Lily Vasilyeva - Biografia, Uutiset, Valokuva, Henkilökohtainen elämä, hiihtäjä, Ski Racing, World Cup 2021

Elämäkerta

Lily Vasilyeva alkoi hiihtää nuoruus ja vietti vuosia menestyä. Hän voitti tunnustamisen Venäjän kilpailuissa, ja vuonna 2021 sai ensimmäisen kerran mahdollisuuden esittää maan maailmanmestaruuskilpailuissa.

Lapsuus ja nuori

Lily Leonidovna Vasilyeva ilmestyi 3. toukokuuta 1994 Mozhga, Udmurtia. Tyttö tuotiin urheiluperheeseen, hänen vanhemmat veljekset kamppailivat, mutta myöhemmin päätti keskittyä uraan.

Ski, Lily nousi kiittää ystäväään, joka otti hänet hänen kanssaan "kevään" pohjaan. Julkkis jäi ilahdutettu koulutuksella ja päätti omistaa itsensä tällaiseen urheiluun, jota vanhemmat tuettiin. Hän lähestyi valmistelua vastuullisesti, työskenteli joka päivä sääolosuhteista riippumatta, ja tämä lopulta auttoi saavuttamaan korkeudet.

Hiihtokilpailu

Ensimmäistä kertaa hiihtäjä kiinnitti fanien huomion vuoden 2010 lopussa, jolloin se ilmestyi 17-18 vuoden urheilijoiden all-venäläisissä kilpailuissa Syktyvkarissa. Hänestä tuli pronssi mitalisti yksittäisessä kilpalla, jossa oli ilmainen tyyli 7,5 km. Sitten tyttö menestyksekkäästi Krasnogorskissa, jossa hänestä tuli klassisen tyylin ensimmäinen kilpailu ja kolmas kilpailu ja 3RD 5 km - ilmainen. Seuraavina vuosina Celebrity omistaa säännöllisesti palkinnot ikäluokassa tämän turnauksen.

Toinen merkittävä saavutus urheilijan elämäkerroksessa oli Venäläisten mestaruuskilpailujen joukkueen Sprintin voitto. Vuonna 2015 hän voitti ensin Universiadit mitali, kun kolmas oli saapunut 5 km: n klassisesta tyylistä.

Seuraavana vuonna Vasilyeva osoitti itsensä venäläisellä mestaruuskilpailulla 21-23 vuotta Rybinskissä. Hän onnistui voittamaan pronssia yksilöllisessä kilpailussa 10 km: n klassiseen tyyliin ja hopeaan Sprint Free-tyyliin. Mutta näyttää parhaan tulokseni urheilija voi vain silloin, kun minusta tuli Kazakstanin Universiadit-2017.

Lilia-turnausta ei valmistettu osana Venäjän maajoukkuetta, mutta omalla, kotona Udmurtiassa. Karsikasvapauden aikana hän otti neljännen sijan klassisessa kilpailussa 15 km, mutta saapumisen jälkeen Almaty hän meni muotoon muotoon ja onnistui ohittamaan kilpailijoita kerralla useilla tieteenaloilla. Skier täydensi säästöpostin palkinnot kultamitalilla releen, yksittäisen rodun ja massan alussa sekä hopea maali ja Sprint Classic tyyli.

Tämän jälkeen Lily tuli tähti kotimaassaan ja haluttu vieras haastattelussa. Hän myönsi, että hän oli konfiguroitu voittamaan, mutta ei odottanut tällaisia ​​palkintoja. Vanhemmat, jotka kutsuvat sitä melkein ennen jokaista kilpailua tukemaan sitä urheilijan menestyksen tukemiseksi.

Vuonna 2018 Vasilyeva sai kansainvälisen luokan urheilulajien nimet, mutta jälleen miellyttää faneja palkintopaikoilla, joita hän pystyi vain vuosi myöhemmin. Skier, jonka useat palkinnot merkitsivät Venäjän Cupin vaiheissa ja voitti myös hopeaa hiihtokilpailussa 10 km klassisella tyylillä kaikilla venäläisissä kilpailuissa.

Samalla rikas voittaja kansallisista kilpailuista, ensi vuonna myönnettiin. Mutta suurissa kansainvälisissä turnauksissa julkkikset olivat paljon pienempiä. Hän toistuvasti jäi tilaisuuden päästä kuppiin maailmancupille, ja kuppi osoitti keskinkertaisia ​​tuloksia. Vuonna 2020 tällä kilpailulla Venäjän nainen kesti 34. sija massa alkaa.

Henkilökohtainen elämä

Julkkiksen henkilökohtainen elämä on kehittynyt onnistuneesti, hän on tyytyväinen suhteisiin Ravil Valiahmetov. Urheilijoiden päällikkö on myös hiihto, hän tukee usein tyttöä kilpailuissa.

View this post on Instagram

A post shared by Лиля (@lilickavasilek)

Vuoden 2019 alussa Vasilyeva jakoi Instagram-tilin tilaajien kanssa uudenvuoden valokuvaan, josta hänet vangitsi yhdessä rakkaan ja pienen lapsen kanssa. Julkaisu Lily päätti lähteä ilman kommenttia.

Lily Vasiliev nyt

Vuoden 2021 alku oli erinomainen urheilijoiden onnistunut. Tammikuussa tuli Belarusian Raubichin Continental Cupin osapuoli, jossa hän tuli kolmelle voittajalle sprintissä ja hiihtokilpailussa 5 km. Tämän jälkeen Lily ilmestyi Krasnogorskissa kaikki venäläiset kilpailuja, jotka huomasivat kolmas paikka Sprint ja 2. - yksittäisessä kilpailussa 10 km.

Mutta erityisen kirkkaasti hiihtäjä suoritettiin Itä-Euroopan Cupissa. Hänestä tuli voittaja kerralla kolmesta tieteenalasta: Sprint, yksittäinen rotu ja massa aloittavat ilmaisen tyylin. Pian sen jälkeen tuli, että julkkis tuli osa Venäjän maajoukkuetta Saksan Oberstdorfin maailmanmestaruuskilpailuissa.

Nyt Vasilyev on tuskin koulutettu parantamaan indikaattoreita ja valloittavat uusia huippuja. Rentoudu tyttö yleensä hallitsee vain toukokuussa. Hän haluaa viettää vapautuneen ajan matkoihin vanhemmille ja virkistäytymiselle perheen kanssa.