Syntynyt Chriich - Valokuva, elämäkerta, tennispelaaja, uutiset, henkilökohtainen elämä, "Instagram" 2021

Elämäkerta

Balkanin niemimaan on aina ollut tunnettua erilaisten urheilulajien lahjakkaita edustajia, jotka ovat Luke Modrich, Zoran Mikulich ja Sarah Colac. Nyt nuori tennispelaaja syntynyt Chriitti, joka sai Davis Cupin ja toivoo voittavansa kansainvälisen mestaruuden.

Lapsuus ja nuori

Syntynyt Chriitti syntyi Kroatiassa 14. marraskuuta 1996 ja yhdessä sisaren nimeltä Bruna piti lapsuuden viehättävällä Zagrebissa.

Oli tenniskenttiä, joissa Isä ja äiti, Damir ja Zheleck olivat erottuneet 5-vuotiaana valmistautumaan urheilureihin. Pian oppiminen lukiossa poika alkoi osallistua erikoistuneeseen keskustaan, hänen idolit tuolloin olivat Goran Ivanishevich ja Rafael Nadal. Ja vuoden 2010 alkupuolella hän oli jo tähti junioriryhmässä ja voitti Yhdysvaltain avoimen nuoruuden, ensin voitti kultamitalin.

Tämän edessä, talvella 2011 syntynyt osallistui ITF-futuurit turnauksiin, vähitellen saavuttaa luokituspisteitä päästäkseen ATP-kiertueelle. Kuljetus menestyksekkäästi pätevyyden kilpailijoilla hänellä oli usein lopullinen, ja sitten se esitteli Iokohamin ammattilaisten keskuudessa arvostetulla haastaja.

Kilpailujen yhdistäminen vahvistetuilla harjoittelujaksolla, kroat toimivat fyysisessä kunnossa ja kasvua 188 cm alkoivat painaa 85 kg. Hänen lihakset näkyvät selvästi vuoden 2013 kauden edessä tehtyjen valokuvissa, mikä ajan myötä esiintyi Facebookissa ja henkilökohtaisessa tilissä "Instagramissa".

Henkilökohtainen elämä

Muutama tosiasiat persoonan henkilökohtaisesta elämästä, hänen tytönsä tiedot on varattu, jonka nimi on Valentina Miletich - joskus esiintyy sanomalehtien sivuilla. Kuitenkin se ei ole "Instagram" tennispelaajassa julkaistuissa valokuvissa, joten kukaan ei tiedä, pari on nyt vai ei.

Tennis

Tennis-aikuisen elämäkerran alusta alkaen Chorich pyrkii ATP-turnauksiin, metsästykseen matala-teknologiakilpailuissa Kiinassa ja pelasivat tällaisia ​​kilpailijoita kuin Jazirin Malik. Ja hän onnistui pääsemään Sagrebin ammattilaisten keskuudessa ja osallistuvat sitten Kroatian avoimen mestaruuden tärkeimpiin taisteluihin.

Nuorten tennispelaajan kasvava luokitus sai hänet näkyviin kansainvälisissä otteluissa ja nopeasti hankkimaan riittävästi kokemusta vakaasti. Ensimmäinen sarjasta kovaa menestystä tuli Kodin turnaukseen Umigessa, jossa Eduar Roger-Wassenin voiton jälkeen hänestä tuli ammattilaisten numero 105.

Samaan aikaan syntynyt oli pätevyys johonkin Grand Slamin turnauksista ja voitti Lukas Rosolan Yhdysvaltain Open Championshipissa. Pari viikon kuluttua paras saavutus osoitti Baselin kilpailuissa ja selviytyessä idoli Raphael Nadalin kanssa saavutti semifinaalisen vaiheen.

Näitä tuloksia arvioi kansallisen tennisyhdistyksen asiantuntijat, ja hänet kutsuttiin Kroatian kansalliselle tiimelle ja myönsi myös otsikon "Best Newbie". Vuonna 2014 tuli osallistuja tiimikilpailuun, syntynyt voitti henkilökohtaisen ottelun, mutta Ivan Dodig ja muut urheilijat eivät voita valloittaa Cupia.

Seuraavan pelikeskon alussa Chorich teki debyyttinsä Dubaissa semifinaaleissa, mikä onnistui maailman kolmannen makin, joka oli Andy Murray. Ja maan alussa hän esiintyi Estorilin pudotuspeleissä ja sitten tuomioistuimissa "Roland Garros" tyytyväinen yleisölle kauniilla pelillä.

Ensimmäistä kertaa uralla saavuttaa Grand Slamin turnausten kolmannen kierroksen, kroat tulivat loppuun muotoon ja voitti useita luottavaisia ​​voittoja. Näin ollen lopullisessa luokituksessa hän käytti 44. sijalle, joka oli tuolloin rekisteröity Kroatialle.

Vuosina 2016-2017 syntynyt oli Maharashtran mestaruuskilpailun lopullisessa ja sitten Pariisin kilpailun kolmannella kierroksella ja oli Hassan Grand Prix II: n voittaja, joka tapahtui Marrakeshin keisarillisessa kaupungissa. Uuden kauden alussa hän puhui loistavasti Noventi Avoinnalle, mutta Sveitsin Roger Federer voitti tämän turnauksen voiton.

Syntynyt Chorich nyt

2019 Urheilija osoittautui rikkaiksi kansainvälisissä turnauksissa, joista menestyksekäs oli Mestaruus Rosmalena, joka pidettiin Alankomaiden Hertogenbosin kaupungissa. Syntynyt on osoittautunut hyvin vastakkainasettelussa Adrian Mannarinon kanssa, mutta lopulta kussakin kolmesta sarjasta ei pisteet oikeaa pistettä.

Kahden kuukauden kuluttua Yhdysvaltain avoin, kroat saavutti toisen ympyrän ja kieltäytyi jatkamasta kilpailua, kun Grigor Dimitrov nousi matkalla. Ja syksyllä avoimessa turnauksessa Pietarissa, Chorich voitti Joao Souzan, joka oli vahvin portugalilainen pelaaja.

Lopullisessa ottelussa arvostettu otsikko, kroat putosi Daniel Medvedevin ja 1. sarjassa rikkonut maila, murtui kokemuksiin ja tunteisiin. Kommentteissa tappio tappio, hän sanoi, että venäläinen pelkäsi, kuka Amerikan avoimen mestaruuden lopullisessa tasavertaisella pohjalla taisteli Raphael Nadalin kanssa.