengdu auki ja ensimmäistä kertaa omassa elämäkerrassa voitti ATP World Tour.

Vuoden 2017 alkupuolella, joka tuli maailman 55. maila, Karen tuli kilpailuun Aucklandin ja Dohan kaupungissa, mutta jollakin näistä turnauksista ei läpäissyt 2. kierrokselle, uskovan Lu Yansyunin ja Kroatan tappion uhrit Ivo Karlovich.

Sitten luokituksen perusteella Moskvich osallistui suureen kypärään, mutta erinomainen peli ei osoittanut tiukkoja tuomioistuimia "Melbourne Park". Ja uuden mestaruuskilpailujen alussa hän puhui hyvin Uudessa-Seelannissa ja Etelä-Ranskan avoimessa mestaruuskilpailussa onnistivat neljänneksen läpi.

Vuoden 2018 syksyllä, joka jatkuu kauniin tenniksen osoittamiseksi, Khachanov ilmestyi Pariisin turnauksessa, joka pidettiin urheilun palatsin tiloissa "Beri". Siellä hän onnistui tappamaan Alexander Zverev ja Dominic Tim ja sitten ottelussa Novak Djokovich voitti ATP-sarjan neljäs otsikko.

Karen Khachanov nyt

Vuonna 2019 aloitti puheen useista tappioista, Karen lopulta onnistui keräämään ja intialaisissa kaivoissa tulivat neljänneksen. Ja sitten, toistamalla tuloksen Ranskan avoimessa mestaruuskilpailussa, hän tuli Top 10 maailmansijoitukselle ja hallitsi Dominican Timin menetyksestä Wimbledonia, joka unelmoi.

Urheilijan korkein saavutus oli Pekingin turnaus, jossa hän voitti vahvoja kilpailijoita - italialainen nimeltään Fabio Famini sekä ranskalainen Jeremy Shardi. Mutta semifinaalisessa ottelussa, kohtasi jälleen Itävallan Dominica Tim, venäläinen kadonnut kahdessa sarjassa ja pysyi ilman otsikkoa ja käteispalkkiota.