Denis ShapoValov - Valokuva, elämäkerta, uutiset, henkilökohtainen elämä, tennis 2021

Elämäkerta

Denis ShapoValov - Kanadan tennispelaaja, joka on onnistunut houkuttelemaan asiantuntijoiden ja analyytikoiden huomion. Nuori urheilija 18 voitti arvostetun edistyksen "vuoden edistymisestä" ja "huomisen tähti", ja tuli myös Junior Wimbledonin voittaja.

Lapsuus ja nuori

Se, että Denisin elämäkerta on yksi tapa tai toinen liittyy urheiluun, se oli selvää sen ulkonäön hetkestä. Son Tessa ShapoValova, USSR: n varapuheenjohtaja tennistä, piti mennä vanhempien jalanjäljissä. Pojan isä ammattimaisesti harjoittaa lentopalloa. Venäläiset kansalaisuudella, he muuttivat Israeliin. Poika syntyi Tel Avivissa 15. huhtikuuta 1999.

Perhe muutti Kanadaan, kun ei ollut lapsia ja vuosia. ShapoValovilla on vanhempi veli Yevgeny, ja aluksi vanhemmat osallistuivat enemmän urheilukehitystään. Mutta kun Denis liittyi koulutukseen, tuli selväksi, että nuoremman pojan potentiaali on enemmän.

Ensimmäistä kertaa ammattitaitoista tuomioistuimessa hän löysi itsensä viideksi vuodessa. Hänen valmentajansa oli äiti. Tessa läpäisi omat taidot ja tietämyksensä. 8 vuotta hän toimi mentorina, opettaa nuoria erilaisia ​​tekniikoita ja tekniikoita. Kiitos äidille, kaveri omistaa täydellisesti yhden käden kiiltävän, jonka asiantuntijat kutsuvat sitä käyntikorttiksi.

Henkilökohtainen elämä

Urheilija ei ole naimisissa ja mieluummin olla levinnyt Pasian ja henkilökohtaisen elämän vivahteiden läsnäolosta yleensä. Denis on iloinen voidessasi jakaa faneja ja videoita, jotka julkaisevat sosiaalisista verkostoista. Personal Account Guy in "Instagram" on täynnä tilannekuvia tuomioistuimelta, rentoutua tuttujen ja ammattimaisten valokuvien kanssa tennispelaajista.

Denis rakastaa matkustaa ja viettää aikaa ystäviä. Ajoittain hän tekee yhteistyötä mallinnuslaitoksissa ja erilaisilla tuotemerkeillä suurlähettilänä.

ShapoValovin kasvu on 185 cm ja paino on 75 kg.

Tennis

Professional Ura Spovalova aloitti Junior US Avoin turnaus. Puhuminen Duetissa Felix Auger Allasimilla, nuori mies tuli voittajaksi. Hän tuli Kanadan nuorisotiimille ja voitti Davis Cupin. Onnea ei jättänyt kaveria. Seuraavana kausi hän saavutti Junior-kilpailun Roland Garrosin semifinaalit ja sitten tuli Rohamptonin Cupin voittaja. ShapoValov onnistui myös valloittamaan Junior Wimbledonin tärkein palkinnon ja saavutti kilpailun lopullisen yrityksen kumppanin Felix Azhez-Allasimin kanssa.

Vuonna 2016 Denis alkoi toimia aikuisten urheilijoiden kanssa ja ei hyväksynyt kutsua osallistumaan Australian avoimeen juniorkilpailuun. Kaveri valitsi kyvyn suorittaa ITF. 4 turnausta, ShapoValov tuli ulos 3 voittoa ja samana vuonna alkoi pelata huhtikuu turnauksissa.

Washingtonissa hän menetti vastustajalle, ja Toronto onnistui tappamaan Triumph yli Nick Kirosomin, joka oli mukana Top 20 tennisimaailmassa. Valaistu Grigor Dimitrov: n 2. kierroksella Kanadan keskittynyt haastajalle. Hän osoittautui 2 kertaa neljännesfinaaleissa ja jopa onnistui murtamaan semifinaaleja. Sitten hän teki debyyttinsä Davis Cupin kilpailussa. Puhuessaan vastustajaa Chilen tiimistä, Denis kärsi fiasco.

ShapoValov 2017 aloitti epäonnistuneesti. Vuosi alkoi hienolla ja teknisellä tappiolla kansallisen tiimin ottelussa. Seuraavaksi tennispelaaja voitti ensimmäisen Challengerin urheiluryhmän. Seuraavassa kilpailussa Meksikossa hän saavutti lopullisen, mutta ei selviytynyt vihollisesta. Vain 3 kuukautta osallistui 7 turnaukseen ja ei koskaan osoittautunut voittajaksi 1. kierroksessa. Lontoossa päättynyt vikabändi, jossa 2 ottelua voitti ATR Solovalovin ja 1. kierroksen puitteissa, tappio Tomash Berdishista.

Kanadassa käytetyistä kolmesta haastajasta kaveri voitti vain ensimmäisen. Kolmannessa hän menetti Alexander Zverev. Denis antoi myös keinon Art syntyi Chorich. Osana Yhdysvaltoja auki, hän voitti 6 kokousta ja meni ensin suuremman kypärän turnauksen neljäs kierrokseen. Ja vaikka muut ottelut eivät olleet ShapoValov: n kannalta erityisen menestyksekkäästi, hän sulki kauden syöttämällä 1. sata tennispelaajat maailmassa. Nuori mies otti 51. sijalle luokituksen.

Ensi vuonna ei ollut mahdollista täydentää säästöpostia palkkioita. Denis kieltäytyi osallistumasta futuureihin ja haasteisiin turnausten esitysten hyväksi. Alkaen Fiasco Brisbanessa, Aucklandissa, Acapulcossa ja Intian kaivoissa, ShapoValov kuntoutettiin, menossa toiseen kierrokseen. Sitten hän voitti 6 peliä Miamilla ja Delje-rannalla. Siirtyminen maapinnoitteeseen toi 2 tappiota, mutta seuraavan ja 4 voittoa Espanjan alueella. Kadonnut urheilija, jossa on pitkä vastustaja, Alexander Zverev. Valaistu ja ottelussa Rafael Nadalin kanssa.

2018 päättyi 27. luokitusaseman saavuttamisen. Tennispelaaja säilytti indikaattoreita, vaikka hän ei voinut parantaa niitä. Hän onnistui menemään 3. kierrokseen Australian avoimessa ja näyttämään itselleen Rotterdamissa ja sitten intialaisissa kaivoissa. Myöhemmin 13 ottelussa urheilija teki parhaalla mahdollisella tavalla, menettää heiltä 10. ja syksyllä voitti ensimmäisen huhtikuu Tukholman turnauksessa.

Vuonna 2019 Denis voitti ATR-ottelun, taistelee tuomioistuimessa Daniel Evansin kanssa. Yhdistetyt päästöt, hän käytti useimmin Duetissa Rohan Bopanayan kanssa. Kaverit tulivat Finalistiksi Stuttgartissa ja saavuttivat Open Championship Canadan semifinaalit. Avoimessa mestaruuskilpailuissa urheilijat löysivät itsensä kolmannessa kierroksessa, mutta lensi kilpailusta. Kanadan maajoukkueen edut, jotka ensimmäistä kertaa saavuttivat maailmanryhmän lopullisen Davis Cupin, ShapoValov: n ja Avasimsimin lopullisen lopullisen.

Denis ShapoValov nyt

Kaksinkertaisella ottelussa Duetissa Rokhan, Bopan Kanadalainen veti voiton Continu Henry ja Stroffa Yana Lennard. ODANE helmikuussa 2020 AP Croat Kroat Kilpailun 2. kierroksessa, myöhemmin Denis Solovalov menetti Alexander Bagelikiin lopulliseen.

Nyt kaveri jatkaa koulutusta Mikhail Southin ja äidin alussa, joka toimii edelleen hänen mentorina. Urheilija valmistautuu uusiin kilpailuihin.