Ons Jabir - Elämäkerta, Henkilökohtainen elämä, Valokuva, Uutiset, Tunisian Tennis Player, Ranking, Instagram 2021

Anonim

Elämäkerta

Ons Jabir - Afrikkalainen tennispelaaja, joka on perustanut useita kansallisia ja mannermaisia ​​tietoja. Tunisian urheilija on nyt korkea ammattimainen luokitus ja se on ensimmäinen arabialainen nainen, joka tuli ¼ lopulle suuren slamin turnauksista. Fanien fanien huomioon yli kymmenkunta ITF-otsikot sekä menestyvät esitykset arvostetuissa WTA: n kansainvälisissä kilpailuissa.

Lapsuus ja nuori

Ons Jabir syntyi 28. elokuuta 1994 pienessä Tunisian Casp Hilala, jonka jälkeen elämäkerta oli yhteydessä suosittuun Afrikan Susta Resortiin. Tyttö kasvoi arabien perheessä, jotka olivat kiinnostuneita urheilusta. Lapsuus on kulunut vanhempien, veljien Marvenan ja Khaemman sekä sisarten Yasminin, vauvan vauvan ansiosta, joka hoiti vauvan.

Tulevien turnausten tulevien turnausten äiti nuoruudessa pelasi tennistä, hän päätti opettaa tyttärensä maalata maila ja otti tuomioistuimen varhaisessa iässä. Kolmen vuoden kuluttua on osallistunut osaa yleisessä koulutuskoulussa ja vuonna 2004 mentorin neuvonnassa intriks tuli paikallisille asukkaille ja vieraille tarkoitetuille Välimeren hotelleille.

Jonkin ajan kuluttua, jotta hänestä tulee ammattilainen, jabir perheenjäsenten luvalla muutti valtion pääkaupunkiin - Tunisia ja tuli Sportif El Menzah Lyceum, jossa kokenut mentorit ja suuren pelin päälliköt auttoivat lapsia satunnaisilla kyvyillä . Myöhemmin nuori tennispelaaja, joka saavutti menestystä Amatööri Junior Turnauksissa, muutti Eurooppaan. Haastattelussa hän kiitti säännöllisesti paavi ja äiti seurantaa matkoihin Ranskaan ja Belgiaan ja auttavat etsimään tietä aikuisuudessa.

13-vuotiaana ITF-sarjassa julkaistiin ja voitti otsikon pariliitoksessa. Vuoden 2000 lopussa urheilijan säästöpossu ilmestyi yhtenäinen kilpailu ja läsnäolo suuren kypärän turnauksista - Wimbledon ja avoimet Yhdysvaltain mestaruuskilpailut.

Tennis

Naisten tennisyhdistyksen tehtaan ammattilaisissa Jabir ilmestyi 14-vuotiaana. Vuosina 2009-2010, 10 tuhatta ITF: ää, hän sijoittui toiseksi yhden hengen huoneiden ja duettien kilpailuissa ja voitti sitten nimikkeen Turnauksissa Antalyan ja Casablancan turnauksissa.

Nopea nosto estää vasemman ranteen loukkaantumisen. Leikkauksen jälkeen ja Tunisian syntymän palauttaminen jälleen ryntäsi taisteluun ja alkoi säännöllisesti osallistua WTA-sarjan kilpailuihin kentällä ja ruoholla.

Vuonna 2013 Cupissa, Baku, OST sai ¼ lopulle ja vahvisti asemaa maailman rankingissa. Hän koukutettiin Top 200: n taakse huolimatta siitä, että ZvoniRevan usko ja Andrea Petkovich voittanut hänet Australian avoimeen mestaruuskilpailuun.

Vuosi 2017/2018 kaudella Afrikan valmentajien oppilas ensimmäistä kertaa louhoksessa näytettiin kaikilla neljä suurta kypärää turnausta. Roland Garros -urheilukeskuksen tuomioistuimissa tyttö voitti WTA: n WTA-luokituksen "kultaisen sadan" Golden Sata ".

Tennispelaaja voitti nousemaan 100 tuhatta Manchester Trophy ja Wildcard meni pääverkko Wimbledoniin. Sitten Kreml Cupin Venäjän pääkaupungissa hän onnistui voittamaan Daria Casatkin, Sloan Stevens ja Anastasia Sevastov, joka sisältyi huipulle 25.

Vuoden 2019 aikana nuoret afrikkalaisesta maanosasta ja valmentajista kiinnittivät suuria toiveita. Jamping yli päät, Jabir teki tiensä tärkeimpiin kansainvälisiin kilpailuihin vaikeiden pätevyyden ja valinnan avulla. Triumph oli ½ lopullinen Eastbourne Internationalissa ja voitolla Alexandra Sasanovichin ja Carolina Garcian USA: n avoimesti sekä useita onnistuneita otteluita Rebecca Petersonin ja Julia Putinsevan kanssa kilpailuista Kiinan Tianjinin kaupungissa.

Jabir jatkoi edistymistä Dubai Duty Free Tennis Championships ja Qatar Ladies Open. Huolimatta Covid-19: n leviämiseen liittyvistä rajoituksista, Amerikan Daniel Collinsin tappio ja Valko-Venäjä Victoria Azarenko -tapahtuma Ranskan avoimessa mestaruuskilpailussa, New Yorkissa, tyttö tuli maailman 31. maila ja ensimmäinen Afrikan maila.

Henkilökohtainen elämä

Jabir on naimisissa Kaman Kamunin, entisen Venäjän Tunisian Fencerin kanssa. Urheilija auttoi tennispelaajaa kuntosalilla ja sitten tuli osa henkilökohtaista elämää ja epäitsekästä rakkautta.

"Instagramin" tilissä on useita valokuvia, jotka kuvaavat harmonista suhdetta. Puolisot yrittävät viettää paljon aikaa yhdessä näyttävät onnellisilta ihmisiltä.

Julkkiskasvu on 167 cm, paino - 66 kg.

Uh Jabir nyt

Vuonna 2021 Jabir saavutti Volvo-auton avoimet semifinaalit ja Musc Health Naisten avoin finaalit. Vaiheessa voiton 250 tuhatta, Tunisian syntyperäinen Australian Astra Charm. Ranskan avoimessa mestaruuskilpailussa Afrikkalainen teki kostoa uudessa ottelussa vihreän maanosan edustajan kanssa ja julkaistiin kolmannessa arvostetuissa kilpailuissa.

Keväällä Ons ei onnistunut selviytymään Belinda Buckchichistä Sveitsistä Mutua Madridin auki. Mutta kesällä Birmingham Classic -turnauksessa hän pelasi yksittäisessä finaalissa venäläisiä Daria Raskina vastaan ​​ja Ellen Perezin parissa sijoittui toiseksi pysyvässä taistelussa Tšekin Duet Maria Bowekin ja Lucia Gradongin kanssa.